Doğuma Hazırlık Anne tecrübesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba bilgiler için tesekkür ederim. Kullan at iç çamasırı bebek için mi nasıl bişey. Emzik agız ve diş yapısını bozuyor diye biliyorum

Merhaba bilgiler için tesekkür ederim. Kullan at iç çamasırı bebek için mi nasıl bişey. Emzik agız ve diş yapısını bozuyor diye biliyorum
Bir kaç ay için emme ihityacı çok oluyor. Bende istemedim çocuk plastik çiğnemesin dedim ama aşırı bir emme ihtitacı var kendini sadece emerek sakinleştiriyor. Ya eldiven takmayın kendi elini emsin ya emzik tek çare. Araştırırsan diş yapısını bozmayan emzikler var. İlk zamanlar alıştı alıştı sonradan alışmıyormuş. Sürekli kucağında seni emzik olarak kullanıcak onu bilerek alıştırma. İnşallah sakin bir bebek olurda kullanmak zorunda kalmazsın benim gibi. Benimki sağolsun kolik 30 günlüğüz resmen isyan bayrağınu çektim.Kullan at çamaşır senin için. Çok kolaylık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…