- 11 Şubat 2023
- 12.785
- En iyi cevaplar
- 2
- 32.782
- 528
- Konu Sahibi KahvemVeBen
-
40 yaş o kadar da büyük gelmiyor bana, Doktorlar sağlıkla ilgili bir şey söylemedikten sonra.Merhaba herkese, bu aralar bu konuya kafamı taktım. Hayatımda ne biri var ne de olcak gibi…çünkü olması artık mucize gibi bu yaştan sonra ve de böyle bir devirde. Herkes birbirini günlük kullanır hale gelmiş.. Neyse yaşıtlarım akıllılık edip okulda bulup düzgün insanlarla evlendiler. Bu arada benim durumum insanları beğenmemek vs asla değildi. Sadece gençlik yaşlarım daha çok okuma ve çalışmayla, onun stresiyle,aile sorunlarımla geçti. Tam tamam artık şimdi sıra bende dediğimde de yaş artık 40 a dayandı. Bakıyorum etrafıma yakın arkadaşlarımın çocukları oldu tabi herkes kendi ailesiyle zaman geçirmeye başladı. Ben yapayalnızım.. Hayır nasıl ne yapmalıyım da bilmiyorum. Yaşım geçtiği için de birini bul, ciddi düşünsün senle, evlen derken çocuğum olmayacak bir yaşa gelcem zaten. İlerde pişman olmak duygusu bana çok ağır geliyor. Keşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
Esimle ikinci bulusmamizda evlenmege karar verdik. Bide ben evlilik filanda düsünmüyen biriydim. 1 yil icinde evlendik. Esim benden 7 yas kücük. 42 yasimda dogum yaptim dogal yoldan oldu. 10 yildir mutlu evliligim var.Bir de ne etkiliyor biliyot musunuz beni, bu son zamanlarda çıkan youtubet doktorlar. Yok efemdim kadının değeri 35-40 tam sonra düşermiş. Bir erkek bu doğurgan değil diyip bilinçaltında yanaşmazmış. Nasıl kızıyorum anlatamam
Ne kadar umut verici bir cevapEsimle ikinci bulusmamizda evlenmege karar verdik. Bide ben evlilik filanda düsünmüyen biriydim. 1 yil icinde evlendik. Esim benden 7 yas kücük. 42 yasimda dogum yaptim dogal yoldan oldu. 10 yildir mutlu evliligim var.
Hayat bu nezaman nasil karsiniza biri cikacagi hic belli olmaz. Arkadaslarimin coguda 40 yasina yakin evlenip anne oldular. Hic birseye gec kalmadiniz
bildiğim kadarıyla kendisi türkiyede yaşamıyorNe kadar umut verici bir cevap
almanla evlenmedim sonuc olarak ve bizde burda ayni kültürle büyütüldük. Yok evde kaldin, yok herkezin cocugu oldu filan. Burda toplumun degil kadinin kendi durusu önemli. Hic bir zaman evli olmak icin evlenmek istiyen kadin olmadim. Hayatimdaki gelecek planlarimi tek kisilik kurdum ve yanlizda mutluydum. Esimle baska sekil bir mutluluk yasiyorum, ama yanlizkende mutsuz degilim.bildiğim kadarıyla kendisi türkiyede yaşamıyor
türkiyede hadi cahil toplumu geçtim, doktorlar bile yaş 35i geçtikten sonra kadınlara eziyet ediyor bu konuda resmen
Sende kendimi gördüm.30 lu yaşlarımda bile evlilik aklımdan geçmiyordu.45 yaşında evlendim.Gerçi evlendiğim yaşı da söylemeye çekiniyorum artık çünkü evde kalmıştın anca koca bulmuşsun diyenler oldu bu sitede.Ben de çocukları çok seviyorum ama geç evlenince ha deyince olmuyor.Nasibe çok inanıyorum her şeyin vakti zamanı var.Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşallah tez zamanda kıymet veren seven kalbine göre biri çıkar karşınaSorun da bu ya ben içedönük biriyim. Kendiliğinden olsun diye bekleyen de gelenekçi kafam var
Yumurtalarınızı doldurun gelecek için.yasınızda gec degıl tahlıllerınıze baktığın yumurtaları dondurun garantiye alın kendınızıMerhaba herkese, bu aralar bu konuya kafamı taktım. Hayatımda ne biri var ne de olcak gibi…çünkü olması artık mucize gibi bu yaştan sonra ve de böyle bir devirde. Herkes birbirini günlük kullanır hale gelmiş.. Neyse yaşıtlarım akıllılık edip okulda bulup düzgün insanlarla evlendiler. Bu arada benim durumum insanları beğenmemek vs asla değildi. Sadece gençlik yaşlarım daha çok okuma ve çalışmayla, onun stresiyle,aile sorunlarımla geçti. Tam tamam artık şimdi sıra bende dediğimde de yaş artık 40 a dayandı. Bakıyorum etrafıma yakın arkadaşlarımın çocukları oldu tabi herkes kendi ailesiyle zaman geçirmeye başladı. Ben yapayalnızım.. Hayır nasıl ne yapmalıyım da bilmiyorum. Yaşım geçtiği için de birini bul, ciddi düşünsün senle, evlen derken çocuğum olmayacak bir yaşa gelcem zaten. İlerde pişman olmak duygusu bana çok ağır geliyor. Keşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
Abla bende 26 yım ama çocuk istemiyorum. Herkeste anne materyali olmuyor. Ben mesela tahammül edemiyorum kafam götürmüyor açıkcası. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın.Merhaba herkese, bu aralar bu konuya kafamı taktım. Hayatımda ne biri var ne de olcak gibi…çünkü olması artık mucize gibi bu yaştan sonra ve de böyle bir devirde. Herkes birbirini günlük kullanır hale gelmiş.. Neyse yaşıtlarım akıllılık edip okulda bulup düzgün insanlarla evlendiler. Bu arada benim durumum insanları beğenmemek vs asla değildi. Sadece gençlik yaşlarım daha çok okuma ve çalışmayla, onun stresiyle,aile sorunlarımla geçti. Tam tamam artık şimdi sıra bende dediğimde de yaş artık 40 a dayandı. Bakıyorum etrafıma yakın arkadaşlarımın çocukları oldu tabi herkes kendi ailesiyle zaman geçirmeye başladı. Ben yapayalnızım.. Hayır nasıl ne yapmalıyım da bilmiyorum. Yaşım geçtiği için de birini bul, ciddi düşünsün senle, evlen derken çocuğum olmayacak bir yaşa gelcem zaten. İlerde pişman olmak duygusu bana çok ağır geliyor. Keşke diyorum zamanında biraz da gönül işlerine vakit ayırsaymışım. Neyse çok geç ama çocukları çok seviyorum ve sanırım hormonlardan nerde görsem bağrıma basasım geliyor:) İçimi dökmek istedim belki biri bir şey söyler de iyi gelir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?