Anne ve adayları ACİL YARDIM

Kurtlu3lmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
1.884
17
158
İstanbul
Slm kızlar;
şu anda 18 haftalık hamileyim ve böbrek enfeksiyonu teşhisiyle hastaneye yatırıldım dün çıktım
ateşim zaman zaman 40 dereceye kadar çıktı sürekli sıtma hali ve aşırı böbrek ağrısı yaşadım.çok şükür geçti ama benim sormak istediğim hamileliğinde yüksek ateş yaşayan varmı yada etrafında yaşayan varmı bebeği sağlıklı doğdumu.biliyoruzki gebelikte ateşin bebek üzerine çok büyük zararları var.
ikili ve üçlü testim normal çıkmıştı şimdi bebekte hasar olup olmadığını nasıl anlayabiliriz

arkadasim oglumda bende aynisini gecirdim böbrek ates kusma cok kötüydüm 1hafta hastanede yattim oglumda cok saglik dogdu korkmana gerek yok canim hamilelin tadini cikar :)

Canım bende yaşadım ateşim olmadı amna böbreğimde açılma yani idrarımı yapamadım ve 7 aylık hamile iken stend taktılar canım şimdi 7.5 aylık sağlıklı bir bebeğim var çok şükür korkam. Ben çok ağladım böbrek sancısı çekerken bebeğimde hisseder mi diya ama hiç bir şey olmuyor çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun sabırlı ol. Annelik sab retmek canım unutma.

Çok geçmiş olsun,bende 6 aylık hamileyken yaşadım doğuma kadarda dönem dönem ateşim yükseldi ama çok şükür bebeğime bişey olmadı şimdi kızım 7 aylık maşallah gayet sağlıklı hiç korkma Allah hayırlı doğum nasip etsin

canım öncelikle geçmiş olsun. 20. haftada detaylı ultrasona girince bebeğinin sağlıklı olup olmadığı anlaşılır. Kalbini ferah tut. Allahın izniyle meleğine hiç bişey olmamıştır.

çok geçmiş olsun..bak arkadaşlar da aynısını yaşamışlar, hiçbişey olmamış. Allah ın izniyle sen de saglıklı bi şekilde doğurursun inşallah..

canım benim öncelikle geçmiş olsun
hiç bi fikrim yok haklısın yüksek ateş önemli tabi ama sen tedavi olmuşsun hastanede kalmışsın
dr lar ne dediler
yorumlarda bi arkadaş ayrıntılı usg den bahsetmiş
evet 20. haftada ayrıntılıya gireceksin ordaki dr amuhakkak bahset
ayrıca canını sıkma kötü düşünme emi
bebeğin iyidir Allahın izniyle

Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok..

Sadece geçmiş olsun demek istedim.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur. konuyla ilgili bir fikrim yok. doktorları dediğinden şaşmamakta fayda var. kulaktan dolma şeylere kapılmadan onların dediğini dinlemeliyiz aslında. 20. haftadan sonra sonra gireceğin bir tet daha var orada da bir şey olmadığını görürsün umarım. ama içini de ferah tutmakta fayda var. sıkıntı yaşayarak bebişini de sıkma oralarda yerimseniben

çok geçmiş olsun hiç böyle bi deneyimi olan insan yok etrafımda
ama doktorun ne diyo canım ya inşallah bi sorun yoktur daha ikinci düzey ultrason yapılabilir sanırım orda anlaşılır mı acaba allah korusun bişey olsa ?

ben 14 haftalıkken tas dusurdum ve hastanede yattım ates olmadı ama cok agrım oldu 5 şişe serum ve bitakım iğneler yedim.. bebegim saglıklı cok sukur..endişe etme allaha emanet hersey yolunda olcaktır

gecmis olsun canim ya
benimde hic bilgim yok ama tahlillerini testlerini yaptirinca
kotu bir durum olsa (Allah korusun) anlasilir diye dusunuyoum
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. seni cok iyi anliyorum insnain akli
gidiyor birsey olacak diye Allaha emanet canim hepsi Allah korusun bebislerimizi

geçmiş olsun..
bebeğin de hayırlı olsun..
benim bi bilgim yok doktorun ne dio,onu da paylaş istersen ,diğer arkadaşlara da fikir olur..

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar doktoruma bişey olurmu çocuğumda özür durumu olurmu diye sordum yok sanmam dedi ama enfeksiyonlu doğabilir hiçbirşeyde olmayabilir dedi başka bir doktora sordum ateşin çok zararlı olduğunu biliyoruz ama şimdiye kadar ateşin zarar verdiği bir hastam olmadı teorik olarak bişey olmadı dedi.aklım çıkıyor çok korkuyorum dua edin bizin için

valla ateşim falan olmadı ama 6.5 aylık hamileyken sağ yumurtalığım alındı.anestezi falan aldım.ama Allah'a şükür meleğim sağlıklı doğdu.inşallah senin meleğin de sağlıklı doğar içini ferah tut.

gecmis olsun canim.ayrintili ultrasona gir.20-24.haftalar arasi diye biliorum.ankarada bu isin uzmanlari var.eyup ekici gibi.istanbulda da vardir eminim.

çok geçmiş olsun bak aynı yoldan geçen bir sürü arkadaş sağlıkla kucağına almış... stress yapma ki bebeğin de gerilmesin... zaten 18. haftadasın yakın zamanda ayrıntılı ultrasonun var yani... orada görülür her şeyin yolunda olduğu yerimseniben

bütün dualarımız tüm hamileler ve hamile kalmak isteyenler için zaten merak etme :Saruboceq:

canım merak etme ben de 5 aylıkken bebeğim 39-40 derece ateşle 3 gün yattım. sürekli ilaç tedavisi gördüm bebeğim daha doğmadı ama doktorum gayet sağlıklı oldupunu söylüyor merak etme. sağlıkla doğsun inşallah de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…