Bide çok sigara içiyor um bn,İyiki konu açtım azda olsa rahat ladım şuan aglamiyirm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide çok sigara içiyor um bn,İyiki konu açtım azda olsa rahat ladım şuan aglamiyirm
Ağla da kendini strese sok boşu boşuna :) Dua et ve elinden geldiğince tedavine devam et.İyiki konu açtım azda olsa rahat ladım şuan aglamiyirm
Sigara etkileyebilir.Bırakmalısın mutlaka benim eşimin değerlerini çok etkiledi.Bide çok sigara içiyor um bn,
Eşiniz de ne sıkıntı var bn keşke bira ka bilsem eşiniz bıraktı mı pekiSigara etkileyebilir.Bırakmalısın mutlaka benim eşimin değerlerini çok etkiledi.
Aşılama yerine tüp bebek denesene o daha kesin çözüm. Arkadaslarım aşılama da basarisz oldu ama tüp bebek tedavisinde hamile kaldılarHerkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
yok cnm bende lanet bur cikolata kisti var. ilacla tedavisi yok ameliyati riskli. salgiladigi zararli maddelerle daha belkide yumurta ile sperm bulusamadan ikisininde canına okuyorMrb çok sağolun sizde mi pko sunuz evet bnm tek sorun yumurtlama problem i ama neden böyle umutsuz um bilmiyorum.morale ihtiycaim var tsk edrim cnm![]()
Tabiki gitmelisin elinden gelen tüm gayreti göstermelisin.. olmasada yıkılmamalısın inş.. bir şekil nasib olur ama ne şekil nasib olur bilemeyiz sen arayıp bulmalısın ALLAH'ın izniyleMrb Peki aşılama pazartesi gideyim yani
milletin yatak odasina ne merakli milletizİnanın bir kez gebe kalmış im diye artık sende ki bi dusuk mu başka olmuyor mu diyor lar evet bu satten sonra olmaz diyorlar.Sebeb niye olmaz diyorum 5 seneden sonra zor olurmuş yaşım geçecek mis
Canmm bende de pko var ama hamile kaldim şu an 1 aylik oğlum var umudunu kaybetme pko hamile kalmaya engel değil pozitif düşün hem bi kere kalmişsin yine kalirsin...Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Neden bn doğal yoldan hamile kaldım ama illa tüp bebek şart mı yani aşılama tutma niYumurtalarda problem varsa direk tüp bebek deneseydiniz,aşıma zamann kaybı olabilir.sabır lütfen illaki olacak daha yaşınız genç.bazen zorluklar çıkıyor işte hayatın kuralı bu.
Uğraş meselesidir değil. Anne olmak kabahat mi istiyorum evetHayattaki tek vasfı çocuk doğurmak olan kadınlar,bi sebeple hamile kalamayınca bu hale geliyorlar demekki.. başka hiç uğraşınızın olmadığı çok açık belli bu yaşta derde bak..
Mrb sizin bebek var mı Peki. Sizin dediğinz amelî i arkadaşım oldu şuan uç dort çocuğu var ameliyat riski de yok ameliyat ta sonra hemen gebe kaldıyok cnm bende lanet bur cikolata kisti var. ilacla tedavisi yok ameliyati riskli. salgiladigi zararli maddelerle daha belkide yumurta ile sperm bulusamadan ikisininde canına okuyorbak pco da zor biliyorum ama elbet senin yumurtalarını bi sekilde gelistirecekler klomen, igne vs. ve enin sonunda bi gün o yumurta döllenip bebek olacak. benim burdan pco olan arkadaslarimin cogu hamile kaldi nihayet. sende kalicaksin. simdi henüz bebis yokken gece uykularinin tadini çıkar bol bol gez eglen bu durumu lehine cevir
bebek gelince iyiki bebek olmadan herseyi yapmışım diyeceksin
ayrica umutsuz olma. biz elimizden geleni yapicaz takdir Allahimin ama artik tıp cok ilerledi günümüzde hic cocugu olmayan insan neredeyse yok gibi herkes belli bi süreden sonra önünde sonunda hamile kaliyor
Stres çok var valla burbise girip çalışmak istemiyorum mesleğim bayan kuaförü is teklif leride alıyorum ama dediğim gibi çok psikolojik nen coktumMaddi durum kötüyse çalisip para biriktirebilirsin.. stres altinda üremek zor.. boyle giderse hic olmaz.. daha yasin cok genc bu kadar dert etme