Anne olmanın yaşı ?

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
35
Merhabalar,
24 yaşındayım. Eşim 26 yaşında 1 senelik evliyim. Eşim zamanında testis kanseri tedavisi gördü, ameliyat oldu sperm donduruldu böyle bir süreç atlattık.
Şuan ev kredisi ödüyoruz ama maddi gelirimiz kötü değil. Ben memurum eşim özel sektörde çalışıyor.
Milletin daha gençsiniz, daha çok küçüksünüz laflarından etkilenip hayallerimizi ertliyoruz sürekli.
Belki bu çocuk süreci bizi için sıkıntılı olacak bilmiyoruz, belki uzun yıllar tedavi göreceğiz.
Anne olmanın yaşı nedir ? Ne zamanı uygun bulur insanlar ?
Ben hazırım. Okuyorum, eğitiyorum kendimi sürekli..
O sorumluluğun bilincindeyim. Yarın neden bu kadar bekledim diye kendime sormak istemiyorum.

Bana göre anne olmanın yaşı yoktur önemli olan maddi manevi hazır olmak ben 18 yaşında anne oldm eşimde 25 di ama iyi bir anne olduğumj söyleyebilirm kızımla arkadaş gibiydk şimdi diyorm iyiki erken anne olmuşm kızım on sene sonra genç kız olacak bende daha 32 yaşlarnda felan olacm bu güzrl bişey genç annesi olması birlikte çok güzel vakit geçirebilirz şu an ben 22 kızım 4 yaşnda bence hazırsanz tedavilere başlayın. Bu benm fikrim en azndan;)

Yaşınız çok normal anne baba olmak için zira eşim ve ben de sizinle aynı yaş grubundaniz 1 yıllık evliyiz kasımda bebisimiz dogucak inş, Rabbim sizede nasip etsin bu güzel mutluluğu ve tum isteyenlere :dua:

Hayat şartlarınız elverişli hale geldikten sonra, karı koca ikiniz de ne zaman isterseniz anne olma yaşı o zamandır.

Ben iki kayıptan sonra çokta hazır olmadan bıtaktık korunmayı,ne fiziksel ne pskolojik hazır değildim aslında.yaş geçiyor zaten tek tüple uzun süre olmaz diye düşünüp akışına bıraktım.pat diye hamile kaldım.meğer o anne rahmine düşünce otomatikman hazır oluyormuşsun.lütfen ertelemeyin.eğer kendinizi hazır hissediyorsanız
.

Bence tam zamani cnm bende ilk cocugumu o yasta dogurmustum hicbir sıkıntım olmadi zaten zorlu bir surec bizi bekliyor diyosun o yuzden daha fazla ertelememelisin

Teşekkür ediyorum kızlar :)
Bu yazı atlattıktan sonra düşünmüştük eşimle.
Gördüğü tedavilerden sonra nasıl bir süreç yaşanacak hiç bilmiyoruz çünkü.

Merhabalar,
24 yaşındayım. Eşim 26 yaşında 1 senelik evliyim. Eşim zamanında testis kanseri tedavisi gördü, ameliyat oldu sperm donduruldu böyle bir süreç atlattık.
Şuan ev kredisi ödüyoruz ama maddi gelirimiz kötü değil. Ben memurum eşim özel sektörde çalışıyor.
Milletin daha gençsiniz, daha çok küçüksünüz laflarından etkilenip hayallerimizi ertliyoruz sürekli.
Belki bu çocuk süreci bizi için sıkıntılı olacak bilmiyoruz, belki uzun yıllar tedavi göreceğiz.
O sorumluluğun bilincindeyim. Yarın neden bu kadar bekledim diye kendime sormak istemiyorum.
eşinde şu an sperm var mı? yok sa 0 mı?
eger 0 ise dondurduklarınızın kalitesi zamala azalıyor. bu yuzden elinizi cabuk tutsanız iyi olur.
millete göre hareket etmekten nefret ediyorum.... sende nefret et

Teşekkür ediyorum kızlar :)
Bu yazı atlattıktan sonra düşünmüştük eşimle.
Gördüğü tedavilerden sonra nasıl bir süreç yaşanacak hiç bilmiyoruz çünkü.
o birşey yaşamayacak ki :D sen yaşayacaksın :D tüp bebekci sana bir güzel ilaçlar verecek. sonra seni bayıltıp yumurtaların toplanacak. o gun eşinin spermleri dondurucan cıkıp dölleme işlemine hazırlanacaklar. sonra 3-5 gun için de oluşan embiriyo sana trasnfer edilecek.
lakin tek önemli nokta sakın sakın tek embiryo koydurma teki tutmazsa biri tuttar antıgı ile cift koydur.
ve kalan embiriyolarını dondur.

eşinde şu an sperm var mı? yok sa 0 mı?
eger 0 ise dondurduklarınızın kalitesi zamala azalıyor. bu yuzden elinizi cabuk tutsanız iyi olur.
millete göre hareket etmekten nefret ediyorum.... sende nefret et
Sperm var. Tek testisi var eşimin diğeri alındı.
normal yollardan da kalınabilir dedi doktor. Sperm donduralı 2 yıl oldu :(

Sperm var. Tek testisi var eşimin diğeri alındı.
normal yollardan da kalınabilir dedi doktor. Sperm donduralı 2 yıl oldu :KK43:
hee tek testis bile olsa meni içinde sperm varsa dogal yolla bbek olur :) tüpe gerek kalmaz. yeterki karar verip bugun diyip sevişmelere başlayın.
ama cok gecikmeyin derim ben.. en azından bir tane bebeginiz olsun.

Tüp bebek olacak sanırım.

Ben 22 yaşında anne oldum , tüp bebek yöntemiyle şuanda 29 yasındayım çok güzel bir yasta anne oldugumu düşünüyorum

Merhabalar,
yaşı yoktur
kendinizi hazır hissetmekle alakalı
en azından dr a gidip ikinizde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz
bi,r sorun var ise tedavi sürecinde zaten zaman gecer

Anne olmanin yasi kisinin buna hazir olmasi ile alakalidir ,ebeveyn olmaya hazirsaniz denemelere baslayabilirsiniz ki madem esinin basindan boyle bir sey gecmis belki tedavi süreciniz olacak,bu süre uzun olabilir kisa olabilir bilemeyiz gercekten istiyorsaniz deneyin derim

22yaşında anne oldum, çok güzel bir yaştı. 20 ler annelik için çok güzel yaşlar, 30unda 40 ında o kadar enerji kalmıyor. Ve 40 gibi erken bir yaşta artık hayatına rahat rahat devam ediyorsun.

Back
X