Evlilikler hep bu yüzden bozuluyor. Ya kadın ya da erkek annesine aşırı düşkün olunca bir yerden patlak veriyor bir şeyler. Hamilesiniz diye hassas dönemde olabilirsiniz Ama eşinizi bunaltmayın. Artık evli bir kadın ve bir anne adayısınız. Anneniz yalnız kalsa sizin yanınızda olurdu zaten. Yanlış anlamayın ama sürekli gecenin 11 ine kadar anne evinde evli Bi kadının olmadı bana pek etik gelmedi.
Herkes annesini kaybetmekten korkar. Sizinki normal değil. Korkuyu yenmek için bir şeyler yapın.Çünkü annemi kaybetmekten korkuyorum
Daha ne kadar yakına gidebilir merak ediyorumDüşkün olsanız da evlenince kendi evinizde oturacaginizi düşünmüştür doğanın kanunu bu çünkü.. Dediğim gibi gerçekten düşkün olsaydınız evlenmezdiniz Sayet evlendiyseniz de kosullariniza uyum sağlamak zorundasınız. . Ki eşiniz anlayışlı diye düşünüyorum hem on dk mesafede oturuyorsunuz hemde daha yakın gidelim diyorsunuz..
Sen kac yasindasin?ANnem 66 yasında. Ben en küçükleriyim. Bekarken de çok düşkündüm anneme. Bilmiyorum gündüzleri tek kalıyor mesela herkes işte oluyor. Bunu bile dert ediyorum
Bak ya şimdi akşam akşam((
keşke okumasaydım şu konuyu
yine ateş düştü içime
Sen kac yasindasin?
Herkes annesini kaybetmekten korkar. Sizinki normal değil. Korkuyu yenmek için bir şeyler yapın.
Sürekli gidip geldiğiniz için kurtulamıyorsunuz bu histen işte. Biraz ara verin bu sürekli anneyle iç içe olmaya, çünki aslında evliliğinize iyice adapte olamamışsınız daha. Zaten yakın oturuyormuşsunuz, daha yakına ne gerek var, annenizden hiç çıkmazsınız ki o zaman, evin işlerini bile aksatırsınız. Anneniz de demiyor mu "kızım her gün gelme" diye? Ben olsam derim şahsen, tamam evladını her anne özler ama evlenip gittiyse artık yuvasını bilsin, her gün her gün ne o öyle...
En azindan 2 gun arayla gidebilirsiniz.Anneniz gündüzleri ev isleriyle mesguldur zaten sıkılacagini sanmiyorum.Telefonlada konusursunuz.Sizde ev isleriyle mesgul olun.Hamilelik duygusalligida olabilir.Anne oldugunuzda pek evden cikamayacaksiniz zaten.Geçici bir aliskanlik oldugunu dusunuyorum.Ne guzel bir evlatsin sen
Bence yardim al, Allah korusun, uzun ömür versin ama bisey olsa ilerde, sen bu ruh haliyle atlatamazsin. Bi bebegin kendi cekirdek ailen olucak. Gene git istersen annene hergün, ama bu korkularindan mutlaka yardim alip kurtul. Cocugun icin tum aile bireylriyle,saglikli iliskiler kuruyo olman gerek. Önceligin bebegin artik senin.
Eşinin sınırlarını çok zorlama bence. O senin annen onun değil. Sen her gece kv ne gitseydin ne hissederdin? Gerçi doğum yapınca odağın bebeğine yoğunlaşacağın için bu kadar düşkünlüğün bitecek. Ben İstanbul'da yaşıyorum annem Almanya'da. Hamileliğimde anne Hakkı'nı helal et diye çok ağlamıştım. O değişik bir ruh hali oluyor. Annemi rüyamda ölmüş görürdüm ağlardım hıçkıra hıçkıra. Bebeğimi kucağıma alınca dünyam değişti. Sen de sağ salim alırsın inşallah fakat eşini de annem de annem diye bunaltma günah adama da...Kocamda yanımda oluyor. Ama işte bende düşünüyorum işten geliyor yorgun oluyor diyorum ama yine dayanamıyorum ayrılamıyorum annemin yanından... kafayı yicem bu gidişle
10 dk mesafe diyorsun daha yakin neresi olacak anlamadim? hergun gitmene izin veriyormus esiniz. ben hergun gitsem ya babam ya annem hergün gelme evine alış derler.bence hergun gidecegine 1 gün git 1 gün gitme alıştırmaya calış kendini böyle olmaz evinle ilgilen esine guzel yemekler hazirla bebeginin odasiyla ilgilen vs.cocugun olunca zaten hergün gidecemiceksin sonradan bunalıma girme..hamile oldugun icin bukadar duygusal davraniyorsun diye dusunuyorum.
Bak ya şimdi akşam akşam((
keşke okumasaydım şu konuyu
yine ateş düştü içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?