Anne olunca bitiyor mu?

Buna benzer durumları bende yaşamış hatta buradan paylaştım. Benimde bebek öncesi eşimle çok güzel giden bir ilişkimiz vardı. Düşük riskli sıkıntılı bir gebelik durumu yaşadım. Hamileliğim boyunca hiç ilişkiye girdedik. Kızım dunyaya geldi kısa süre sonra hersey zamanla yoluna girer derken, kendi kendime baktım ki eşimle iyice bir birimizden uzaklaşmaya başladık. Bir birimize bile dokunmaya çekinir olduk bu duruma içten içe çok üzülüyordum. Bu durum 2.5 sene öyle geçti. Bir gün eşim seninle birlikte olmak istiyorum fakat emzirdiğin için tiksiniyorum demez mi? Ne diyeceğimi şasırdım. Neyse çok daha uzatmayayım bir tartışma sonrası birbirimize söz verdik birbirimizi ihmal etmeyeceğiz diye.. emzirmeyi normal zamanlamada bıraktım merak edenlere.. Ve şuan herşey gayet normal gidiyor.. Bana kalırsa bebekle hayat biraz zorlaşıyor zaman içerisinde çevremden edindiğim bilgilerle normale dönüyor.. Endişeye kapılma derim ama benim yaptığım gibide yapma derim. Eşim bana dokunmuyor yada ilgi göstermiyor diye çekme kendini.. Eşinle konuş derim..
Sen beni anladın işte. Bende acaba tiksiniyor mu yada anne oldum diye beni es olarak göremiyor mu diyorum. Mesele ben teklif etmem meselesi değil aslında hep o ederdi neden etmiyor. Bir kere emzirme den önce süt var mı diye gogsumun ucunu sıktım süt fiskirdi o an eşim iy o ne öyle be dedi bir şey demedim bir daha onun yanında emzirmedim belki böyle bir durumda olmuş olabilir

Ahh cnm bende sen gibiyim hiç düşkün değilim adam benden bıktım artık çalışmak ikiz çocuklar yorgunluk bayiyo beni adam bıktım artık benden türünün tek örneğiyim bu konuda

Bir iki kere yanıma aldım küçüktü o zaman deliksiz uyudu . Bebek varken salonda yatmayı o tercih etti zaten kaldı ki çok rahatsız olsa bunu ciddi ciddi söylemez mi insan evet bi iki kere söyledi ama sonra tamam benim yüzümden çocuğun düzenini bozma dedi
Tamam ben hata etmişim bunu anladım ama bu hatam onun da işine mi geldi acaba diyorumm
Artık bebeginizde sizin evinizin duzeninizin bir parçası.olabilir esinizin işine yaramiş olabilir.erkekler zaten ufak bir boşluğa bakıyorlar onu bulunca da hemen yapacaklarını yapıyorlar.
O sizin eşiniz ondan beklemeyon herşeyi

Artık bebeginizde sizin evinizin duzeninizin bir parçası.olabilir esinizin işine yaramiş olabilir.erkekler zaten ufak bir boşluğa bakıyorlar onu bulunca da hemen yapacaklarını yapıyorlar.
O sizin eşiniz ondan beklemeyon herşeyi
Ben adım atarsam nereye kadar sürdürecek bunu ogrenetmem. Yatağa alıp sonra ki gidişatı izleyeceğim

Anne değilim ama iki kuzenimin anneliğini yakından gördüm.
Birinci kuzen yatağı ayırdı kocasına kıyamadığından, işe gidiyor uykusu bölünmesin diye. Çocuğun her bakımını üstledi haliyle saç baş düşünmedi kendini kocasına bebeğine adadı. Biz ev düzenli çocuk süper baba süper derken meğer seks hayatları bitmiş. Bunu konuştuktan bir süre sonra aldatıldığını öğrendi ve sonuç adam gitti evledi o kadınla.
Diğer kuzenimse hepimizin kınadığı anneydi resmen. Çocuk altına yapar babasının gelme saati yakınsa beklerdi biraz da o solusun kokuyu diye. Yatağını hiç ayırmadı. Uykusu bölünürse bölünsün tek ben yapmadım ya dedi. Bazen dışarı yemeğe giderdik altını kocasına değiştirirdi. Annemler kızardı kocanı yoruyorsun ayıp falan diye. Kadın ne çocuğa ne kocaya kendini adamayan bir insan, o dönem ne bencil kadın diye kınıyorduk.
Ama boşanan kuzenim diyor bu kadar kendimi perişan etmeyecekmişim onu gördükçe kendime kızıyorum diyor. Bencillik değilmiş aslında yaptığı. Şimdi çocuk üç yaşında ev hanımı olduğu halde sıkılıyorum dedi verdi kreşe, ayda bir de kocasıyla içmeye gitmek için çocuğu babaanneye yatılı paslıyor. Bize başta tuhaf geliyordu evet ama cidden doğrusunu o yapmış.
İki olay da yakınımda olunca açıkçası ben de ileride cesaret edersem anne olmaya ikinci kuzen gibi olayım inşallah diyorum.
Bence siz de yatağı ayırmayın ve aranızdaki mesafeyi aşın. İlk kuzenim çok pişman. Kızı şimdi büyüdü ergenliğe girecek yakında yapayalnız kaldı bu hayatta. Siz de pişman olmayın diye diyorum

Eski kocayla kadina noldu, hala evliler mi onlarin cocuklari oldu mu?
Baba kizina sahip cikiyor mu?
Su erkeklerin kafasini hic anlamicam...
Seviyosun evleniyosun anasini satim seni ihmal etti diye aldatmak nedir..
Sevgi saygi bukadar basit mii..
Tamam ilgi beklersin soylenir durur laf sokarsin hatta her insan sevdiginden ilgi bekler neticede hak veriyorum..
Ama insan nasil evini yuvasini karisini cocugunu bir zevke kurban eder..

Konu sahibini su durumda bende suclu buluyorum, ama vay adam elden gitmesin tedirginligiyle degil de kocasini hic ozlememis mi ona sasiriyorum kac zaman gecmis..
Konu basligina cevap verim direk, hayir bitmiyor konu sahibi siz bitirmissiniz..
Cokta bahsetmek istemiyorum acik acik ama 2-3 aylik bebegi oldugu halde gayet aktif olan arkadaslarim var..

yanlış yaptın kocanı sen soğuttun ayrıca ilişkiyi neden sen başlatamassın ki kocanı özlemez misin hiç saçamalık bence bazen adamlar ilgi isterler yani

Benim eşim sürekli çalışıyor geç saatlerde eve geliyor geldiğinde yorgun oluyor biraz kızımla ilgilenip uyuyakalıyor (salonda yatıyor ben bebegimle ) çoğu zaman yemek bile yiyemiyoruz. Eğer yorgun değilse ki genel de yorgun olur benimle de ilgileniyor yani sohbet ediyor çay iciyoruz.
Gectigimiz yılbaşı değil önceki yılbaşı yani 2015 e girerken birlikte olmuştuk ve hamile kaldım . Bebeğin eşi hep aşağıda olduğu için ilişki yasagimiz vardı. Güzelce söz dinledik ve hiç ilişkiye girmedik sadece öpusuyorduk sonra onu da bıraktık . Neyse kızım doğdu. Eylül 3 de . Sonra eşim bir gün ne zaman sevismeye vakit bulacağız acaba dedi bende ne zaman dinlenecek vaktim olursa dedim. Bu konuşma 40 ı yeni çıktığında oldu. Sonra bir kere daha eşim yeltendi ve o gün gerçekten çok gergindim istemedim. Istemeiyormusun diye sordu. Hayır lütfen duş alacak vaktim olmayabilir dedim çünkü tam uykuya dalmamisti kızım. Sonra bir daha eşim bu konuda teklifte de bulunmadı bir şey de demedi.
Kızımla birlikte yatıyorum ne zaman ayiracaksin diye soruyor bir kaç gece onun için ayirdim ama çabuk uyandigini oda farketti tamam birlikte yatın ne zaman uygunsa o zaman ayıp benin için ayırma dedi.
Her sabah ise giderken ve akşamları geldiğinde kapıda bir kısa öpücük onun dışında arada bir sarılma yanagimdan bir makas bazen. Tek temasimiz bu eskiden ayrı duş bile almiyorduk. Birden bire bu kadar uzaklaşmak beni endiselendirmeye başladı . Yani bunlar bebekli yaşamın zorlukları biliyorum ama tek sebep buysa ben zaten razıyım
Eskiden masaj yapardik birbirimize ardindan sevisirdik dun kiz uyuyordu gel aylar sonra sana masaj yapayim dedi sonra kollarim agridi he diyip cekildi acaba diyorum hesaba katmadigim başka şeyler mi var .
Ben hiçbir zaman red etmemistim onu hep o başlatır ilişkiyi ben başlatmam ona uyum saglarim alismisim heralde şimdi sen bir dene başlat deseniz yapamam diye düşünüyorum yanında giyinmeye bile cekinir oldum birden. . Çocuk oldu diye mi bunlar? Ben anne oldum diye mi?
Emziriyor san ondan dolayı da olabilir. Emzirirken isteksizlik oluyor. Bende o dönem cinsellik ayıp gibi hissederdim. Sanki o vücudun tek anlamı çocuk doğurup emzirmek gibi geliyor du. Sonradan geçti.

Yataga alinca soyle iyi bi saril. Arkani donup yatma bari :KK70: ha bunu adami geri cevirmeyecegin zamanlarda yap.
Emziriyor san ondan dolayı da olabilir. Emzirirken isteksizlik oluyor. Bende o dönem cinsellik ayıp gibi hissederdim. Sanki o vücudun tek anlamı çocuk doğurup emzirmek gibi geliyor du. Sonradan geçti.
Evet bazen ne işim olur tövbe diyorum sonra ayıp değil günah değil diyorum

Şu kutsal annelik zırvasını kenara bıraksak, anneliğin bir kadının hayatı olmadığını hayatının parçası olduğunu bilsek, sevişmenin erkeğe görev değil de kadının da ihtiyacı olan bir şey olduğunu unutmasak, o çocuğun sadece kadının değil, erkeğin de olduğunu, kucağına bırakıp biraz dinlenmeye, miskinliğe, saça kaşa artık benliğe ne iyi geliyorsa ona vakit ayırmamız gerektiği aklımızın köşesinde olsa; daha sağlıklı bir anne, eş ve mutlu bir kadın oluruz. Eşiniz için değil, önce kendiniz için anneliği hayatınızın tamamı değil, parçası yapın.

Ne güzel yazmışsınız. Peki bebek sürekli emiyorsa anneden ayrilmiyorsa ve de uyumuyorsa bu dedikleriniz nasıl olacak. Biz 2 aydır bebeğimle yapışık yaşıyoruz. Haliyle hiçbir şeye vakit yok. Sizin ilk cocugunuz mu olacak?

Ne güzel yazmışsınız. Peki bebek sürekli emiyorsa anneden ayrilmiyorsa ve de uyumuyorsa bu dedikleriniz nasıl olacak. Biz 2 aydır bebeğimle yapışık yaşıyoruz. Haliyle hiçbir şeye vakit yok. Sizin ilk cocugunuz mu olacak?
İşte o zaman o bizim yanlisimiz oluyor sadece bu konu değil bir çok konuda okuduğum yorumlar doğrultusunda söylüyorum bunu. Benimkide öyle kokusu alıyor memeyi kapayinca göz açılıyor yanımda yatirmazsam ikimizinde uykusu sürekli bölünüyor ama böyle alistirdigim için sanırım benim suçum

İşte o zaman o bizim yanlisimiz oluyor sadece bu konu değil bir çok konuda okuduğum yorumlar doğrultusunda söylüyorum bunu. Benimkide öyle kokusu alıyor memeyi kapayinca göz açılıyor yanımda yatirmazsam ikimizinde uykusu sürekli bölünüyor ama böyle alistirdigim için sanırım benim suçum

Ben inat ediyorum yanimda yatirmiyorum. Alışkanlık yaparsa vazgeciremem diye korkuyorum. Ama uykularimiz kisa ve kesik kesik haliyle hiçbir şeye vakit bulamıyorum. Duş alabiliyorum ya tek tesellim :))

Tamam ilgi beklersin soylenir durur laf sokarsin hatta her insan sevdiginden ilgi bekler neticede hak veriyorum..

Konu sahibini su durumda bende suclu buluyorum, ama vay adam elden gitmesin tedirginligiyle degil de kocasini hic ozlememis mi ona sasiriyorum kac zaman gecmis..
Konu basligina cevap verim direk, hayir bitmiyor konu sahibi siz bitirmissiniz..
Cokta bahsetmek istemiyorum acik acik ama 2-3 aylik bebegi oldugu halde gayet aktif olan arkadaslarim var..

O kuzenimin eski kocası şu an evli ve yenisinden de bir oğlan yaptı. Doğuluydu da haliyle oğlandan sonra kızla pek görüştüğü söylenemez. Kız da ergenlikte pek sallamıyor şu an. Ha çocuğun içinde ne oluyor bilemiyoruz tabii çok konuşan anlatan bir çocuk değil. Parasını eksik etmese de kız aramazsa aramayan falan bir baba. Bazı haftasonları hiç görüşmüyorlar bazen kız ararsa bir iki saat. Eskiden kalırdı da şimdi yeni çocuktan sonra pek kalmıyor kızcağız.
Ammaan olan çocuklara oluyor işte. Biz de üzülüyoruz haline ama elden de bir şey gelmiyor

Ben inat ediyorum yanimda yatirmiyorum. Alışkanlık yaparsa vazgeciremem diye korkuyorum. Ama uykularimiz kisa ve kesik kesik haliyle hiçbir şeye vakit bulamıyorum. Duş alabiliyorum ya tek tesellim :))
Ben beş ayda beş kere sacimi taramamisimdir dustan sonra
Hep daha acil başka şeyler oluyor

Hayır 2. bebeğim olacak.
Bir oğlum var 5.5 yaşında.
Ben hiç yanıma almadım, en başından beri kendi odasındaydı.
Kendi kendine uyumasını engelleyecek hiçbir şeye mahal vermedik. Memede uyumak, sallanarak uyumak, ninniyle uyumak, sessizlikte uyumak gibi...
Geceleri sık uyandığında ya da uyumakta zorlandığında süt miktarını artırdım, deliksiz uyudu. Beşiğine yatağına giyilmiş bir tişörtünüzü koymak ilk etapta size yardımcı olabilir.
Sanılanın aksine bebekler düzene çok çabuk alışırlar ve çok severler.
Uyku saati, süt saati her şeyi belli olmalı. Yaşına göre iki saat uyumalıysa, o uyku dolduğunda uyandırılmalı mesela. "Aman bırak uyusun, uyuyan çocuğa dokunma" sözlerine kulak tıkayacaksınız.
Sabah uyandıracak, güne başlatacaksınız mesela. Uyanmasını beklemeyeceksiniz. vs. vs.
Plan program işinize çok yarayacak.
5.5 senedir saat 21.00'dan sonrası eşimle benimdir.

Ozledigim zamanlarda evde olmuyordu genelde. Ben 11 de yatıyorum bazen 11 de geliyor en erken 9.30 onda da yemesi içmesi derken benim gözler zaten kapanıyor

chiLL chiLL ardaşım derdinizi anlamadımki ben,hadi 40 çıkdı eşiniz size yanaştı gergindiniz red ettiniz,birdaha ki gün siz neden gitmediniz?

İki kez doğum yaptım hiç ayrı yatmadık biz,diğer durumu hiç saymıyorum bile loğusalıkdan sonra aynen devam ettik.Eşim çocuk baktı ben duş aldım bi şekilde idare ettik. Kızmayın bana ama ben anlamıyorum bebeğin yanında niye yatılır.İlk Zaman'lar her Bebek az uyur istisnalar hariç bi süre sonra düzen oturur.
Bence önce anne rahat olucak sonrada ev halkı,siz rahat değilsiniz sürekli Bebek uyanacak vakit yok diye yaşanmazki.

Eşiniz size kırgın gönlünü alın bu soğukluk bitsin kolaygelsin :)

Br
Sen beni anladın işte. Bende acaba tiksiniyor mu yada anne oldum diye beni es olarak göremiyor mu diyorum. Mesele ben teklif etmem meselesi değil aslında hep o ederdi neden etmiyor. Bir kere emzirme den önce süt var mı diye gogsumun ucunu sıktım süt fiskirdi o an eşim iy o ne öyle be dedi bir şey demedim bir daha onun yanında emzirmedim belki böyle bir durumda olmuş olabilir[/QUOTE

Hayır 2. bebeğim olacak.
Bir oğlum var 5.5 yaşında.
Ben hiç yanıma almadım, en başından beri kendi odasındaydı.
Kendi kendine uyumasını engelleyecek hiçbir şeye mahal vermedik. Memede uyumak, sallanarak uyumak, ninniyle uyumak, sessizlikte uyumak gibi...
Geceleri sık uyandığında ya da uyumakta zorlandığında süt miktarını artırdım, deliksiz uyudu. Beşiğine yatağına giyilmiş bir tişörtünüzü koymak ilk etapta size yardımcı olabilir.
Sanılanın aksine bebekler düzene çok çabuk alışırlar ve çok severler.
Uyku saati, süt saati her şeyi belli olmalı. Yaşına göre iki saat uyumalıysa, o uyku dolduğunda uyandırılmalı mesela. "Aman bırak uyusun, uyuyan çocuğa dokunma" sözlerine kulak tıkayacaksınız.
Sabah uyandıracak, güne başlatacaksınız mesela. Uyanmasını beklemeyeceksiniz. vs. vs.
Plan program işinize çok yarayacak.
5.5 senedir saat 21.00'dan sonrası eşimle benimdir.
Sanslisin ansiklopedi gibi çocuğun var. Ben bu dediklerinin hepsini hamileyken ezberledim. Bilgiye sıkıntı yok teori de var. Tshirte kanmıyor mesela meme açık dursun bayılıyor birden
Gündüzleri uyandiriyorum bende saatinde ama yinede akşam uykusunun hep 1 saat esnekliği var bizde.
Gece yanımdan kaciriyorum olmuyor bazen ben onun odasında yatıyorum belki benin yatağa alıştı diyip oda olmuyor

Back
X