Anne, sonunda beni boşatacaksın!!!..

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
986
1.980
658
Manisa
Annem... ! 1 aydır yanında olduğum annem... Her şeyden nem kapan, her laftan , davranıştan anlam çıkaran annem beni depresyona sokuyor. Kocamın , kayınvalidemin davranışları yüzünden beni üzüyor, yıpratıyor. Kayınvalidem cahil biri, küçümsemek için demiyorum ama öyle. Langr lungur lafının nereye gittiğini bilmez ama ben onu idare ediyorum. Aralarında soğukluk vardı annem birkaç kez telefonda konuştu kendisiyle ama iyi konuştu. O ise annemi hiç aramadı. Annem bu yüzden ona saydırıyor Allah saydırıyor kaç gündür. Tamam boşver konuşmasın diyorum sen de konuşma diyorum olmuyor. Kocam iyidir, hatta hep der annem " kocanın kıymetini bil." diye ama bu sefer ona da kulp buluyor , bir sürü şey söylüyor. Bu arada ben kocamın memleketinde yaşıyorum 2 haftaya kadar dönecem. Şimdi ben kv ve kocamla kötü mü olayım annem yüzünden. Kayınvalidem konusunda haklı ama ben ne yapayım ? Çıkmazda ve dardayım dırdırları yüzünden...:50:

Annem... ! 1 aydır yanında olduğum annem... Her şeyden nem kapan, her laftan , davranıştan anlam çıkaran annem beni depresyona sokuyor. Kocamın , kayınvalidemin davranışları yüzünden beni üzüyor, yıpratıyor. Kayınvalidem cahil biri, küçümsemek için demiyorum ama öyle. Langr lungur lafının nereye gittiğini bilmez ama ben onu idare ediyorum. Aralarında soğukluk vardı annem birkaç kez telefonda konuştu kendisiyle ama iyi konuştu. O ise annemi hiç aramadı. Annem bu yüzden ona saydırıyor Allah saydırıyor kaç gündür. Tamam boşver konuşmasın diyorum sen de konuşma diyorum olmuyor. Kocam iyidir, hatta hep der annem " kocanın kıymetini bil." diye ama bu sefer ona da kulp buluyor , bir sürü şey söylüyor. Bu arada ben kocamın memleketinde yaşıyorum 2 haftaya kadar dönecem. Şimdi ben kv ve kocamla kötü mü olayım annem yüzünden. Kayınvalidem konusunda haklı ama ben ne yapayım ? Çıkmazda ve dardayım dırdırları yüzünden...:50:

Canım iki hafta sonra eşinin yanına dönecekmişsin zaten o yüzden çok moralini bozma. Annen kayınvalidene sinirlenip sinirini sana yansıtıyor biraz, eşine de söyledikleri yine kayınvalidenle alakalı sanırım. Ona bir şey söylemediği için içinde kalıyor ve durumu sana yansıtıyordur. Sen ona aldırma bana kalırsa, mümkün olduğunca iletişim kurmalarını engelle. Ailemizi biz seçmiyoruz sonuçta eşinle bir alakası yok durumun, bu yüzden aran onunla bozulmasın boşu boşuna.

Bu kadınlarda ki zihniyeti 70 yaşıma gelsem de anlamaya ömrüm yetmeyecek. O senin kayınvaliden, sen istesende istemesende eşin dolasıyla onunla mecburi bir ilişkin var, yüz yüze bakmak, hiç birşey için olmasa bile eşinin hatrına mümkün olduğu kadar iyi geçinmek zorundasın. Ama Kayınvaliden Anne'nin hiç birşeyi olmuyor ki. Kadını sevmiyorsa görüşmesin bitsin. Bayram'dan bayrama merhaba. Ne bu böyle illa kendimi saydıracağım hevesi? Senin, biricik kızının huzurunu kaçırmak pahasına dırdır, eleştiri...

Ben hiç takma derim. Annene karşı ne eşini, ne kayınvalideni savun. He he de, geç, çabuk kapansın konu. Annenin tavrını da kendi evine hiç yansıtma, bilmesinler.

kayınvaliden hakkında yorum yaptığı zaman haklı bile olsa haklısın deme , dinleme :)
bir zaman sonra vazgeçiyorlar.
huzurunu bozma .
Allah yardımcın olsun

bayramda da diyor ki eşime 'aa siz de bu şehirde olsanız keşke...' İçimden dedim 'Allah korusun! ' çünkü biliyorum başıma gelecekleri. Annemi seviyorum ama huzurum için uzakta omam daha doğru...

anneler maalesef bu konularda cok etkılı, ben annemın dusuncelerınden cok etkılenırım mesela. ama sız egrıyı dogruyu tartın derım, yerlı yerınde olmayan yorumlara kulak asmayın gulun gecın

arkadasım seni anlayabiliyorum ya benim de sevgilim var

annem durduk yere mesela bir genç yakışıklı erkek gördüğünde ''aaa bak iş kariyer sahibi hem de yakışıklı biri, ama tüh sen xxx ile evlenecektin di mii pardon'' diyor mesela :52:

senin sevgilin yakışıklı değil diyor, yürüyüşüne laf ediyor, saçına sakalına laf ediyor
annesini sevmedim anlaşamam diyip duruyor

ben hayaller kurduğum zaman hemen ''ama xxx sana bunları yaşatamaz ki'' der (maddi durumu olmadığı için)

ama en çok da bana birilerini yakıştırıp ''sen xxx ile kesin evlenecek misin?'' tarzında sorular soruyor yaw

ah bu anneler :31:

Back
X