- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
Sen beni anladın işte. Bende acaba tiksiniyor mu yada anne oldum diye beni es olarak göremiyor mu diyorum. Mesele ben teklif etmem meselesi değil aslında hep o ederdi neden etmiyor. Bir kere emzirme den önce süt var mı diye gogsumun ucunu sıktım süt fiskirdi o an eşim iy o ne öyle be dedi bir şey demedim bir daha onun yanında emzirmedim belki böyle bir durumda olmuş olabilirBuna benzer durumları bende yaşamış hatta buradan paylaştım. Benimde bebek öncesi eşimle çok güzel giden bir ilişkimiz vardı. Düşük riskli sıkıntılı bir gebelik durumu yaşadım. Hamileliğim boyunca hiç ilişkiye girdedik. Kızım dunyaya geldi kısa süre sonra hersey zamanla yoluna girer derken, kendi kendime baktım ki eşimle iyice bir birimizden uzaklaşmaya başladık. Bir birimize bile dokunmaya çekinir olduk bu duruma içten içe çok üzülüyordum. Bu durum 2.5 sene öyle geçti. Bir gün eşim seninle birlikte olmak istiyorum fakat emzirdiğin için tiksiniyorum demez mi? Ne diyeceğimi şasırdım. Neyse çok daha uzatmayayım bir tartışma sonrası birbirimize söz verdik birbirimizi ihmal etmeyeceğiz diye.. emzirmeyi normal zamanlamada bıraktım merak edenlere.. Ve şuan herşey gayet normal gidiyor.. Bana kalırsa bebekle hayat biraz zorlaşıyor zaman içerisinde çevremden edindiğim bilgilerle normale dönüyor.. Endişeye kapılma derim ama benim yaptığım gibide yapma derim. Eşim bana dokunmuyor yada ilgi göstermiyor diye çekme kendini.. Eşinle konuş derim..