Bebek Beslenmesi Anne sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Meraba bişey sormak istiyorum kaynanam anne sütünün vitamini allahtan geliyor dedi hiç bir vitamin almasan bile allahtan geliyor dedi dogrumu sizde
Süte geçiyor da senden gidiyor, vitamin almazsan sende eksiklik gelişir, bir süre sonra da sütte de eksiklik olmaya başlayacak

Kızım 4 aylık emziriyom hic mama vermedim bugün de pirinç unu vercektim verme snin sütün yeter dedi zararı olmaz ki dedim yararından başka dedim
Sen doktordan bilgi al, kulaktan dolma şeylerle olmaz bu iş. Kayınvaliden sana çok baskı yapıyorsa birlikte gidin doktora, o da duysun ne doğru ne yanlış. Yaşın küçük sanırım

Günde 1 defa vercektim çünkü vitamin oda sütüm geliyor ama tok tutmuyor bebegimi uykusu hafifleşti hemen uyanıyor anlamadım bişey belki günde bir defa verince tok tutar vitamin alır ondan da dedim
Bebekler belli bi dönem sonra uyumaya başlar daha 4aylık bebek pirinç unun hiç bir faydası yok sadece bebeği şişirir bende zamanın da sen gibi düşünenlerdendim oğlum şuan 1 yaşında ve zamanında hata yaptığım için kendime çok kızıyorum daha 5 aylıktı ek gıdaya başladım sonra yavaş yavaş beni terk etmeye başladı sütüm dolup taşıyordu maşallah beni emmedikce sütümde azalmaya başladı ek gıdanın tadını alıyordu neticede ve şuan çok pişmanım ki anlatamam kimi görsem aman 1 yaşına kadar anne sütünden başka bişey verme diyorum Allah nasip ederse inşallah 2.bebegimde bu yaptığım yanlışı yapmıycam o yüzden sen sen ol anne sütünden başka birşey verme uyku diyorsun bak benim oğlum hayla düzensiz uykusu yok yapcak bişey yok.

Kızım 4 aylık emziriyom hic mama vermedim bugün de pirinç unu vercektim verme snin sütün yeter dedi zararı olmaz ki dedim yararından başka dedim
Şaşırdım gerçekten normalde kayinvalideler ısrar eder ,sütün yetmiyor mama yapalım diye,siz de de tam tersi.. 4 aylık bebeğe anne sütü yetiyorsa ne gerek var pirinc unlu mamaya. Bos yere sütünü azaltcaksin,bebeğin doyunca emmek istemez,emmezse yeterli süt uretimi olmaz ..İlk 6 ay sadece anne sütü,anne sütü yeterli değilse formül mamalar sadece ,
bebişin sindirim sistemine ilk 6 ay sadece bunlar uygun.

Dini içerik yasaktır, bilimsel veya tümüyle tecrübeye dayalı içerikler olmalı.

Hayır vermeyin tabi ki. En az 6 ay sadece ve sadece anne sütü. Sutunuzu yeterliyse doktorunuz ek gıda demediyse vermeyin. Ben dudağına minicik bal falan sürüyorlar da kıyameti koparıyorum

Günde 1 defa vercektim çünkü vitamin oda sütüm geliyor ama tok tutmuyor bebegimi uykusu hafifleşti hemen uyanıyor anlamadım bişey belki günde bir defa verince tok tutar vitamin alır ondan da dedim
siz şuna ay rahat durmuyor sık uyanıyor bi uyusa da rahat etsem desenize
heryerde söyleniyor bangır bangır pirinç unu faydalı değil sadece kof tokluk yapar diye
bilmiyor olamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…