Anne sevgisi

Kocamda yanımda oluyor. Ama işte bende düşünüyorum işten geliyor yorgun oluyor diyorum ama yine dayanamıyorum ayrılamıyorum annemin yanından... kafayı yicem bu gidişle

Daha ne kadar yakına gidebilir merak ediyorum

Sürekli gidip geldiğiniz için kurtulamıyorsunuz bu histen işte. Biraz ara verin bu sürekli anneyle iç içe olmaya, çünki aslında evliliğinize iyice adapte olamamışsınız daha. Zaten yakın oturuyormuşsunuz, daha yakına ne gerek var, annenizden hiç çıkmazsınız ki o zaman, evin işlerini bile aksatırsınız. Anneniz de demiyor mu "kızım her gün gelme" diye? Ben olsam derim şahsen, tamam evladını her anne özler ama evlenip gittiyse artık yuvasını bilsin, her gün her gün ne o öyle...

En azindan 2 gun arayla gidebilirsiniz.Anneniz gündüzleri ev isleriyle mesguldur zaten sıkılacagini sanmiyorum.Telefonlada konusursunuz.Sizde ev isleriyle mesgul olun.Hamilelik duygusalligida olabilir.Anne oldugunuzda pek evden cikamayacaksiniz zaten.Geçici bir aliskanlik oldugunu dusunuyorum.Ne guzel bir evlatsin sen

Bir ara çıtlattı ama şimdi hamileyim diye ses etmiyor sanırım... biraz zor bi hamilelik süreci geçiriyorum

Ev işi yapmasını istemiyorum ki gidiyorum yardım ediyorum yemeğimizi yapıyoruz. Bambaşka bi şey... sanırım manyagım ben. Benim gibi düşünen çıkmadığına göre. Gerçekten hastalık derecesinde bu sevgi

10 dk mesafe diyorsun daha yakin neresi olacak anlamadim? hergun gitmene izin veriyormus esiniz. ben hergun gitsem ya babam ya annem hergün gelme evine alış derler.bence hergun gidecegine 1 gün git 1 gün gitme alıştırmaya calış kendini böyle olmaz evinle ilgilen esine guzel yemekler hazirla bebeginin odasiyla ilgilen vs.cocugun olunca zaten hergün gidecemiceksin sonradan bunalıma girme..hamile oldugun icin bukadar duygusal davraniyorsun diye dusunuyorum.

Bence yardim al, Allah korusun, uzun ömür versin ama bisey olsa ilerde, sen bu ruh haliyle atlatamazsin. Bi bebegin kendi cekirdek ailen olucak. Gene git istersen annene hergün, ama bu korkularindan mutlaka yardim alip kurtul. Cocugun icin tum aile bireylriyle,saglikli iliskiler kuruyo olman gerek. Önceligin bebegin artik senin.

Kocamda yanımda oluyor. Ama işte bende düşünüyorum işten geliyor yorgun oluyor diyorum ama yine dayanamıyorum ayrılamıyorum annemin yanından... kafayı yicem bu gidişle
Eşinin sınırlarını çok zorlama bence. O senin annen onun değil. Sen her gece kv ne gitseydin ne hissederdin? Gerçi doğum yapınca odağın bebeğine yoğunlaşacağın için bu kadar düşkünlüğün bitecek. Ben İstanbul'da yaşıyorum annem Almanya'da. Hamileliğimde anne Hakkı'nı helal et diye çok ağlamıştım. O değişik bir ruh hali oluyor. Annemi rüyamda ölmüş görürdüm ağlardım hıçkıra hıçkıra. Bebeğimi kucağıma alınca dünyam değişti. Sen de sağ salim alırsın inşallah fakat eşini de annem de annem diye bunaltma günah adama da...

Daha yeni bir süreç bu ( hamilelik ) hep böyleydim annem bi ara yurtdışına çıktı ablamın yanında kaldı. Perişan oldum. Sokağa çıkamaz babamlara gidemez oldum. Ben en iyisi bir psikoloğa gidim.

psikolojik bir destek almalısınız
bu tür korkular ileri derecedeyse en iyisi profesyonel bir destektir

Bak ya şimdi akşam akşam ((
keşke okumasaydım şu konuyu
yine ateş düştü içime

Bende çok düşkünüm aileme, ALLAH hepimizinkilere sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin inşaallah. Ben de aynı korkuları duyuyorum zaman zaman, insanın yaşı ilerleyince hele daha da tedirgin oluyor. Evlenmedim bile ailemden ayrılmamak için :) Yani espri yaptım biraz ama biraz da gerçek aslında

Bence çok tatlısın :) darısı anne kıymeti bilmeyen üstüne üstlük anneyi üzenlerin başına gelsin de geç olmadan akıllarını düzeltsin o anne tanımazlar ! Ben de bu konuda çok dert liyim de yazıyorum işte öyle.
Anneniz şanslı sizin ona bu kadar bağlı olmanız onun da size diğer kardeşlerinize göre belki daha hassas olmasına sebep olmuş olabilir. Sizden razıdır ne güzel.
eşiniz de sizi çok seviyor demekki bu durumları idare ediyor. Yine de eşinize evinize sorumluluklarınızda hiç ihmal olmasın anneme gittim gelemedim yoruldum gibi.
Annr hakkı çok önmliymiş kaybettim çok dahaiyi anlıyorum emeklerini üzüntülerini.
Anneni baban ce diğer kardeşlerin evde olmasına rağmen yalnız kalıyor gibi hissediyormuşşsun yaaa onların annene sen kadar düşkün olmadıklarını düşündüğünden ve sen kadar annene özenli davranmadıklarını düşündüğünden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…