Anne ve adaylari yumurtlamadan sonraki belirtileriniz:))

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Selamun aleykum
Annis ve annis adaylarim hepinize Rabbim oncelikle hayirli saglikli evlatlar nasip etsin... yumurtlamadan sonra yasadiklariniz nelerdi belirtileriniz ve kacinci gunleriydi..

Merak iste aslinda yaziyorda bazi yerlerde burdan canli sormak daha iyi oluyor
Her ay yeni bi umut napalim hem merak eden arkadaslarada cevap olur..

Herkeste farklıdır bu sanırım, benim hic adet sancım bile olmuyor. Aydan aya hastalandıgımda öğreniyordum o dönemin geldiğini

Herkeste farklıdır bu sanırım, benim hic adet sancım bile olmuyor. Aydan aya hastalandıgımda öğreniyordum o dönemin geldiğini
Ya aslinda bnm yumurtlama gunumden 6 gun gecti kasiklarimda cok agri var ihtimal olablrmi acaba dyrm ozellikle sabhlari ve namazda secdeye giderkn

Ya aslinda bnm yumurtlama gunumden 6 gun gecti kasiklarimda cok agri var ihtimal olablrmi acaba dyrm ozellikle sabhlari ve namazda secdeye giderkn
simdi bu havalarda biraz üsütüyoruz, o gaz sancısını diğeriyle karıstırma sansımız olabilir sanırım maalesef. Insallah rabbim gönlüne göre verir. Hayırlara vesile olsun insallah.

simdi bu havalarda biraz üsütüyoruz, o gaz sancısını diğeriyle karıstırma sansımız olabilir sanırım maalesef. Insallah rabbim gönlüne göre verir. Hayırlara vesile olsun insallah.
Cnm herseyn hayirlusi olsun
Ben usutme olcgni sanmyrm da kist olblr dye de geliyo aklima hayrlisi

Canim benim yumurtlama gununde kasik agrilarim ve batmalar gogusde agrilar basladi ve ogunden sonra hic gecmedi o agrilar bat yaklastikca tiksinmelerim ve karnimda batmalar basladi hatta bi keresinde gulerken kasigim ciz etti aklim gitti ben kesin hamileyim dedim testi yapmadan zaten daha onceki hamileliğimdede aynilarini yasamistim cunku

Selamun aleykum
Annis ve annis adaylarim hepinize Rabbim oncelikle hayirli saglikli evlatlar nasip etsin... yumurtlamadan sonra yasadiklariniz nelerdi belirtileriniz ve kacinci gunleriydi..
Canım benim en net hatırladığım yumurtlamadan 1 hafta sonra yani bata 1 hafta kala aşırı sinirli hallerimdi. 2 gün falan sürdü herşey batıyodu insanlarla kavga edesim geliyodu tabi en yakınımda olan eşimle tartışmıştım:) daha sonra da bata 4 gün kalaydı sanırım sabah mide bulantısı ve öğürmeyle tuvalete koştum aynı filmlerdeki gibi:) 4 gün kala idrar testim negatifti, 3 gün kala silik çizgi çıktı ertesi sabah da kanda pozitifi gördüm zaten. Bunların dışında göğüslerimde herhangi bi değişiklik olmamıştı ama battan önce yüzümde baya sivilceler çıkmıştı.

Bnmde kasik agrim var bazen cok siddetli adet olckmsm gibi bazen sadece batma tarznda bide oksurunce faln batiyo birdn cnm cok merak ettm nasil farkliliklar oluyo dye sagol cnm

Sivilcede belirti olabiliyr yani himm bk bunu bilmyrdm sagol cnm idrari o zamn 12. Gun fln mi yapms oluysn

Bende yimurtlama doneminden 5 gun sonra falan batmalar hissetmeye basladim canm ama kasiklarimda degil benim gobek cevremde batmalar oluyordu burda soruyodum herkes belirti ocin daha cok erken diyordu adete 1 hafta falan kala da cok afedersin geyirmeler basladi bende normalde pek yasamam onu, sık sık yasamaya baslayinca o da suphelendirdi beni ama en tuhafi kisin tisortle dolanan ben ekim ayinin basinda soguktan patik ve yelekle dolanmaya baslamistim bi de atesim surekli 37.2, 37.3 oluyordu.

öncelikle umutlandırmak istemem cünkü ilk hamileliğimde hic agrım olmadı..ama bugun ögrendim sanırım hamileyim yumurtlama döneminden 3 yada 4 gün sonra aşırı agrım olmustu kasıklarımda hatta regli olcam dedim ..doktora gittim birşey gözükmedi doğal olarak kan tahlilide 0.17 cıktı ama benim agrılarım gecmedi hele adet olcagım gün ve sonraki 2 gün en doruklardaydı ağrıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…