Anne ve kızı

yeterince katlanmışsın annene tamam anadır zor zamanında yanında olursun ama bir ömürde çürütme yazık gençliğine gittimi gidiyor kuş misali gençlik hayallerin vs..sanki evlenirsen annen sen onu istemezsin ilgilenmezsin sanıyor bulmuş tabiki böyle uysal kızcağızı öff sinir oldum annene ama anadır iste atsan atılmaz ...
Evet ana işte. Aslında çok iyidir ama kötü huyları iyiliklerini yok ediyor. Bi abim öldü 2 sene önce. Babam öldü 40 gün önce. Ders almadı. Bişey söyleyincede, ana bulunmaz ama koca bulunur diyo.

hem konuşur evlenirsende yalnız çok karıştırma evlilik hayatınıza tekrar seni dul etmeye çalışabilir başında kal diye ...

Evet ana işte. Aslında çok iyidir ama kötü huyları iyiliklerini yok ediyor. Bi abim öldü 2 sene önce. Babam öldü 40 gün önce. Ders almadı. Bişey söyleyincede, ana bulunmaz ama koca bulunur diyo.
abiniz vede babanıza Rabbim rahmet eylesin .Annenin yaşı uzun olsun kimin evvel gideceği belli deği elbet ama kendiniee düşünmen lazım ya oda birgün göçer giderse ebedi aleme sen ne olucaksın tek başına ? iyide sende kocayı bulunca anamı unuturummu dedin hem evlilik sünnet vede çok sevap eğer karı koca birbirine sevip sayarsa sevap üstüne sevap

yeterince katlanmışsın annene tamam anadır zor zamanında yanında olursun ama bir ömürde çürütme yazık gençliğine gittimi gidiyor kuş misali gençlik hayallerin vs..sanki evlenirsen annen sen onu istemezsin ilgilenmezsin sanıyor bulmuş tabiki böyle uysal kızcağızı öff sinir oldum annene ama anadır iste atsan atılmaz ...
Evet
abiniz vede babanıza Rabbim rahmet eylesin .Annenin yaşı uzun olsun kimin evvel gideceği belli deği elbet ama kendiniee düşünmen lazım ya oda birgün göçer giderse ebedi aleme sen ne olucaksın tek başına ? iyide sende kocayı bulunca anamı unuturummu dedin hem evlilik sünnet vede çok sevap eğer karı koca birbirine sevip sayarsa sevap üstüne sevap
Hayıırrr. Asla öyle birşey demedim. Annem böyle söyleyip duruyor. Ben onu unutsam çoktan gitmiştim evden.

Cocuk degilsin ki sen annen birsey görmüş birak diyebilelim. Annen hala idrak edememis olgun bir kadin oldugunu. Ciss o dokunma deyince çocukluğundaki gibi uzak duracagini zannediyor sanirim ama bencillik bu yaptigi.. onuda anliyorum esini kaybetmis fakat kendi tattigi aile,çocuk sahibi olma duygularını seninde tatmani istemeyecek kadar gaddar olmamali

Cocuk degilsin ki sen annen birsey görmüş birak diyebilelim. Annen hala idrak edememis olgun bir kadin oldugunu. Ciss o dokunma deyince çocukluğundaki gibi uzak duracagini zannediyor sanirim ama bencillik bu yaptigi.. onuda anliyorum esini kaybetmis fakat kendi tattigi aile,çocuk sahibi olma duygularını seninde tatmani istemeyecek kadar gaddar olmamali

Annnesi belli etmesede asıl niyeti budur kızını geleceğinin bakım ihtiyacının garantisi olarak görüyor ve kimseyi beğenmiyorki kızı gidipte kendi yuvasını kurunca çoluk çocuğu olur fazla ilgilenemez yada damat beyden çekinir kızına eskiden olduğu gibi kızıp künazı geçmez sanırım yeterince hesabını yapmıştır kızı evlenmesin diye ama kendini düşünecegine kızının geleceğinin daha önemli olduğunu bilmesi lazım bencil kadının derdi sadece kendisi yalnız kalmasın bakıcısıda onunla birlikte yaşlansın gitsin vs...onun için ö.d

Anne candır, kandır, hayattır. :KK200:

Ben annemin bastığı yere kurban olurum, kim başka birini annesinden fazla düşünür ki? KİM DÜŞÜNEBİLİR YANİİ KİM KİMM?

Siz de 18 yaşında genç kız değilsiniz, doğu düzgün konuşun, niye istemediğini anlatsın, belki de fevri davranan taraf sizsiniz.
Duygu yoğunluğunuzdan farkedemiyor olabilirsiniz.

Ama baktınız anneniz kendi kafasında, size saygısı yok, arkanızda durmuyor, istemiyor. O zaman son kararı kendiniz verirsiniz.

Evlenmiş boşanmış 30 yaş üstü insansın hala annenin ota B.ka kızması mı önemli

Yüzünü güldüreceğim dedi diye damada kızmış Anamdır deyip bekleyeceğim olmaz öyle

Gerçekten sorun sadece bunlar ise beklediğiniz her gün boşa gidiyor ömrünüz

daha fazla dil dökmeyin. çocuk değilsiniz ki. koskoca kadınsınız, resti çekin evlenin.

başınız sağolsun bu arada. anneniz muhtemeln sırf yalnız kalmamak için evliliğinize mani olmak istiyor ama yok öyle bi dünya. sizin de bi hayatınız var.

Evlenmiş boşanmış 30 yaş üstü insansın hala annenin ota B.ka kızması mı önemli

Yüzünü güldüreceğim dedi diye damada kızmış Anamdır deyip bekleyeceğim olmaz öyle

Gerçekten sorun sadece bunlar ise beklediğiniz her gün boşa gidiyor ömrünüz
Hep sorun bep sorun. Of bıktıııımmm.

Ah ben anlasam ahh. Evlilikten soğutmak için elinden geleni yapıyor. Babam 40 gün önce vefat etti.

Sebebi bu olabilir mi ?
Kadın eşini kaybetmiş yani babanızı
BU süreç üzerinden zaman geçmesi gerekiyor neden şimdiden açtınız ki konuyu annenize

Anneniz fazla yalnız ve sizde giderseniz tamamen tek kalacak diye yapıyor bence
32 yaşındasınız annem beni sevmiyor diyosunuz bu duruma
Sevmese umursamazdı-

Sebebi bu olabilir mi ?
Kadın eşini kaybetmiş yani babanızı
BU süreç üzerinden zaman geçmesi gerekiyor neden şimdiden açtınız ki konuyu annenize
İyi okumamışsınız. Konuyu şimdimi açtım dedim. 2015 Ekim ayından beri dedim. Ki 2015 nisanda tanıştım. Ailemde tanıyor.

Anneniz fazla yalnız ve sizde giderseniz tamamen tek kalacak diye yapıyor bence
32 yaşındasınız annem beni sevmiyor diyosunuz bu duruma
Sevmese umursamazdı-
Yalnızlık değil. Öncesinde istiyordu. O konuşmadan sonra tutturdu istemiyorum diye. Annem zor biri. Herşeyde kulp buluyo. İkna etmek için uğraştık.

Aslında annemi seviyorum. Sevdiğim için hep onun istediğini yaptım. İstiyorumki evimden onun isteğiyle çıkayım. Gönül kırıklığı olmasın. Annem çok çok zor biri. Çok fazla inatçı. Çok fazla alıngan. İstesem hemen terkederim evi. Duasıyla çıkayım istiyorum. O yüzden ikimizde uğraşıyoruz. Sevdiğimin aileside ne istersen yaparız geliriz konuşuruz diyorlar. İki kere geldiler. Kötü sözler duydular. Gene geliriz diyorlar. Anne candır diyorsunuz, beni suçlayanlar var. Haklısınız candır. Bende ters bişey demedimki. Daha ne yapayım.

Aslında annemi seviyorum. Sevdiğim için hep onun istediğini yaptım. İstiyorumki evimden onun isteğiyle çıkayım. Gönül kırıklığı olmasın. Annem çok çok zor biri. Çok fazla inatçı. Çok fazla alıngan. İstesem hemen terkederim evi. Duasıyla çıkayım istiyorum. O yüzden ikimizde uğraşıyoruz. Sevdiğimin aileside ne istersen yaparız geliriz konuşuruz diyorlar. İki kere geldiler. Kötü sözler duydular. Gene geliriz diyorlar. Anne candır diyorsunuz, beni suçlayanlar var. Haklısınız candır. Bende ters bişey demedimki. Daha ne yapayım.
Sakın yapma bunu
Çok pişman olursun
Anne - aile candır
Hiç kimse için karşına alma razı etmeye bak
Kaçan gelinlerin de kıymeti pek bilinmez ayrıca
Zaten baban da vefat etmiş, anneni tamamen yalnız bırakma. Kaldıramaz

İyi okumamışsınız. Konuyu şimdimi açtım dedim. 2015 Ekim ayından beri dedim. Ki 2015 nisanda tanıştım. Ailemde tanıyor.

Tamam ben babanızın vefatinden zaman geçsin diyorum.
2015 te aileniz tanıyabilir fakat 40 gün olmuş babanız rahmetli olalı.

Back
X