Kizlari ve eşi yanindaysa neden yalniz oldugunu düşünüyosun? Anlamadim ben olayi.
Annenizin yalnız olduğunu mu düşünüyorsunuz sadece bu durumdan mi bu kadar üzgünsünüz
Ben olsan biraz evliligime kendime adapte olurum biraz abartı yada eksik var gibi geldi
Ayrıca nerdeyse hergün gidiyomussun yakınına tasininca nolcak ki ayni şey sonuçta artık başka bir ailen daha var
O zaman neden evlendin ? Eşinde kendi annesi için aynı şeyi isterse ne olacak ?
Bu davranışınızın altında yatan neden ne? Bunu sorgulayın. Sonra çözüm üretin.Zaten normal bi şey demedim ki... fazla bi düşkünlük var ve bunu atamıyorum üzerimden
Çünkü annemi kaybetmekten korkuyorumBu davranışınızın altında yatan neden ne? Bunu sorgulayın. Sonra çözüm üretin.
Ama atmalisin böyle gitmezZaten normal bi şey demedim ki... fazla bi düşkünlük var ve bunu atamıyorum üzerimden
Hamilelikten galiba asirininda asirisi hassasiyet bar. Arabayla on dk mesafe ve siz soyleniyor musunuz? Ben anneme ucakla 2 saat uzakliktayim yani yasadigim sehirde ne esimin ne benim akrabam yok. Bence biraz etrafiniza bakip sukredin. Arabayla 1 saat mesafeye raziyim...kızlar 1.5 yıllık evliyim. Annem e arabayla 10 dk mesafede oturuyorum. Çalışmıyorum. Hamileyim.
Anneme kıyamıyorum sürekli yanında olmak istiyorum. Sabah gidiyorum aksam eşim geliyor oturuyoruz 10 da 11 de kalkıyoruz. Evde sadece uyuyor gibi bişeyiz. Haftada belki bir gün ya gitmiyorum ya da gidiyorum eşim gelmeden eve geçiyorum. Şuan evdeyim ama ağlıyorum kaç saattir. Ablalarım var babam var aynı evdeler. Ama annem bana hep yalnızmış kimsesizmiş gibi geliyor. Atlatamıyorum bu durumu. Anneme yakın oturmak istiyorum onu da eşim istemiyor. Sitede oturuyoruz şuan ve çocuk olacağı için burasının bizim için daha iyi olacağını düşünüyor. Haksız sayılmaz ama ben dayanamıyorum. Akıl verin bana... ne yapıcam böyle
Hormonların da etkisi var seni bukadar duygusal yapan etkenler arasında.
ama anlıyorum seni benim de annem aynı yaşlarda benden uzak
şehir dışında çalışıyorum 5 yıldır
içimde bir ateş,
onlarla geçireceğim zaman azaldı 64 yaşında benim annecim de
keşke hep yanlarında olabilsem yanımda olsalar keşke
şükret canım aynı şehrdesin, ha desen gidersin
ya ben nasıl söndüreyim bu yangınımı, yaşlılar
her telefon çaldığında yüreğim ağzımda açarım telefonu bir haber mi var evden bişe mi oldu...
şükret bacım şükret
Evlilikler hep bu yüzden bozuluyor. Ya kadın ya da erkek annesine aşırı düşkün olunca bir yerden patlak veriyor bir şeyler. Hamilesiniz diye hassas dönemde olabilirsiniz Ama eşinizi bunaltmayın. Artık evli bir kadın ve bir anne adayısınız. Anneniz yalnız kalsa sizin yanınızda olurdu zaten. Yanlış anlamayın ama sürekli gecenin 11 ine kadar anne evinde evli Bi kadının olmadı bana pek etik gelmedi.kızlar 1.5 yıllık evliyim. Annem e arabayla 10 dk mesafede oturuyorum. Çalışmıyorum. Hamileyim.
Anneme kıyamıyorum sürekli yanında olmak istiyorum. Sabah gidiyorum aksam eşim geliyor oturuyoruz 10 da 11 de kalkıyoruz. Evde sadece uyuyor gibi bişeyiz. Haftada belki bir gün ya gitmiyorum ya da gidiyorum eşim gelmeden eve geçiyorum. Şuan evdeyim ama ağlıyorum kaç saattir. Ablalarım var babam var aynı evdeler. Ama annem bana hep yalnızmış kimsesizmiş gibi geliyor. Atlatamıyorum bu durumu. Anneme yakın oturmak istiyorum onu da eşim istemiyor. Sitede oturuyoruz şuan ve çocuk olacağı için burasının bizim için daha iyi olacağını düşünüyor. Haksız sayılmaz ama ben dayanamıyorum. Akıl verin bana... ne yapıcam böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?