Anne ve kızı

Hilalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
71
38
8
Merhaba bayanlar;
İçim öyle acıyorki anlatsamda, ağlasamda geçmeyecek. Sorunum annemle. Ne yapsam ne etsem hiç faydası yok. Benim mutluluğumu istemiyor. Beni sevmiyor. Biraz önce yine tartıştık. Laf göndermesi yapıp duruyor. Hep sabrediyorum. Allah a dua ediyorum ama dayanamıyorum artık. Deniliyorki anne evladına kıyamaz. Benimki öyle değil işte. Bal gibide kıyıyor. Evlat ayrımı yapıyor. Neden ya. 32 yaşımdayım hep onun için çabaladım, onun için çalıştım. O üzülmesin yeterli dediö. Ama hep kötüyüm. Biri var hayatımda. İstemiyor. Üstelik istemeyecek bir durum yok. "Ben istemiyorum, sen istiyorsan kapı orada" dedi. Hep istiyorki onun istediği olsun. Napayım şimdi. İşsizim. İş bulamıyorum. Evde durmak istemiyorum. Hep ağlıyorum. Neden bana böyle yapıyor diye düşünüp duruyorum...

annelerimizin cogu yonlendirir canim cunku kucukkende kizim az yersen buyuyemessin ince giyinme usursun vs hep bi fikirlerini kabul ettirme cabalari var ve bazi anneler sevgilerini gosteremezler tabiki de seni cok seviyordur.siz arkadasinizdan eminmisiniz eminseniz bir tanistirin

Tanıştırdım. Önce istiyordu. Sonra bir konuşma geçti aralarında. İstemiyorum dedi. Bende sinirlenmiştim sevgilime. Konuştum hatasını anladı. Halletttik. Anneme anlattım. Herkes hata yapar kimse dört dörtlük değildir dedim. Hayır dedi. İstemiyorum diyo başkada bişey demiyor. Ya istemediği bu 3. Kişi. Hep tamam dedim büyüktür bi bildiği vardır dedim. Ama yeter artık. Bunaldım. Karşılıklı oturup konuşmuyor benimle. Bağırıp çağırıyor. Ben onun için çabaladım mutluluğumdan vazgeçtim hep. Ama mutlu olmak benimde hakkım.

Özel değilse annemizle erkek arkadasınızın arasındaki konuşma ne ile ilgiliydi? Neden anneniz tepki gösterdi?

Aralarında bi konuşma geçti demişsin ama anlatmamışsın istemiyo demişsin sadece niye istemiyo Onuda anlatmamışsın yüzeysel anlatmayla sana cvp weremeyiz ki. Annen seni sewiyor ki senin göremediğini görüyor sevgilinde mutsuz olucağını düşündüğü için istemiyo. Bence bencilsin annen sewgilini istemiyo diye gıcık olmuşsun. Az şu annenizi dinleyin ilerde ewlenince çok wurursun kafanı duvarlara oda ben sana demiştim der

Sevgilim önce büyüğü bildiği benimde çok sevdiğim teyzesinin oğluyla geldi bize konuşmaya. Annem içeriye almadı. Kapıyı yüzlerine kapattı. Aradan yaklaşık bir ay geçti. Annesi ve dünürü geldi. Ben işteyken gelmişler. Kötü konuşmuş. İstemiyorum oğlunuzu. Kızım istiyorsa yol açık demiş. Daha ne yapayım. Ben işten gelincede demediğini bırakmadı. Geçen ekim ayından beri uğraşıyorum.

Ben senin anlattığın hiçbirşeyi anlamadım o gelmiş bu gitmiş sewmiyor istemiyor hep yüzeysel yazıyorsun niye istemediğini hala anlamadım neyse iyi geceler

Özel değilse annemizle erkek arkadasınızın arasındaki konuşma ne ile ilgiliydi? Neden anneniz tepki gösterdi?
Bende sevgilimde daha önce bir evlilik yaptık. İkisinin arasındaki geçen konuşmada bana gelinlik giydireceğini, mutlu edeceğini, herşeyi unutturacağını söylemiş. (Abim yüzünden hayat yaşayamadımda) bunu belirtmiş. Annemde buna kızmış.

Benim sorunum sadece bu değilki. İstemiyor diye değil yani. Annem hep böyle. Katı. Benim ne düşündüğüm ne hissettiğim önemli değil. Ağzına geleni söyler. Tek derdi damadım yakışıklı olsun. Eviniz bana yakın olsun.

yuzune bakilacak kadar guzeldir bu adam herhalde onemli olan huy ahlak guzelligi annene bunu yumusaklikla ifade et eger sen onunla mutlu olacaksan ve icine gercekten siniyorsa anneni ikna et sen cana yakin davranmaya calis op yanaklarindan mincikla belki oda senin gibi dusunuyordur

yuzune bakilacak kadar guzeldir bu adam herhalde onemli olan huy ahlak guzelligi annene bunu yumusaklikla ifade et eger sen onunla mutlu olacaksan ve icine gercekten siniyorsa anneni ikna et sen cana yakin davranmaya calis op yanaklarindan mincikla belki oda senin gibi dusunuyordur
Anlattım. İstemediği bir konu olunca dinlemiyor. Köpürüyor hemen. Ekim ayından beri durum bu. Uğraşıyorum. Hayatımdaki kişiyi tanısanız beni çok iyi anlardınız. Aileside süper insanlar. Annesi babası köylü. Annesi şalvar giyiniyor. Onu giyimiyle dalga geçti. Ne bunlar böyle dedi. Ya inssanları kıyafetleriyle yargılayamayızki. Yargılamak bile yanlış.

Ben ne çocukluğumu yaşadım nede gençliğimi yaşadım. Şu 4 senedir yaşıyorum hayatı. Oda güzel olmasada şükür yani eskiye göre iyi. Ben yinede anamı bırakmadım ona ev almak için uğraştım. Olmadı. Halada uğraşıyorum. Ama onun için oğulları önemli. Abimde onun istemediği biriyle evlendi. Şimdi uğraşıyor boşandırmak için.

Tuŕşunumu kurçak, sana düşkün desem sevmiyor diycen, çalışsan paran için diycem
dulsa yanlız kalmaktan korkuyordur
arkadaşım 3 şıkkın doğru tespit etmişsin teprik ederim evet bencede nasıl olsa 1evlilik yaptı bundan sonrasıda olamaz izin vermiyor yaşlılığı için garantisi sensin yani sen kendinden vazgeçecek iki büklüm olana kadar yalnız süreceksin hayatını .Lütfen vakit geçirmeden istiyorum diyorsan evlen seni isteyen adamla artık kabul edersede etmezsede kendi bilir annen sen çok uğraşmışsın gönül rızası ile olsun diye belki evlendikten sonra yumuşar yumuşamazsada kendi bilir sonuçta zina değil nikahlı evleniyorsun Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım

Back
X