anne sütü yerine?

bende bunu söylicektim tam kay marka sütler hileli çıktı bakanlık açıkladığı için adını yazmakta sakınca duymuyorum. en iyisi sağma yada devam sütü keçi sütü de benim güvendiğim tek marka aoç nin sütü arada ben kendim de kullanıyorum fazla içersemb bana bile ağır geliyo 1 yaşından küçük bebeğe nasıl olur bilmiyorum

arkadaş marka ismini vermeyince bende sadece baş harfini yazdım evet içinde inek sütü çıkmış aoç dediginiz atatürk orman çiftligim oluyor sanırım benim yaşadıgım şehirde yok sanırım sadece ankarada

Son düzenleme:
evet atatürk orman çiftliği bir çok şehirde var artık araştırın belki sizin şehrinizdede vardır . sütü yoğurdu balı herşeyi çok güvenilir ve en önemlisi cam şişe ve günlük süt bir de devlete bağlı olduğundan güvenilir tabi.

4-5 aylık çocuk için en ideali süt pompası ile sağıp vermek.
arkadaşlarda yazmış,benim bildiğimde keçi sütü bile olsa 1 yaşından önce bebeğe süt verilmez.
4 aydan itibaren ek gıdalara geçirmiş olsaydınız yoğurt yada meyve önerebilirdim ama ek gıdaya da geçmemişsiniz sanırım.

kızlar ben 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam. normalde bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama otobüste veremem. bir iki kullanım için mama da almak istemiyorum. bildiğim kadarıyla mamalar büyük boy oluyor. bunun yerine bebeğime yolculuk boyunca ne verebilirim?

anne sütü verebilirsin.hem otobus yolculugunda bebek daha rahat eder ve kendini guvende hisseder.şal gibi bir şey ayarla ve ver memişini ağzına.yolculuk boyle daha kolay olacaktır.

4-5 aylık çocuk için en ideali süt pompası ile sağıp vermek.
arkadaşlarda yazmış,benim bildiğimde keçi sütü bile olsa 1 yaşından önce bebeğe süt verilmez.
4 aydan itibaren ek gıdalara geçirmiş olsaydınız yoğurt yada meyve önerebilirdim ama ek gıdaya da geçmemişsiniz sanırım.

evet sağmak da bir seçenek ama biberon almıyorsa sorun olur.biberon alıyor mu önce ondan emin ol

Back
X