- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bnde yasyrm banada cok erkn dediler sagol cnm bnmBende yimurtlama doneminden 5 gun sonra falan batmalar hissetmeye basladim canm ama kasiklarimda degil benim gobek cevremde batmalar oluyordu burda soruyodum herkes belirti ocin daha cok erken diyordu adete 1 hafta falan kala da cok afedersin geyirmeler basladi bende normalde pek yasamam onu, sık sık yasamaya baslayinca o da suphelendirdi beni ama en tuhafi kisin tisortle dolanan ben ekim ayinin basinda soguktan patik ve yelekle dolanmaya baslamistim bi de atesim surekli 37.2, 37.3 oluyordu.
Bklm cnm bi yandan umitlnmiym dyrm ama ilk defa oluyo bu ins. BebistrBenimde ayni belirti sol kasigim beni olduruyor su anda bakalim sonuc ne olacak
Sagol cnm bu ay ilkdefa yasadm bunu yum. Gunumude takip ettim biliyrm bsklm 9unda test yspcm 13. Gunu cnmöncelikle umutlandırmak istemem cünkü ilk hamileliğimde hic agrım olmadı..ama bugun ögrendim sanırım hamileyim yumurtlama döneminden 3 yada 4 gün sonra aşırı agrım olmustu kasıklarımda hatta regli olcam dedim ..doktora gittim birşey gözükmedi doğal olarak kan tahlilide 0.17 cıktı ama benim agrılarım gecmedi hele adet olcagım gün ve sonraki 2 gün en doruklardaydı ağrıı :)
Kac gun var adetine cnm benim belirtilerime benziyor hamile olabilirsin ins rabbim gonlune gore verirBnmde kasik agrim var bazen cok siddetli adet olckmsm gibi bazen sadece batma tarznda bide oksurunce faln batiyo birdn cnm cok merak ettm nasil farkliliklar oluyo dye sagol cnm
hadi hayırlısı inş hamilesindirSagol cnm bu ay ilkdefa yasadm bunu yum. Gunumude takip ettim biliyrm bsklm 9unda test yspcm 13. Gunu cnm
Bklm cnm bi yandan umitlnmiym dyrm ama ilk defa oluyo bu ins. Bebistr
Canim bnm mide bulantisi,gögusleerim dokununca cok agriyordu,bide damarlari bayaSelamun aleykum
Annis ve annis adaylarim hepinize Rabbim oncelikle hayirli sagliklievlatlar nasip etsin... yumurtlamadan sonra yasadiklariniz nelerdi belirtileriniz ve kacinci gunleriydi..
Cnm bat 17 ama bn erkn yumurtladm bu gun 6. Gunumdu testle takip ettim insallah oyledr cnm yaKac gun var adetine cnm benim belirtilerime benziyor hamile olabilirsin ins rabbim gonlune gore verir
Amin bitanm Allah bagislasn erkn yumurtladn o zmn cnm bnde erkn yumurtldm o yuzdn bata 1 hafta kala test yapcm varsa cokr heraldeCanim bnm mide bulantisi,gögusleerim dokununca cok agriyordu,bide damarlari baya
belirginlemisti1 aralikta ogrendim bata 10 gun kala, belirtilerim basladi rabbim sanada nasip etsin ins
Bendede ilk defa oluyor kafamda kursam bu kadar hissetmem rahatsizlik veriyor artik bana hayirlisi olsun bekleyelim bakalim
Sagol cnm adetten snra yap cnm.Bnde 5.ci gun gecikmede test yptimAmin bitanm Allah bagislasn erkn yumurtladn o zmn cnm bnde erkn yumurtldm o yuzdn bata 1 hafta kala test yapcm varsa cokr heralde
Aynen oyle resmen hissedyrm agryi fazlaca insallah ikimizde aliriz guzel hberlr cnm
Ablmda oyle diyor bkle gunun gecsn yapma sindi ogrensen ys kimyasal olursa falsn diye bkle dyr bna sabir cok onmli dayanabldgm kadar dayancm artk cnm sagolSagol cnm adetten snra yap cnm.Bnde 5.ci gun gecikmede test yptim
Olablr cnm ysni okuduklarma gore konusyrm o kahvelekelenme yerlesme olablr ki ins. Oyledr 2 gun snra idrar yap varsa silik cikar muhtmln bnde bkliyrm ayin 8 i 12. Gunu olck 9 unda oylesine bi test yapcm bnmde bacagima vuruyr sol kasik agrsi var giguskerdede ucu uyusuk gibi bzn sizliyr
FinnukÜyeÜye
Yeni
Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Benim 2 kasıgımda agrıyordu lekelenmede olmadıHerkeste farkli farkli belirtiler oluyor sanirim tek irtak noktasi gogus ve kasik agrisi oluyo
Peki bu kasik agrisi herkesde sol kasik mi oluyor herkes oyle dyrda
Herkes sol diyorda o yuzdn bnm hem sag hem sol agrynca dedimki yok herlde ama batmalar var solda bklm pek umutluda dglm ama cok istyrm tabiki bununda etkisyle deli gibi belirti aryrmBenim 2 kasıgımda agrıyordu lekelenmede olmadıhadi inş güzel haberler alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?