Anne olunca bitiyor mu?

Acaba sezaryen doğum mu yaptın canım
Yada zor bir lohusalık mi gecirdin?Esin belki o yüzden yaklasmiyordur.erkekler kadınlarda anlayamadiklari şeylerden korkuyorlar bazen.lohusalik hamilelik adet falan.bir iki reddedince demek bir Problem var deyip teklif etmiyorlar sonra.

Bence esinizle açık açık konuşun.boyle böyle hissediyorum deyin.hamileykenkine bişey diyemem.biz de hamileyken bir sey yapmadik.oyle zorunlulugumuzda yoktu.korktuk bebege zarar veririz diye.bebegin 5 aylık galiba.hadi lohusalık alışma süreci falan 2 ayda ordan çık. Daha 3 ay olmuş sayılır.bence durumu toparlayabilirsiniz.bebeginizle aynı yatakta mi uyuyorsunuz o uyurken siz başka odaya geciverin.yok uyurken temizlik yemek mi yapıyorsunuz. Yapmayin kalsin esinizle ilgilenin.Bir öğün de kahvaltıyla geçiştirin.inanin çocukla da başka tatlı hayat her alanda.cinsellikte de.en güzel yerinde aglamalari, hele birde tekrar uyumak istemezse o zaman görün eşiniz deki bebekle ilgilenme potansiyelini:KK48:

Evet bebek varken eskisi gibi sık ve rahat olmuyor.hele bir de eşler çalışıyorsa. Zaten hep yorgun oluyorsun.ama ilginiz belli etmek için eşinizin gönlünü almanız için çok büyük zamanlara gerek yok.biz bazen kuzusuma caktirmayacagiz diye birbirimizin yanından geçerken dokunmalar bakismalar cilveler randevulasmalar bir dakika gelseneler falan.:KK53::KK4:bu bile yetiyor bazen.
Lütfen anne oldunuz diye kendinizden o tatlı anları eksik bırakmayın. Mutlu anne mutlu çocuktur.

Acaba sezaryen doğum mu yaptın canım
Yada zor bir lohusalık mi gecirdin?Esin belki o yüzden yaklasmiyordur.erkekler kadınlarda anlayamadiklari şeylerden korkuyorlar bazen.lohusalik hamilelik adet falan.bir iki reddedince demek bir Problem var deyip teklif etmiyorlar sonra.

Bence esinizle açık açık konuşun.boyle böyle hissediyorum deyin.hamileykenkine bişey diyemem.biz de hamileyken bir sey yapmadik.oyle zorunlulugumuzda yoktu.korktuk bebege zarar veririz diye.bebegin 5 aylık galiba.hadi lohusalık alışma süreci falan 2 ayda ordan çık. Daha 3 ay olmuş sayılır.bence durumu toparlayabilirsiniz.bebeginizle aynı yatakta mi uyuyorsunuz o uyurken siz başka odaya geciverin.yok uyurken temizlik yemek mi yapıyorsunuz. Yapmayin kalsin esinizle ilgilenin.Bir öğün de kahvaltıyla geçiştirin.inanin çocukla da başka tatlı hayat her alanda.cinsellikte de.en güzel yerinde aglamalari, hele birde tekrar uyumak istemezse o zaman görün eşiniz deki bebekle ilgilenme potansiyelini:KK48:

Evet bebek varken eskisi gibi sık ve rahat olmuyor.hele bir de eşler çalışıyorsa. Zaten hep yorgun oluyorsun.ama ilginiz belli etmek için eşinizin gönlünü almanız için çok büyük zamanlara gerek yok.biz bazen kuzusuma caktirmayacagiz diye birbirimizin yanından geçerken dokunmalar bakismalar cilveler randevulasmalar bir dakika gelseneler falan.:KK53::KK4:bu bile yetiyor bazen.
Lütfen anne oldunuz diye kendinizden o tatlı anları eksik bırakmayın. Mutlu anne mutlu çocuktur.
Yok benim eşim cilde bilmez gerçekten odun neyse böyle siz anlatinca daha çok gıcık oldum eşime :)
Beşiğe koyayım dedim saat 1 oldu çocuk hala uyanık aglaya aglaya uyku kaçtı bende şans yok ki

Yok benim eşim cilde bilmez gerçekten odun neyse böyle siz anlatinca daha çok gıcık oldum eşime :)
Beşiğe koyayım dedim saat 1 oldu çocuk hala uyanık aglaya aglaya uyku kaçtı bende şans yok ki

Ay canım ya. Gıcık olma ya .bakma bunlar toptan öküz de bazı şeyler yarım kalınca tamamlamak için kedi kesiliveriyorlar.
Düzelir herşey.inan bu stres gıcıklik normal.sen biraz cesaret et bakalım alican tepkiler nasıl olacak

Kizlar ben de daha anne olamadim ama bende içime dökmek istiyorum iki yıllık evlilik var ilk aylar çok zor ilişki ye girdik çok zorlandim iki üç ay sonra kendime geldim bi ara iyi gidiyor du ilişki sonra bebis allalim stres başladı hamile kalamayinca stres e girdim bi zman sonra da görev gibi bildim zevk alamıyordum bebek istemesem hiç ilişkiye girmem herhalde bunu nasil yenebilirim çok kötüyüm ki ilişkiyi sevmiyorum diyebilirm hep isteksizlik le oluyor aslimda eşim i çok seviyorum eşim hiç eksik etmez benimle ilgilenmeyi artık bebek de olmayinca iyice saldim bu ay hiç ilişkiye girmedik gecen ayda hep ben reddettim öpüşme falan seviyorum ama ilişkide istesizlik var bende ne yapmalıyım kizlar bana bi yardım edin

Kizlar ben de daha anne olamadim ama bende içime dökmek istiyorum iki yıllık evlilik var ilk aylar çok zor ilişki ye girdik çok zorlandim iki üç ay sonra kendime geldim bi ara iyi gidiyor du ilişki sonra bebis allalim stres başladı hamile kalamayinca stres e girdim bi zman sonra da görev gibi bildim zevk alamıyordum bebek istemesem hiç ilişkiye girmem herhalde bunu nasil yenebilirim çok kötüyüm ki ilişkiyi sevmiyorum diyebilirm hep isteksizlik le oluyor aslimda eşim i çok seviyorum eşim hiç eksik etmez benimle ilgilenmeyi artık bebek de olmayinca iyice saldim bu ay hiç ilişkiye girmedik gecen ayda hep ben reddettim öpüşme falan seviyorum ama ilişkide istesizlik var bende ne yapmalıyım kizlar bana bi yardım edin
Bu aya gireli çok olmadı sevismemeniz anormal değil

Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten
Tamam da bu sorgulama için hayli geç kalmışsınız.
Sorunlarınızı çözme biçiminiz baştan yanlış zaten.
Hep eşim yaklaşırdı ama ben onu reddettim artık yaklaşmıyor diye neredeyse adamı suçlayacaksınız.
Keşke biraz eşiniz açısından baksanız olaya.
Belki o da artık istemediğini arzulanmadığını hayatınızı bebeğe adadığınızı filan düşünüyordur.
Yani adam sizi beğenmese istemese zaten yaklaşmazdı.
Ama bunu denemiş bu konudan bahsetmiş ve geri çevrilmiş adamcağız.
Siz hala yok saçım yok banyo diyorsunuz.
İnşallah ilerde buraya farklı konular açmak zorunda kalmazsınız aldatıldım vs.gibi.

Aslında burda nice tecrübeli kadınlar var bu konuyla ilgili yorum yapacaklar.Ama eğer benim şahsi görüşüm olursa.Hayatda çok şey görüp yaşadım onun için belki bu konuya yorum yapmak istedim.
Erkekler çocuk gibidir.Çocukları olsa bile çocuktan önce kendilerine ilgi beklerler.Mantıken böyle aslında evlat kendin yaptığın bişey doğulur ,büyür ,ergenleşir, evlenir,çocuğu olur ve bu böyle....... Gider.Hepsi yanından göçüp gider sana kalan yine kocan olacaktır.Yoktan o çocuğu da onla var etmişsiniz Allahın izniyle zaten.Eskiden vardı aslında şimdi azda olsa var kadınlar vardı 1 değil 8-6-7-5 çocuk anneleri herşeyide yapmaya zaman bulurlardı şimdi bir bebekle zaman bulamamak? Hayır öyle deyil.Bir kadın isterse öyle bir hayatı olur ki her şeyi idare eder bu potansiyel var kadınlarda güçlü yaratılmışız.Cinsi isteyinizin azalması söz konusu ola bilir mesela.Artık kilonuz varsa kendinizde özgüven eksikliği olabilirki buda ciddi bir sorun ilişkilerde onun için yanında soyunmaya utanır hale gelmiş olabilirsiniz.Ya kocanız o güveni size vermiyordur.Ama böyle olmaz kocanıza çocuktan çok daha fazla fazla zaman ayırın oda bir insan sizin hissiniz azalmış olabilir ama onda varsa karşısına geçemezsiniz.Zor durumdada bırakmayın,sonra eyvah gitti diye sızlanmayasınız da ondan.Evlilik böyle her şeyden bıkmış usanmış halde geçmemeli.Hiçbişeyin merakı kalmamış gibi bi aileniz var.Doğru çocuk mutluluk tatlılık katar aileye ama o gelip geçicidir.Bir şekilde büyüyecek her anne bu dönemi yaşar.Başkaları yapa biliyorsa sizde yapa bilirsiniz gibi düşünüyorum.Sevgiler:KK15:

İşte o zaman o bizim yanlisimiz oluyor sadece bu konu değil bir çok konuda okuduğum yorumlar doğrultusunda söylüyorum bunu. Benimkide öyle kokusu alıyor memeyi kapayinca göz açılıyor yanımda yatirmazsam ikimizinde uykusu sürekli bölünüyor ama böyle alistirdigim için sanırım benim suçum

ben 40 günlukken odasını ayırmiştım kızımın. odalar karsilikli ve benim odamdan uzun bir adimla odasina gecebilirim. giydiğim bir tişort kazak vb besigine koyuyordum.
11 aylık simdi.misafir durumumuz var uzun süreli odasinda emziremiyorum gece diye yanimiza alıyordum baktım çocuk alişmaya başladı beşiğine yatırdıgım an aglıyor besigini odamıza aldım ama inat ettim 4-5 gün gece saat basi uyandim yeri geldi o ayagimda sabahladik ama yanimizda uyutmadim yine alıştı yatağına.

yanınızdan ayıramıyorsanız da 3ünüz birlikte yatın. bebeğiniz aranızdayken ayaklarınızın birbirine degmesi; gece birbirinizin uzerini ortmeniz (...) bunlar yakinlastiracak sizi yeniden. ayrıca gece çocuk uyumadığında dönup arkanızı ben cok yorgunum sen ilgilen diyip uyumaya devam edebilirsiniz ;) eşinizi 2 defa reddetmişsiniz zaten bence soğumaktan ziyade o sizin hazır olduğunuz günü bekliyor, tekrar reddedilmek istemiyor olabilir.
normal doğum yaptım 10 dan fazla dikişim vardı 4 kilo dogdu bebegim. 2 ay zaten yasaktı ama bu başka şekillerde yakınlaşmaya sarılıp uyumaya engel değil ki.

Ondan bekliyordum ama sorun olmuyordu çünkü yine düzenli bir şekilde birlikte oluyorduk o başlatmış oluyordu sadece. Hamilelik dönemini geçiyorum 5 aydan da 1 ay çıkarıyorum lohusa 4 ayda 2 kere bahsini süren kocada anormal değil mi
hayır anormal değil, adamı reddetmişsin 2 kırılmış yine aynısı olcak diye korkuyodur. artık adımı senin atman gerekiyo

eşin uzaklaşmıyor. sadece sen herşeyini çocuğa göre ayarlamışsın anneliğin ynaında bir de eşsin unutma

Benim ikizler olunca neredeyse 2 yıldır ayrı yatıyoruz :( inşallah bu sene onların yataklarını ayıracağım.Eşim çok fedakar o yüzden bi sıkıntı yok ama siz de her seferinde ertelemeyin biran önce bu durumdan çıkın birazda eşinizle ilgilenin tek çocuk olsa daha kolay diye düşünüyorum bizde biri ağlarken diğeri uyanması diye 1,5 sen oğlan eşimde kız benimle yatmıştı .Ama bizde sıkıntı yok.Bazı erkekler ilgisizliğe hiiç gelemiyor.

Back
X