Anne sütünü arttırmak için motilium mu yoksa metpamid mi kullanayım?

motiliumu denedinizmi sorun isterseniz sizde dr unuza inş eski günlere dönersiniz...

günde kaç kere içiyorsunuz? içmeden sütünüz kaç cc di şimdi kaç cc?
bebeğinize bir yan etkisi oldu mu? içtikten kaç saat sonra emziriyorsunuz?
çok soru sordum ama...

rica ederim ne demek :) 5-6 saatte bir içiyorum düzenli kullanmanız gerekli ama.ben çalıştığım için sağıyorum akşamda eve götürüyorum.ilacı bol su ile içtikten sonra yemeğimi yiyorum 1 saat sonra falan da sağıyorum.çok rutin bi düzeni yok aslında 3 saatte bir sağıyorum.eğer sağarak vermiyosanız artıp artmadığını görmekte zorlanabilirsiniz ama ama tabi farkedersiniz göğsün dolup dolmadığını.benim sütüm gitti gidicek bi haldeydi tek sağımda 20-30 cc anca çıkartabiliyodum aslında başlarda çok iyiydi ama sonrasında üzüntü stres aşırı yorgunluk derken bu hale geldi.sonra bu ilacı keşfettim içmeye başladım 2 gün sonraydı sanırım sabah bi kalktım eski günlerdeki gibi dolmuş sertleşmiş sevincimden çok ağladım.ve o şekilde devam ettim.içmeyi bıraktım test ettim ilacı ve 2.günü yine eskisi gibi azaldı.ve 2-3 aydır düzenli içiyorum yoksa kesilicek biliyorum...bu arada tek göğüsten bahsediyorum çünkü ben cahillik edip hep sol göğsümden emzirmiştim o yüzden sağdaki körelmiş ordan 20 cc anca geliyo tek sağmada.ilacın öncesinde ordan 5 cc ya geliyodu ya gelmiyodu hatta bi ara damla damlaydı.şuanda 250-260 cc çıkartabiliyorum gün içinde...

Son düzenleme:

5-6 saatte 1 tane mi içiyorsunuz? bebeğiniz kaç aylık? benimki 10. ayı bitecek işe yarar mı bilemiyorum. sağdığımda 5-10 cc falan çıkıyor. ama emzirmek o kadar içimde kalmış ki hala arttırmak istiyorum.

Bebeğim 7 ay 10 günlük.bende sizin gibi düşündüğüm için işte bırakmadım peşini inat ettim en az 10 aylık olana kadar emziricem diye 14 kilo aldım bu uğurda ben süt yapim derken başka bi insana dönüştüm resmen kızımın doğum gününe zayıflamam lazım zayıflamak demekte süt işlerini bırakmak demek benim için nasıl yapıcam bilmiyorum... günde 5-6 defa içiyorum pardon azalıp artmasına göre...

Son düzenleme:

günde 5-6 defa 1 er tane mi içiyorsunuz?
14 kilo iyi almışsınız ben 20 kilo aldım ve veremiyorum sütüm azalır diye diyette yapamıyorum..

Merhaba,
Motilium cok sayida ani olume sebep oldugundan fransada yasaklandi. Sakin kullanmayin, cocugunuza da kullandirmayin. Ben ilk cocuguma kullanmistim, dun haberi okuyunca tuylerim diken diken oldu.

Benim bebegim 4 aylik. 4 ay boyunca sütümü artirmak icin yapmadigim sey kalmadi. Sonunda cesaretimi toplayip motilium aldim. Bes gündür kullaniyorum. Sütüm gercekten artti ama sanki kivaminin yogunlugu azaldi. Daha önce neredeyse yogurt gibiydi kivami ama simdi cok daha sulu. Böyle olcaksa kullanmanin anlami yok bence. Sizlerde de böyle mi oldu

niraz gec oldu belki ama ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…