ha bu arada sütünü ne şekilde arttırdığınız hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
canim benimde iki aylik bi oglum var..ben konserve misir ve hergün malt icecegi iciyorum..tabi bide 2 litre su iciyorum..bilmiyorum bunlarinmi faydasi var sütüm yeeterince var..hem sagip buzlugada atiyorumm...istersen denemediysen bunlarida bi dene...bide bende sagiyorum cünkü oglum memede hemen uyuyo bende tam bosaltmak icin pompa kullaniyorumm.....
ilk seferimde bu sıkıntıyı çekmiştim, bilmediğim çok şey varmış. çok sağol paylaştığın için
Merhaba. Nasil yaptigini biliyor musunz? Yani hazir toz cay mi, yaş ısirgandan mi?Benim kız kardeşim ısırgan çayı içti sürekli .,sütü gerçekten arttırıyor ,tavsiye ederim .
Merhaba. Allah bağislasin yavrunu. Konserve misir mi? Aaa hic duymadim. Gaz yapmaz mi? Gerçi arttirsinda baska bisey istemezdim. Malt icecgnden 10 ad aldum bende, 7 tane ictim ama cok fark goremedim gibi gbi.. Kabarti yapti bana mayali icecek oldgu icin olsa gerek. Dolapta hfsonu salatya koyarim diye aldgm konsrve misirim var. Hemen yerim. Gunde ne kadar tüketiyorsun arkdsim? Cok bisy istmiyrm yaa, en az 6 ay emzirseydim. Gunde 2-3 öğün mama veriyorum. Geri kalanida emziriyorum iste.
bizde öyle gaz ne yapmadi konserve misirdan bi kutu yiyorum hergünins sanada faydasi olur...yawrun sadece anne sütüyle beslenir...
Benim sut icin uyguladim bir kac seyi bende paylasmak istedim...
- Humana cayi! Kesinlikle tavsiye ederim, eczanelerde bulabilirsiniz. Sut arttirmiyor aslinda, sut kanallarinin daha iyi acilmasini sagladigi icin, sutun daha iyi gelmesini sagliyor ve gercekten cok faydali... Internette arastirarakta hakkinda bol bol bilgi bulabilirsiniz...
- Dereotu, her salatada yiyorum, ekmek arasi yapip yiyorum... Tavsiye ederim, sutu bollastiriyor...
- Lohusa serbeti, kesinlikle sut arttirici ozelligi var. Zaten yeni dogum yapan annelerin evinde bulunur muhakkak, bulunmuyorsa da bir aktardan sekerini alip yapabilirsiniz, internette tarifleri mevcut... Yapimi cok kolay ve gercekten lezzetli (karanfil ve tarcin tadini sevenler icin)...
- Bol bol su, gunde 4 LT su icmek sart. Ibrahim Saracoglu"nun dedigine gore, 2 LT anne kendisi icin icecek, 2 LT bebegi icin... Su gibisi yok...
- 4-5 adet kuru inciri 4'e bolup 1 lt suya atalim, incir tadini suya salacaktir.. sabahtan yaparsak bunu aksama dogru tuketmeye baslayalim... Gun icinde bitirelim cunku incir bozulan birsey, suyu hemen bozuluyor... Sut yapmakta birebir...
Umarim faydasini gorursunuz... Evlatlariniza bol, sifali sutlerimiz olsun insallah...
Allahimmmmm. Tüm annelere emzirme zevkini yaşat yarabbim( lütfen etrafinizdaki annelerede sorup, degisik bilgileride paylasin lutfen. Belki birinden biri yarar bana cok sukur geri gitmedi sütüm ama iki meme sağiyorum max 30-50cc arasi cikiyo biseyler yapmam lazimmmm acilinden.. Haa geceleri daha guzel hatta %90 dolu oluyolar. Gunduzde oyle olsa.. Oksitosin hormonu gece daha cok salgilanirmis, o da sut yapimini tetiklermis + uykuda sut yapio tabi.
ben sana okunacak dua var onu yazayım sürekli oku canm inşallah çoğalır benim kide bazen dolup taşıyor bazen çok yumuşak büyükler bazen cekilirmş süt yayılmaya gidermiş sonra gelirmş ne kadar doğru bilemem
Yararini gördünuz mu? Okudum, okuyacagimda.nahl suresinin 65. 72. ayetlerini bol bol oku maydonoz haşla gösüne koy damarlar açılır canım
Arkadaşlar, peki kaç saatte bir doluyo göğüsleriniz? Benim yavrum 4,5 aylik oldugu icin mi çok yemek istiyor, hani büyüdüğü için mi ki? Aslinda 3-4 saat emmese doluyo yarisindan fazlasi ama? Cocugumu cok sık emzrdigim icin dolmaya firsat kalmio mu acaba? Anlamadimki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?