zaten uzulmussunuz kendınızı yıpratmayın oluyor arada oyle seyler alıskanlık olmadıgı surece.kolay degıl cocuk buyutmek.kızmayan varmıkı cocuguna.durumunuz normal cunku pısmansınız.allah kolaylık versın bol sabırlar dılıyorum.
aynen dediğiniz gibi 5 dakka sonra geldi kollarıma kucağımda uyudu kaldı
dahada utandım kendimden
kusura bakmayın ama nasıl yorum yapacagımı size soracak değilim.... 16 aylık bir bebege bagırmak yanlışsa yanlıştır sonuçta...
hem 16 aylık çocuga ben zaten söyledim cezalandırma yada ödüllnedirme den bile anlamayacagını...ben çocuguna off çekmeyen annelerde gördüm... illaki sizin verdiginiz örnek doğru değil yani...
anneyi falan eleştiride bulunmadım... kendi kendinize kurtarıcı moduna girmeyin
anneler benim ne dedigimi gayet iyi anladılar.benim yaptıgım yorum dogru olacak illaki diye biseyler yazmıyorum.dikkat ediyorum da son zamanlarda moda oldu bu insanları yargılamak kadın zaten üzgün morali bozuk daha cok bozmaya ne gerek var?burası kadın portalı degilmi birbirimize dogruları söylemek kadar birbirimize destek olmak icinde burda deilmiyiz?yanlıs oldugunu hepimiz biliyoruz bunuda uygun bir dille anlattık ki kadıncagızda zaten bu yanlısın farkında oldugu icin üzgün biraz yazdıklarımıza bi bakalım ya ben ne diyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?