Bu yorumu görünce istemsiz ağlamaya başladım. Tutamadım kendimi. Gerçekten anlıyorsunuz değil mi? O kadar yalnız hissediyorum ki. Geçen hafta eşime söyledim ben kendim başaramayacağım gücüm yok beni nereye götüreceksen elimden tut dedim geçecek dedi. Erken doğum yaptım, doğum öncesi 1 hafta hastanede yattım gözümden yaş geldikçe sus ağlama dediler. Oğlum 23 gün kuvezde kaldı, üzülme dediler gözümden yaş geldiğini gördükçe kim varsa çevremde yaşını sil dediler. 3 ay ben oğlumla gak meme guk meme yaşadım. Kucağa alıştırma dediler kucağımdan indirmedim. Herkes ne kadar seviyorsa ben de o kadar seviyorum en az oğlumu. Yarın ne yaşayacağınızı siz biliyor musunuz? Ben de bilmiyordum. Bilsem bunları yaşayacağımı bunu ne o küçük yavruya ne kendime yapar mıydım? Bırak biraz ağlasın dediklerinde yanındaysam nedwn ağlatayım dediğim çocuğum o benim. Suçluluk pskolojisiyle burda beni yerden yere vuran yorumlara bile selahiyetle cvp vermeye çalıştım ama siz bambaşka geldiniz. Ben kötü biri değilim gerçekten. Teşekkür ederim çok iyisiniz.