Anne ve kızı

arkadaşım 3 şıkkın doğru tespit etmişsin teperdik ederim evet bencede nasıl olsa 1evlilik yaptı bundan sonrasıda olamaz izin vermiyor yaşlılığı için garantisi sensin yani sen kendinden vazgeçecek iki büklüm olana kadar yalnız süreceksin hayatını .Lütfen vakit geçirmeden istiyorum diyorsan evlen seni isteyen adamla artık kabul edersede etmezsede kendi bilir annen sen çok uğraşmışsın gönül rızası ile olsun diye belki evlendikten sonra yumuşar yumuşamazsada kendi bilir sonuçta zina değil nikahlı evleniyorsun Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım
Allah razı olsun. Haklısın.

Ah ben anlasam ahh. Evlilikten soğutmak için elinden geleni yapıyor. Babam 40 gün önce vefat etti.
Allah rahmet eylesin canım ölümde bizler için yaşamda evlilik doğru ınsanı bulursanız dünyada,da Cenneti yaşar insan o doğru ınsanı kaçırdımıda zor ....

Senin annen koylulerle neden dalga geciyor ? Kendini begenmis galiba.. kusura bakmada zoruma gitti.. koylude degilim ama insanlari ezik gormesi cok terbiyesizce.. ayrica resti cek annene.. bide psikologa gotur.. yani benim annemde bazi seyleri empoze etmeye calisiyor bana.. ama yeterrr artik diyorum.. eger bunlarin negatif dusuncelerini dinlersek, hayatimizda hic bir zaman mutlu olamayiz zaten..

Evet zor. Öyle bi hale geldikkii. Doğru insan çok nadir artık. Kimse dört dörtlük değil tabi.

öyle kime inanıp kime güveneceğine şaşar olduk kendi öz annemiz bile bizi düşünmüyorsa el napsın üzücü durum sorsak hepde bizim iyiliğimiz içindir

Senin annen koylulerle neden dalga geciyor ? Kendini begenmis galiba.. kusura bakmada zoruma gitti.. koylude degilim ama insanlari ezik gormesi cok terbiyesizce.. ayrica resti cek annene.. bide psikologa gotur.. yani benim annemde bazi seyleri empoze etmeye calisiyor bana.. ama yeterrr artik diyorum.. eger bunlarin negatif dusuncelerini dinlersek, hayatimizda hic bir zaman mutlu olamayiz zaten..
Çok haklısın. Keşke annem böyle olmasada bura
Çok haklısı
Çok haklısın. Keşke annem böyle olmasaydıda daha eğlenceli şeyler konuşsaydık. Off.

Merhaba bayanlar;
İçim öyle acıyorki anlatsamda, ağlasamda geçmeyecek. Sorunum annemle. Ne yapsam ne etsem hiç faydası yok. Benim mutluluğumu istemiyor. Beni sevmiyor. Biraz önce yine tartıştık. Laf göndermesi yapıp duruyor. Hep sabrediyorum. Allah a dua ediyorum ama dayanamıyorum artık. Deniliyorki anne evladına kıyamaz. Benimki öyle değil işte. Bal gibide kıyıyor. Evlat ayrımı yapıyor. Neden ya. 32 yaşımdayım hep onun için çabaladım, onun için çalıştım. O üzülmesin yeterli dediö. Ama hep kötüyüm. Biri var hayatımda. İstemiyor. Üstelik istemeyecek bir durum yok. "Ben istemiyorum, sen istiyorsan kapı orada" dedi. Hep istiyorki onun istediği olsun. Napayım şimdi. İşsizim. İş bulamıyorum. Evde durmak istemiyorum. Hep ağlıyorum. Neden bana böyle yapıyor diye düşünüp duruyorum...
malesef öyle anneler var canım benim annemde öyleydi beni ağlarken görse neşesi yerine gelirdi ben hep niye böyle diyordum beni hep rakibi gibi görüyordu evlendim eşim annen seni niye kıskanıyor dedi suanda konuşmuyoruz ve iyiyim eskiden hep canımı sıkacak bir şeyler yapardı.malesef böyle anneler var yaşayan bilir

Çok haklısın. Keşke annem böyle olmasada bura

Çok haklısı

Çok haklısın. Keşke annem böyle olmasaydıda daha eğlenceli şeyler konuşsaydık. Off.
huyu işte anneninde sen artık hayatın için kolları sıvayacaksın yoksa anne ne kalırsan böyle olursun durmadan çorap kazak kime ördüğünü bile bilmeden habire :KK69::KK69:yaşlı nene olana kadar durmadan böyle ...... yaşarsın :KK69:

Bana hiç güvenmedi. Hep yapamazsın, gidemezsin, bişeyide bilmiyorsun deyip durdu. Ama herşeyide başardım. Tığ işi, boncuk işi bilmeyen ben, süperini yaptım.. Sadece şaşırdı. Öğretmenlik istiyordum. Kazansanda göndermem başka şehire dedi. Her yaşadığım şeyde şükür ettim. Çünkü Allah var dedim. Derdi veren O. İmtihanım böyle dedim. Cennet annelerin ayaklarının altındadır. Bunu bildiğim için üzmek istemedim. Ama üzülen hep ben oldum. Tekstilin t sini bilmezdim. Yövmiye işi buldum gittim. Yaptımda en iyisini hemde. Vardiyalı iş demedim 12 saatlik işde çalıştım. Sırf annem için. Ama küçük bir tartışma olunca hepsi unutuluyor. Ne yaptınki oluyor adı.

malesef öyle anneler var canım benim annemde öyleydi beni ağlarken görse neşesi yerine gelirdi ben hep niye böyle diyordum beni hep rakibi gibi görüyordu evlendim eşim annen seni niye kıskanıyor dedi suanda konuşmuyoruz ve iyiyim eskiden hep canımı sıkacak bir şeyler yapardı.malesef böyle anneler var yaşayan bilir
Sanırım bende böyle olacağım. Evlencem evet. Net kararım. Konuşmayacak. Üzülcem ama yapacak başka birşey bırakmıyor.

Bana hiç güvenmedi. Hep yapamazsın, gidemezsin, bişeyide bilmiyorsun deyip durdu. Ama herşeyide başardım. Tığ işi, boncuk işi bilmeyen ben, süperini yaptım.. Sadece şaşırdı. Öğretmenlik istiyordum. Kazansanda göndermem başka şehire dedi. Her yaşadığım şeyde şükür ettim. Çünkü Allah var dedim. Derdi veren O. İmtihanım böyle dedim. Cennet annelerin ayaklarının altındadır. Bunu bildiğim için üzmek istemedim. Ama üzülen hep ben oldum. Tekstilin t sini bilmezdim. Yövmiye işi buldum gittim. Yaptımda en iyisini hemde. Vardiyalı iş demedim 12 saatlik işde çalıştım. Sırf annem için. Ama küçük bir tartışma olunca hepsi unutuluyor. Ne yaptınki oluyor adı.

senin gibi evladı bulmuş kıymetini bilmiyor şimdiki kızlar bulaşığını yıkamasını bilmez vs... tek dertleri erkeklere güzel görüntüsünde fotoshop felan filan Inanki onlar analarının kıymatlısı

inşallah kendin hakkında doğru kararı alırsın canım
Hep dua ediyorum. Hayırlıysa olsun diye. İnşallah hayırlı olacak. Sevgilimin evine gidince anne babası öyle karşılıyorlarki anlatamam. Hiç ayrılmak istemiyorum oradan. Gitmediğimdede sevgilimi sıkıştırıyorlarmış niye gelmiyo bişeymi yaptın diye.

senin gibi evladı bulmuş kıymetini bilmiyor şimdiki kızlar bulaşığını yıkamasını bilmez vs... tek dertleri erkeklere güzel görüntüsünde fotoshop felan filan Inanki onlar analarının kıymatlısı
Aynen öyle. Ben işten kaçmam. Okuduğum zaman bile okuldan gelir bulaşıkları yemeği temizliği hallederdim. Annem çalışıyodu. Ben işteyken annem yapardı. Çalışmıyodu çünkü.

Hep dua ediyorum. Hayırlıysa olsun diye. İnşallah hayırlı olacak. Sevgilimin evine gidince anne babası öyle karşılıyorlarki anlatamam. Hiç ayrılmak istemiyorum oradan. Gitmediğimdede sevgilimi sıkıştırıyorlarmış niye gelmiyo bişeymi yaptın diye.[/QUOTE
halen neyi bekliyorsunuzki ? seni seven var isteyen aile fazla naz aşık usandırır evlenin yaaa

yeterince katlanmışsın annene tamam anadır zor zamanında yanında olursun ama bir ömürde çürütme yazık gençliğine gittimi gidiyor kuş misali gençlik hayallerin vs..sanki evlenirsen annen sen onu istemezsin ilgilenmezsin sanıyor bulmuş tabiki böyle uysal kızcağızı öff sinir oldum annene ama anadır iste atsan atılmaz ...

Back
X