- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Canım iki buçuk sebwlik evliyiz. yaşım 26. ben pco hastasıyım.bir sene boyunca klomen progesteron ilaçları ile tedavi gördüm olmadı. sonra eylülde tüp bebek yaptırdık tutmadı. Bu tedaviler sonunda aşırı kilo aldım. Şimdi onları veriyorum attım kafadan bebiş düşüncesini. daha sağlıklı düşünmeye çalışıyorum.
Hiç üzülmüyorum demiyorum elbetteki üzülüyorum ağlıyorum falan ama şunu söylüyorm..Rabbim bu bebeğe can verecekde sensinnn.alacakta. bizim evimizide hayırlı sağlıklı sıhatlı bi evlatla neşelendir....
Arkdşlrım hep hamile.komşularım teker teker doğurdu hepsi bebek.görünce insan daha bi istiyo ama bi canlı o...ben istiyorum diye doğamaz ki.vaktini bekliyo.
Git güzelce aşılamanı ol.rabbim yardımcın olsun. kucağın dolsun. unutmaki her olumsuz düşünce seni yıpratarak bu işi zorlaştıracak.