6 aylık evliyim o yüzden tereddüt ettim kendimce ama tabiki isteyerek ve tedaviyle oldu zaten ama yinede böyle bşşey düştü içime yaşım 24. Arkadaş çevrem annenolmamış daha evlenmemiş iilk benim ondanda biraz korktumÖncelikle hayırlı olsun maşallah diyelim burda bi çok kişinin bende dahil rüyasını yaşıyorsunuz erken diye kafaya takmayın daha evli olduğunuz için böyle tereddütler yaşamak gayet normal keyfini çıkarın bebişinizi hisettiğiniz anda bütün bu tereddütleriniz geçicek emin olun sağlıcakka kucağınıza almanız dileğiyle
Gayet normal yaşadıkların hissettiklerin kuzum ben 8 yıldır evliyim bende 24 yaşındayım bi gebelik geçti başımdan nasip olmadı malesef senin konunu okuyunca cevap vermek istedim tabiki herkesin kendi fikri var ama bana sorarsan bu etrafına çokta takma yeni ecelisin zaten buda evliliğinizin meyvesi işte daha ne olsun6 aylık evliyim o yüzden tereddüt ettim kendimce ama tabiki isteyerek ve tedaviyle oldu zaten ama yinede böyle bşşey düştü içime yaşım 24. Arkadaş çevrem annenolmamış daha evlenmemiş iilk benim ondanda biraz korktum
Teşekkürler kızlar inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucagıma alırım rabbim herkese nasip etsin.
Haklısım canımm inşallah sanada tekrar nasip olsunGayet normal yaşadıkların hissettiklerin kuzum ben 8 yıldır evliyim bende 24 yaşındayım bi gebelik geçti başımdan nasip olmadı malesef senin konunu okuyunca cevap vermek istedim tabiki herkesin kendi fikri var ama bana sorarsan bu etrafına çokta takma yeni ecelisin zaten buda evliliğinizin meyvesi işte daha ne olsun
Yani benim adet olcakmısım gibiydi o yüzden pek anlamadım hamile oldugumu yerleşme lekesi geldi hatta onuda adet sandım ama gebeyim inşallahBelirtileriniz var miydi
Sağol kuzum inşallah teşekür ederim güzel dileklerin için umarım sağlıcakla alırırsın yavrunu kucağınaHaklısım canımm inşallah sanada tekrar nasip olsun
Amin canımSağol kuzum inşallah teşekür ederim güzel dileklerin için umarım sağlıcakla alırırsın yavrunu kucağına
Inşallah canımYani benim adet olcakmısım gibiydi o yüzden pek anlamadım hamile oldugumu yerleşme lekesi geldi hatta onuda adet sandım ama gebeyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?