- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
0 belirti yani sagol cnmHerkeste farklıdır bu sanırım, benim hic adet sancım bile olmuyor. Aydan aya hastalandıgımda öğreniyordum o dönemin geldiğini
Ya aslinda bnm yumurtlama gunumden 6 gun gecti kasiklarimda cok agri var ihtimal olablrmi acaba dyrm ozellikle sabhlari ve namazda secdeye giderknHerkeste farklıdır bu sanırım, benim hic adet sancım bile olmuyor. Aydan aya hastalandıgımda öğreniyordum o dönemin geldiğini
simdi bu havalarda biraz üsütüyoruz, o gaz sancısını diğeriyle karıstırma sansımız olabilir sanırım maalesef. Insallah rabbim gönlüne göre verir. Hayırlara vesile olsun insallah.Ya aslinda bnm yumurtlama gunumden 6 gun gecti kasiklarimda cok agri var ihtimal olablrmi acaba dyrm ozellikle sabhlari ve namazda secdeye giderkn
Cnm herseyn hayirlusi olsunsimdi bu havalarda biraz üsütüyoruz, o gaz sancısını diğeriyle karıstırma sansımız olabilir sanırım maalesef. Insallah rabbim gönlüne göre verir. Hayırlara vesile olsun insallah.
Canım benim en net hatırladığım yumurtlamadan 1 hafta sonra yani bata 1 hafta kala aşırı sinirli hallerimdi. 2 gün falan sürdü herşey batıyodu insanlarla kavga edesim geliyodu tabi en yakınımda olan eşimle tartışmıştım:) daha sonra da bata 4 gün kalaydı sanırım sabah mide bulantısı ve öğürmeyle tuvalete koştum aynı filmlerdeki gibi:) 4 gün kala idrar testim negatifti, 3 gün kala silik çizgi çıktı ertesi sabah da kanda pozitifi gördüm zaten. Bunların dışında göğüslerimde herhangi bi değişiklik olmamıştı ama battan önce yüzümde baya sivilceler çıkmıştı.Selamun aleykum
Annis ve annis adaylarim hepinize Rabbim oncelikle hayirli sagliklievlatlar nasip etsin... yumurtlamadan sonra yasadiklariniz nelerdi belirtileriniz ve kacinci gunleriydi..
Bnmde kasik agrim var bazen cok siddetli adet olckmsm gibi bazen sadece batma tarznda bide oksurunce faln batiyo birdn cnm cok merak ettm nasil farkliliklar oluyo dye sagol cnmCanim benim yumurtlama gununde kasik agrilarim ve batmalar gogusde agrilar basladi ve ogunden sonra hic gecmedi o agrilar bat yaklastikca tiksinmelerim ve karnimda batmalar basladi hatta bi keresinde gulerken kasigim ciz etti aklim gitti ben kesin hamileyim dedim testi yapmadan zaten daha onceki hamileliğimdede aynilarini yasamistim cunku
Sivilcede belirti olabiliyr yani himm bk bunu bilmyrdm sagol cnm idrari o zamn 12. Gun fln mi yapms oluysnCanım benim en net hatırladığım yumurtlamadan 1 hafta sonra yani bata 1 hafta kala aşırı sinirli hallerimdi. 2 gün falan sürdü herşey batıyodu insanlarla kavga edesim geliyodu tabi en yakınımda olan eşimle tartışmıştım:) daha sonra da bata 4 gün kalaydı sanırım sabah mide bulantısı ve öğürmeyle tuvalete koştum aynı filmlerdeki gibi:) 4 gün kala idrar testim negatifti, 3 gün kala silik çizgi çıktı ertesi sabah da kanda pozitifi gördüm zaten. Bunların dışında göğüslerimde herhangi bi değişiklik olmamıştı ama battan önce yüzümde baya sivilceler çıkmıştı.
Bnmde kasik agrim var bazen cok siddetli adet olckmsm gibi bazen sadece batma tarznda bide oksurunce faln batiyo birdn cnm cok merak ettm nasil farkliliklar oluyo dye sagol cnm
Evet canım 12. gün silik çıktıSivilcede belirti olabiliyr yani himm bk bunu bilmyrdm sagol cnm idrari o zamn 12. Gun fln mi yapms oluysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?