- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi kesenmakas
Bunu her lohusaya veya anneye yazmam zamanla geçer falan derim ama siz acilen psikolojik destek alın.
Lohusa depresyonunu ağır geçiriyorsunuz. Emzirirken içilebilen ilaçlar var.
Üstelik sırf kafanız rahat etsin diye işe başlamışsınız. Bu da bir hata.
Normal şartlarda çalışmak iyi gelir ama siz daha bebeğe bile alısamamışken bir de iş sorumluluğu almışsınız.
Bebeğe kim bakıyor?
Kimbilir neden ağlıyor yavrucak. Daha gaz sancısı bitmemiştir. Korkar annesini arar. İlla da bir sebep olması şart değil. Alıp koynunuza basıp susturacağınıza itiyorsunuz.
Sanırım psikolojiniz bebeği reddediyor.
Bağırarak daha çok korkutuyorsunuz.
Dün Charlize Theron'un oynadığı Tully filmini izledim. Lohusa depresyonu yaşayan 3 çocuklu bir anneyi anlatıyordu.
Kendimden de bir şeyler buldum. Ama bu derece ağır yaşamadığım için şükrettim.
Daha o bebeğin diş sancısı vs. olacak. Saat başı uyanacak uyumayacak. O zaman ne yapacaksınız?
Kendinizi hazırlayın anne olmaya. Çünkü hiç kolay değil. Bebek saksıda büyümez. Çok büyük özveri ister..
Lohusa depresyonunu ağır geçiriyorsunuz. Emzirirken içilebilen ilaçlar var.
Üstelik sırf kafanız rahat etsin diye işe başlamışsınız. Bu da bir hata.
Normal şartlarda çalışmak iyi gelir ama siz daha bebeğe bile alısamamışken bir de iş sorumluluğu almışsınız.
Bebeğe kim bakıyor?
Kimbilir neden ağlıyor yavrucak. Daha gaz sancısı bitmemiştir. Korkar annesini arar. İlla da bir sebep olması şart değil. Alıp koynunuza basıp susturacağınıza itiyorsunuz.
Sanırım psikolojiniz bebeği reddediyor.
Bağırarak daha çok korkutuyorsunuz.
Dün Charlize Theron'un oynadığı Tully filmini izledim. Lohusa depresyonu yaşayan 3 çocuklu bir anneyi anlatıyordu.
Kendimden de bir şeyler buldum. Ama bu derece ağır yaşamadığım için şükrettim.
Daha o bebeğin diş sancısı vs. olacak. Saat başı uyanacak uyumayacak. O zaman ne yapacaksınız?
Kendinizi hazırlayın anne olmaya. Çünkü hiç kolay değil. Bebek saksıda büyümez. Çok büyük özveri ister..