Grip olmanızı engelleyebiliyor musunuz?
Öksürüğünüz geldiğinde kesebiliyor musunuz?
Acıktığınızda ben acıkmayım diyebiliyor musunuz hayır en fazla yemeyi erteliyorsunuz.
Bana bir tane elinizde olanı söyleyin ben önünüzde saygıyla eğileyim.
grip olduğumuzda engelleyemeyiz ama gidip çocuğa salya sumuk sarılmayız.
öksürürken yüzüne yüzüne öksürmeyiz.
ne yaparız? bebeği kendimizden koruruz.
genel olarak size de tavsiye bu yönde geldi zaten.
psikolojik yardım alın, bebek bakımı için yardım alın. kendinizden biraz uzaklaştırın ki zarar görmesin.
insanların bebek konusunda hassas olmasını anlamanız lazım. haberlerde her gün öldürülüp çöpe atılan bebekler, ağlıyor diye döverek öldürülen bebekler var. bu insanlara da aklı başında anlarında sorsanız normal insanlar gibi cevap verirler ama cinnet anında öyle olmamış değil mi?
burada sizin yazdıklarınızdan insanların aklına gelen ihtimal bu. gümbür gümbür gelen bir cinnet görüyorlar demekki. bu kadar tepki almanız bu yüzden ki ben tam epey iyi idare ettiniz, diye düşünüyordum ki,
Size ah ediyorum. Burada yazdığım 2. Kötü yorumum bu. Benim yaşadığımın bin beterini yaşayın aman arayın da bulamayın. O iki evladınıza da söyleyin bir kadına ben bunu yaptım da başıma bir şey gelirse onu bulup helalleik alın diye.
Benim derdimin dermanı vsr inşallah. Siz dermansız dertlere gark olun.
şunu gördüm,
gerek yok.
evet keşke içinize şeytan kaçtığından tut, annecik yazanlara kadar geniş skalada hakaretlere maruz kalmasaydınız da bu raddeye gelmeseydi işler.
ama dediğim gibi, savunmasız bir bebek insanların hassas noktası.
bazen ben de kızıyorum haddini aşanlara, sonra düşününce bir yandan iyi bir şey, bebeği korumaya çalışacak kadar insanlık var içlerinde. belki sizi kendinize getirmek için sert yazdılar vs..
her neyse, tedavi için bir adım atmışsınız, umarım kısa sürede iyi sonuçlanır.