Anneler hayatını feda etmekten memnunlarsa, bu laftan neden inciniyorlar biri bana anlatsın gerçekten anlamıyorum.
acıkcası tercıh meselesı dedım ama
anne olmamayı tercıh eden bırının anne olan birine gelıpte kıskırtıcı bır sekılde konusmasından sonra bu cevabı duyması cok normal..
sen nasıl ki anne olmak ıstemıyorum dedıkten sonra bununla ılgılı yorumlar sana sacma gelıyorsa,
sende bir anneye vah vah hayatın bıtmıs sımdı dıyemezsın..
Sizi muhattap alarak konuşmadım neden üzerinize alındınız?
Bu konuda karar mercinin siz olduğunuzu sanmıyorum?
Bunun gibi (sanane be kadın) anlamına gelecek bi dünya laf var ama o anki şokla aklına gelmeyebilir .
iyi de senin ne yaran vardı ki gocundun o kadının lafına ?Hayır ben anne olursam free hissedemem diyorum. Sen oturtabilirsin kafanda bunu ama ben yapamam. Sen beceriklisindir her şeye yetebilirsin belki ama ben yetemem gerilirim üzülürüm. Ya da bir cocuk icin yeterli imkanim yoktur belki bana gore. Ama sen yetirebiliyorsan senin icin sorun olmaz. Bence yarası olmayan bu lafa hakikaten gocunmaz.
Hayır ben anne olursam free hissedemem diyorum. Sen oturtabilirsin kafanda bunu ama ben yapamam. Sen beceriklisindir her şeye yetebilirsin belki ama ben yetemem gerilirim üzülürüm. Ya da bir cocuk icin yeterli imkanim yoktur belki bana gore. Ama sen yetirebiliyorsan senin icin sorun olmaz. Bence yarası olmayan bu lafa hakikaten gocunmaz.
Hatunun yarası vardır mesela benım var ve ben kadına katıldımBence de ıstemeyenlerın olmasa da ısteyenlerın olsa hep. Ama ne hıkmetse ıstemeyenler zırt pırt hamış kalır İsteyenlerde bir turlu kalamaz
hayat işte
Canım yazdığımı tamamen yanlış anlamışsın ben kadına böyle söyleseydin diye yazdım o sözleri :)Şaka mı bu benim konuma cevap yaziyorsunuz. Yardimci olmak icin yazdiginizi düşünerek soru soruyorum. Niye ustune alındın diyosunuz.
Ayrıca anne olunca bazı taşlar yerine gerçekten oturuyor bunu söylemek klişe degil bak burada bile bir yüksekten bakma havası var sen de..
Samantha aslında bu sende genel olan bir durum.
Ben ne zaman denk gelsem senin konularına daima garip diyaloglarının dogurdugu sonuçlardan sızlandıgını görüyorum.
katılıyorum.. anne olmak da bir tercih olmamak da.. konu sahibi nasıl tercihine saygı gösterilmesini istiyorsa anne olmayı isteyenlerin de tercihine saygı göstermeli..senin yorumun da çok hoş değil hani
anneleri incitebilecek cinsten
Bencil kelimesi hafif kaliyor üzerinizde.Ben burda en en en falza çalışmayan kadınlara asalak demişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?