Anne ve kızı

baban vefat edeli 40 gün olmuş yasını tutup ah 52 sini okutmalıyız babacığımın dertleri dururken anam beni sevdiğime vermiyor dertlerine gark olduysan sende de sıkıntı vardır bacım.

baban vefat edeli 40 gün olmuş yasını tutup ah 52 sini okutmalıyız babacığımın dertleri dururken anam beni sevdiğime vermiyor dertlerine gark olduysan sende de sıkıntı vardır bacım.
Öncelikle yazımı iyi okuyun. Sonra yorum yapın. Benim bu derdim babam sağken vardı. Ki tek derdim bu değil. Keşke tek dert bu olsa. Keşke annem bana karşı iyi olsaydı anlayışlı olsaydıda bu derdimi bu kadar düşünmeseydim. Ayrıca dinimize göre 7 si, 40 ı, 52 si yok. Yapılması günah. Benim babama saygı göstermediğimi nerden biliyorsun. Bilmeden kötü eleştiriler yapmayın.

Öncelikle yazımı iyi okuyun. Sonra yorum yapın. Benim bu derdim babam sağken vardı. Ki tek derdim bu değil. Keşke tek dert bu olsa. Keşke annem bana karşı iyi olsaydı anlayışlı olsaydıda bu derdimi bu kadar düşünmeseydim. Ayrıca dinimize göre 7 si, 40 ı, 52 si yok. Yapılması günah. Benim babama saygı göstermediğimi nerden biliyorsun. Bilmeden kötü eleştiriler yapmayın.
niye gayette yaparım anladım kör değilim 2015 ekim ayı diyosun bu derdin evvelden varda baban öleli 40 gün olmuş şu an neden hesabına girdin az daha dur babası 40 gün önce vefat eden biri gibi konu açmamışsın kusura bakma içini ben bilemem burda kimse bilemez sen konu açarsın biz yorum yaparız beğenmezsen beğenmezsin yazacağım yorumları konu sahibine tabikide sormayacağım benim fikrim bu kabul edersin etmezsin ben orasına bakıp polemiğe girmem.Allah selamet versin.fikrimide merak edersen annen kendini düşünen biri bak kibar yazdım Allah sıralı ölüm versin yarın kendisi gitse sana ne olacağı umrunda falanda değil.ona göre hareket edersin.

Bayanlar. Düşündümde çok haklısınız. Onay olmadan evlilik olmaz. Anne candır. Annemi bırakamam. 6 çocuğuna tek başına bakmış büyütmüş. Ona sırt çeviremem. Ikna olana kadar bekleyeceğim.

Back
X