• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmaya can atan bn artık istemiyorum

Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin

Canım iki buçuk sebwlik evliyiz. yaşım 26. ben pco hastasıyım.bir sene boyunca klomen progesteron ilaçları ile tedavi gördüm olmadı. sonra eylülde tüp bebek yaptırdık tutmadı. Bu tedaviler sonunda aşırı kilo aldım. Şimdi onları veriyorum attım kafadan bebiş düşüncesini. daha sağlıklı düşünmeye çalışıyorum.
Hiç üzülmüyorum demiyorum elbetteki üzülüyorum ağlıyorum falan ama şunu söylüyorm..Rabbim bu bebeğe can verecekde sensinnn.alacakta. bizim evimizide hayırlı sağlıklı sıhatlı bi evlatla neşelendir....
Arkdşlrım hep hamile.komşularım teker teker doğurdu hepsi bebek.görünce insan daha bi istiyo ama bi canlı o...ben istiyorum diye doğamaz ki.vaktini bekliyo.
Git güzelce aşılamanı ol.rabbim yardımcın olsun. kucağın dolsun. unutmaki her olumsuz düşünce seni yıpratarak bu işi zorlaştıracak.

Mrb hattı mi yarin degistecm uzaktayim zaten ayda bir telefonda sorarlar onuda kescem telefon kullanıyor um dicem herkese.Keske bilseniz bana neler deniliyor bide alay eder gibi konuşup Hafiften bir gülüm seme ile birbirleri ne bakıp aaa çok üzüldük ya inşallah olur diyor lar.aka resmen akay ediyor lar .Bn bunun farkında yim

ya aslında sandığın kadar umursamıyorlar olabilir, yani sen bu psikolojiye girdiğin için sana öyle geliyor olabilir, bi de insanların çoğu laf olsun diye konuşuyor, aa çok üzüldük dediklerinde ben üzülmüyorum size ne oluyor diye gülümseyip hafife alabilirsin, daha çok gencim acelem ne diyebilirsin şakaya vurdurabilirsin, böyle lafları bu şekilde hafife almak sana da iyi gelecektir

Arkadaşım etraf için üzülme.ben zamanında çok yaptım onu.bana gelip niye bebek olmuyo kusur kimde die soranda oldu. şok olmuştm.günlerce ağladım.aynı soruyu birinde daha duydum bu sefer susmadın onlar dengesizleştirdi beni çünkü. kusur senin beyninde zihninde dedim. anlatmak istediğim şu ki millet akıl verir atv aç kısır doktoru konuşuyor:) şu kanalda kısır kürü yapılıyo ;)) daha ne laflar. şimdi gülüyorm bnlara.rahat ol canm.

Herkesin eninde sonunda cocugu oluyor canim bir sekilde. uzme kendini. bu devirde her seyin tedavisi var. 23 yasindasin. cok gencsin. ben 30 yasindayim zar zor hamile kaldim 2 yilda. hem 1 kere hamile kalmissin. demek ki senin vucudun hamile kalabiliyor. oyle bir potansiyeli var vucudunun. ben 1.5 yil sonra bos gebelik yasayip kurtaj olunca hep onu dusundum. demek hamile kalabiliyorum. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim. Allah buyuktur insallah. eminim senin de cocugun olacak.

İnanın bir kez gebe kalmış im diye artık sende ki bi dusuk mu başka olmuyor mu diyor lar evet bu satten sonra olmaz diyorlar.Sebeb niye olmaz diyorum 5 seneden sonra zor olurmuş yaşım geçecek mis
Ben hiç anne olamayacağım bu mantığa göre. 26 yaşındayım, evli bile değilim. Böyle saçmalık olmaz.

Eşine de bakılsın bi, ayrıca duygular bile etki ediyor bazen, sen böyle üzülür, stres yaparsan o zaman da hamile kaalamazsın

Ben tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. İkinci tedavide pozitif sonuç aldım ancak düşük yaptım.Myom vardı bende. Drum myomun düşüğe sebep olduğunu söyledi. Laparoskopi yöntemiyle myomu aldiracagim inşallah..Ondan sonra da hayırlısı artık. .
Ayrıca senin yaşın küçük canm tedavini de görüyorsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
Evet bnde doğal yoldan gebe kaldım . pko dan dolayı gelişmedi dedi bi Dr diğer Dr kan uyuşmazlığı var dedi diğer Dr boş Gebelik dedi diğer Dr dıs Gebelik dedi.kime nasıl güvene eğim anlamadım bnde ya

Daha 23 yasindasin ve umutsuzsun umutsuzluğa düştüğümde hep aklıma şu söz gelir şeytan bile umudunu hiç kaybetmezken sen niye kaybediyorsun bizim tanidigin gelini senden daha kötü durumda idi rahmi burusmus yapışmış yumurtlama olmuyormus olsada ayda yılda bir adet gördü mü bazen bir ay sürüyormuş sonra Antalya da bir doktora gitti ve tedavi oldu şimdi bir kızları var sen umudunu kesersen olmaz o kız çok zor durumda idi ama duasını hiç eksik etmedi umudunu kaybetmedi sen de dua et bol bol..

Daha 23 yasindasin ve umutsuzsun umutsuzluğa düştüğümde hep aklıma şu söz gelir şeytan bile umudunu hiç kaybetmezken sen niye kaybediyorsun bizim tanidigin gelini senden daha kötü durumda idi rahmi burusmus yapışmış yumurtlama olmuyormus olsada ayda yılda bir adet gördü mü bazen bir ay sürüyormuş sonra Antalya da bir doktora gitti ve tedavi oldu şimdi bir kızları var sen umudunu kesersen olmaz o kız çok zor durumda idi ama duasını hiç eksik etmedi umudunu kaybetmedi sen de dua et bol bol..
Dr adı ni adresini yazar mısınız . buradaki de benle ilgilen mi yor adeta başından salıyor lar bekliyorum

Tabiki gitmelisin elinden gelen tüm gayreti göstermelisin.. olmasada yıkılmamalısın inş.. bir şekil nasib olur ama ne şekil nasib olur bilemeyiz sen arayıp bulmalısın ALLAH'ın izniyle
Peki gitcem ama parasıyla bile yapmıyor lar sürekli Klomen veriyor lar ne yapayım ben 8 aydir Klomen veriyor lar ve hiç tepki vermiyor um ilaçlara

Canım iki buçuk sebwlik evliyiz. yaşım 26. ben pco hastasıyım.bir sene boyunca klomen progesteron ilaçları ile tedavi gördüm olmadı. sonra eylülde tüp bebek yaptırdık tutmadı. Bu tedaviler sonunda aşırı kilo aldım. Şimdi onları veriyorum attım kafadan bebiş düşüncesini. daha sağlıklı düşünmeye çalışıyorum.
Hiç üzülmüyorum demiyorum elbetteki üzülüyorum ağlıyorum falan ama şunu söylüyorm..Rabbim bu bebeğe can verecekde sensinnn.alacakta. bizim evimizide hayırlı sağlıklı sıhatlı bi evlatla neşelendir....
Arkdşlrım hep hamile.komşularım teker teker doğurdu hepsi bebek.görünce insan daha bi istiyo ama bi canlı o...ben istiyorum diye doğamaz ki.vaktini bekliyo.
Git güzelce aşılamanı ol.rabbim yardımcın olsun. kucağın dolsun. unutmaki her olumsuz düşünce seni yıpratarak bu işi zorlaştıracak.
Mrb çok üzüldüm sizin adınıza peki neden tutmadı rahîm filmi çektiniz mi

Arkadaşım etraf için üzülme.ben zamanında çok yaptım onu.bana gelip niye bebek olmuyo kusur kimde die soranda oldu. şok olmuştm.günlerce ağladım.aynı soruyu birinde daha duydum bu sefer susmadın onlar dengesizleştirdi beni çünkü. kusur senin beyninde zihninde dedim. anlatmak istediğim şu ki millet akıl verir atv aç kısır doktoru konuşuyor:) şu kanalda kısır kürü yapılıyo :KK66:) daha ne laflar. şimdi gülüyorm bnlara.rahat ol canm.
Bu bayram da ailemin yanına memlete gitmedim .ilk defa bi bayram ailem olmadan geçir dim .kaynanam kayın peder im geldiler.Bayram sabahı uyandim ve yatak ta ağladım ailemin cok izlemiş tim ilk defa bi bayram sessiz sakin geçti benim için . Gidip kahvaltı hazirladim.ellerini öptüm ama on larin beni öpmesi içten değildi .Eşim uyandı bayramlastik .Sonra bayramın ilk günü kahvaltı da çocuktan gebe bahsettiler . Şimdi bebek olsaydı gezerdik evin neşesi olurdu falan da filan .Bende koşarak odaya gittim ve saatlerce ağladım Ogün o kadar çaresiz dim ki .sonra eşim gedik ne oldu niye ağlıyor Sun annem Babam iyi niyet ten söylediler .Bnde dedik söyleyecek bugünü mu buldular .Ne annem ne babam yok bu bayram girmeme de izin vermedi n dedim .çocuk konusu doğru değil dedim böyle iste

Evet bnde doğal yoldan gebe kaldım . pko dan dolayı gelişmedi dedi bi Dr diğer Dr kan uyuşmazlığı var dedi diğer Dr boş Gebelik dedi diğer Dr dıs Gebelik dedi.kime nasıl güvene eğim anlamadım bnde ya
Kan uyuşmazlı için anneye iğne yapılıyor.Kürtaj sonrasi da yapılması lazım canm bilgin olsun.İnşallah rabbim bu defa yüzünü güldürsün.Daha zamanin var canm dert etme kendine olmuyor diye.Tüp bebek tedavisiyle evlat sahibi olan bir çok aile var.Tabi bakarsın seninki doğal yoldan gelmiş olmasa da tüp bebek denersiniz.

Kan uyuşmazlı için anneye iğne yapılıyor.Kürtaj sonrasi da yapılması lazım canm bilgin olsun.İnşallah rabbim bu defa yüzünü güldürsün.Daha zamanin var canm dert etme kendine olmuyor diye.Tüp bebek tedavisiyle evlat sahibi olan bir çok aile var.Tabi bakarsın seninki doğal yoldan gelmiş olmasa da tüp bebek denersiniz.
Kurtaj dan sonra yarim saat geçti iğne yaptılar .Ama buradaki Dr da diyor ki kanbuyusmazkigi yok Bebek gelişmemis pko dan dolayı .Ya aşılama tutarsa gene böyle olursa

Back