Merhaba herkese, bu aralar bu konuya kafamı taktım. Hayatımda ne biri var ne de olcak gibi…çünkü olması artık mucize gibi bu yaştan sonra ve de böyle bir devirde. Herkes birbirini günlük kullanır hale gelmiş.. Neyse yaşıtlarım akıllılık edip okulda bulup düzgün insanlarla evlendiler. Bu arada benim durumum insanları beğenmemek vs asla değildi. Sadece gençlik yaşlarım daha çok okuma ve çalışmayla, onun stresiyle,aile sorunlarımla geçti. Tam tamam artık şimdi sıra bende dediğimde de yaş artık 40 a dayandı. Bakıyorum etrafıma yakın arkadaşlarımın çocukları oldu tabi herkes kendi ailesiyle zaman geçirmeye başladı. Ben yapayalnızım.. Hayır nasıl ne yapmalıyım da bilmiyorum. Yaşım geçtiği için de birini bul, ciddi düşünsün senle, evlen derken çocuğum olmayacak bir yaşa gelcem zaten. İlerde pişman olmak duygusu bana çok ağır geliyor. Keşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
Neden geç olsun ki nasip işi bunlar illaki çıkar karşınıza denginize göre. Çocuk da olur tedavileri var ona bile gerek kalmaz belkiMerhaba herkese, bu aralar bu konuya kafamı taktım. Hayatımda ne biri var ne de olcak gibi…çünkü olması artık mucize gibi bu yaştan sonra ve de böyle bir devirde. Herkes birbirini günlük kullanır hale gelmiş.. Neyse yaşıtlarım akıllılık edip okulda bulup düzgün insanlarla evlendiler. Bu arada benim durumum insanları beğenmemek vs asla değildi. Sadece gençlik yaşlarım daha çok okuma ve çalışmayla, onun stresiyle,aile sorunlarımla geçti. Tam tamam artık şimdi sıra bende dediğimde de yaş artık 40 a dayandı. Bakıyorum etrafıma yakın arkadaşlarımın çocukları oldu tabi herkes kendi ailesiyle zaman geçirmeye başladı. Ben yapayalnızım.. Hayır nasıl ne yapmalıyım da bilmiyorum. Yaşım geçtiği için de birini bul, ciddi düşünsün senle, evlen derken çocuğum olmayacak bir yaşa gelcem zaten. İlerde pişman olmak duygusu bana çok ağır geliyor. Keşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
keşke zamanında iş güç kariyer maddiyat sağlık sorunları o bu vs. derken gönül işlerini bu kadar boşvermeseydim ben de diyorum daKeşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
Sorun da bu ya ben içedönük biriyim. Kendiliğinden olsun diye bekleyen de gelenekçi kafam varOlursun yaf niye olamayasin...biraz daha çaba koy tanışmaya kız
Hayır aday adayı bile yok. Hayır insanlar da şaşırıyor(amaç övmek değil) hani senin gibi biri nasıl yalnız diye. Ben beceriksizim, utangacım çünkü. Adım atmam kolay kokay atamam yani. Çok da sosyal olmayınca olmuyor.Yaşınız tam kaç? Amh ve diger testlerinizi yaptırdınız mı? Ya ben 35 yaşıma geldim, yeni yeni çocuk fikrine pozitif olmaya başladım ama daha hazir değilim. Daha çokça vaktim var gibi geliyorSiz de eger gerçekten anne olmak istiyorsanız bence yapın. İstemeyen istemiyor çünkü. Ben 32 yaşına kadar falan çok nettim o yüzden o istememe kısmını çok iyi biliyorum. Geldiyse de gitmez doğurganlık bitene kadar. Evlilik fikrine sıcak bakacağınız kimse yok mu?
Bir de ne etkiliyor biliyot musunuz beni, bu son zamanlarda çıkan youtubet doktorlar. Yok efemdim kadının değeri 35-40 tam sonra düşermiş. Bir erkek bu doğurgan değil diyip bilinçaltında yanaşmazmış. Nasıl kızıyorum anlatamamTam tersini yaşamışızbende o kadar çok flört ediyordum ki keşke diyorum şimdi daha çok işe güce sarılsaydım, hatta bölümümü değiştirseydim tekrar sınava girseydim. Ben senden büyüğüm büyük ihtimal. 41 yaşındayım. Geçtiğimiz sene doğum yaptım. 9 senelik evliyim üstelik. Bende gelecek anksiyetesi olduğu için çocuk yapamıyordum ama oldu ve dünyanın en güzel şeyi. Ayrıca duygu yükü de çok, maddi ve manevi sorumluluğu da. Allah eksikliğini göstermesin, muhteşem bir duygu. Ama anne olmadığınız sürece de yokluğunu aramazsınız merak etmeyin. Genede dondurun yumurtalarınızı, sağlığınıza dikkat edin. Belli olmaz anne olmanın neredeyse artık yaşı yok. Önemli olan sizin yükünüzü paylaşan bir hayat yoldaşı. Yaş önemli değil bu arada emin olun. Bir dostum boşandı, çocuğu 10 yaşında şimdi gene evlenmek üzere. Yani hayat genellemelere sığmıyor aslında. Siz açın kalbinizi, niyetiniz neyse ona göre yaşayın bundan sonra. En önemlisi doğru insan ile yolunuzun kesişmesi. Dilerim istediğiniz gibi olur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?