- Konu Sahibi Kurtlu3lmam
-
Slm kızlar;
şu anda 18 haftalık hamileyim ve böbrek enfeksiyonu teşhisiyle hastaneye yatırıldım dün çıktım
ateşim zaman zaman 40 dereceye kadar çıktı sürekli sıtma hali ve aşırı böbrek ağrısı yaşadım.çok şükür geçti ama benim sormak istediğim hamileliğinde yüksek ateş yaşayan varmı yada etrafında yaşayan varmı bebeği sağlıklı doğdumu.biliyoruzki gebelikte ateşin bebek üzerine çok büyük zararları var.
ikili ve üçlü testim normal çıkmıştı şimdi bebekte hasar olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
Slm kızlar;
şu anda 18 haftalık hamileyim ve böbrek enfeksiyonu teşhisiyle hastaneye yatırıldım dün çıktım
ateşim zaman zaman 40 dereceye kadar çıktı sürekli sıtma hali ve aşırı böbrek ağrısı yaşadım.çok şükür geçti ama benim sormak istediğim hamileliğinde yüksek ateş yaşayan varmı yada etrafında yaşayan varmı bebeği sağlıklı doğdumu.biliyoruzki gebelikte ateşin bebek üzerine çok büyük zararları var.
ikili ve üçlü testim normal çıkmıştı şimdi bebekte hasar olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar doktoruma bişey olurmu çocuğumda özür durumu olurmu diye sordum yok sanmam dedi ama enfeksiyonlu doğabilir hiçbirşeyde olmayabilir dedi başka bir doktora sordum ateşin çok zararlı olduğunu biliyoruz ama şimdiye kadar ateşin zarar verdiği bir hastam olmadı teorik olarak bişey olmadı dedi.aklım çıkıyor çok korkuyorum dua edin bizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?