- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Hilalizmir
vazgeçme canım sevdiğinden annenin umurunda değilsin mutlusun değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ana işte. Aslında çok iyidir ama kötü huyları iyiliklerini yok ediyor. Bi abim öldü 2 sene önce. Babam öldü 40 gün önce. Ders almadı. Bişey söyleyincede, ana bulunmaz ama koca bulunur diyo.yeterince katlanmışsın annene tamam anadır zor zamanında yanında olursun ama bir ömürde çürütme yazık gençliğine gittimi gidiyor kuş misali gençlik hayallerin vs..sanki evlenirsen annen sen onu istemezsin ilgilenmezsin sanıyor bulmuş tabiki böyle uysal kızcağızı öff sinir oldum annene ama anadır iste atsan atılmaz ...
abiniz vede babanıza Rabbim rahmet eylesin .Annenin yaşı uzun olsun kimin evvel gideceği belli deği elbet ama kendiniee düşünmen lazım ya oda birgün göçer giderse ebedi aleme sen ne olucaksın tek başına ? iyide sende kocayı bulunca anamı unuturummu dedin hem evlilik sünnet vede çok sevap eğer karı koca birbirine sevip sayarsa sevap üstüne sevapEvet ana işte. Aslında çok iyidir ama kötü huyları iyiliklerini yok ediyor. Bi abim öldü 2 sene önce. Babam öldü 40 gün önce. Ders almadı. Bişey söyleyincede, ana bulunmaz ama koca bulunur diyo.
Evetyeterince katlanmışsın annene tamam anadır zor zamanında yanında olursun ama bir ömürde çürütme yazık gençliğine gittimi gidiyor kuş misali gençlik hayallerin vs..sanki evlenirsen annen sen onu istemezsin ilgilenmezsin sanıyor bulmuş tabiki böyle uysal kızcağızı öff sinir oldum annene ama anadır iste atsan atılmaz ...
Hayıırrr. Asla öyle birşey demedim. Annem böyle söyleyip duruyor. Ben onu unutsam çoktan gitmiştim evden.abiniz vede babanıza Rabbim rahmet eylesin .Annenin yaşı uzun olsun kimin evvel gideceği belli deği elbet ama kendiniee düşünmen lazım ya oda birgün göçer giderse ebedi aleme sen ne olucaksın tek başına ? iyide sende kocayı bulunca anamı unuturummu dedin hem evlilik sünnet vede çok sevap eğer karı koca birbirine sevip sayarsa sevap üstüne sevap
Allah razı olsun. Amin. Sevap heleki mutlu bir aile kurulursa dahada sevap. Annem anlamıyor işte.Evet
Hayıırrr. Asla öyle birşey demedim. Annem böyle söyleyip duruyor. Ben onu unutsam çoktan gitmiştim evden.
Cocuk degilsin ki sen annen birsey görmüş birak diyebilelim. Annen hala idrak edememis olgun bir kadin oldugunu. Ciss o dokunma deyince çocukluğundaki gibi uzak duracagini zannediyor sanirim ama bencillik bu yaptigi.. onuda anliyorum esini kaybetmis fakat kendi tattigi aile,çocuk sahibi olma duygularını seninde tatmani istemeyecek kadar gaddar olmamali
Hep sorun bep sorun. Of bıktıııımmm.Evlenmiş boşanmış 30 yaş üstü insansın hala annenin ota B.ka kızması mı önemli
Yüzünü güldüreceğim dedi diye damada kızmış Anamdır deyip bekleyeceğim olmaz öyle
Gerçekten sorun sadece bunlar ise beklediğiniz her gün boşa gidiyor ömrünüz
Bilemiyorum.daha fazla dil dökmeyin. çocuk değilsiniz ki. koskoca kadınsınız, resti çekin evlenin.
başınız sağolsun bu arada. anneniz muhtemeln sırf yalnız kalmamak için evliliğinize mani olmak istiyor ama yok öyle bi dünya. sizin de bi hayatınız var.
Ah ben anlasam ahh. Evlilikten soğutmak için elinden geleni yapıyor. Babam 40 gün önce vefat etti.
İyi okumamışsınız. Konuyu şimdimi açtım dedim. 2015 Ekim ayından beri dedim. Ki 2015 nisanda tanıştım. Ailemde tanıyor.Sebebi bu olabilir mi ?
Kadın eşini kaybetmiş yani babanızı
BU süreç üzerinden zaman geçmesi gerekiyor neden şimdiden açtınız ki konuyu annenize
Yalnızlık değil. Öncesinde istiyordu. O konuşmadan sonra tutturdu istemiyorum diye. Annem zor biri. Herşeyde kulp buluyo. İkna etmek için uğraştık.Anneniz fazla yalnız ve sizde giderseniz tamamen tek kalacak diye yapıyor bence
32 yaşındasınız annem beni sevmiyor diyosunuz bu duruma
Sevmese umursamazdı-
Sakın yapma bunuAslında annemi seviyorum. Sevdiğim için hep onun istediğini yaptım. İstiyorumki evimden onun isteğiyle çıkayım. Gönül kırıklığı olmasın. Annem çok çok zor biri. Çok fazla inatçı. Çok fazla alıngan. İstesem hemen terkederim evi. Duasıyla çıkayım istiyorum. O yüzden ikimizde uğraşıyoruz. Sevdiğimin aileside ne istersen yaparız geliriz konuşuruz diyorlar. İki kere geldiler. Kötü sözler duydular. Gene geliriz diyorlar. Anne candır diyorsunuz, beni suçlayanlar var. Haklısınız candır. Bende ters bişey demedimki. Daha ne yapayım.
İyi okumamışsınız. Konuyu şimdimi açtım dedim. 2015 Ekim ayından beri dedim. Ki 2015 nisanda tanıştım. Ailemde tanıyor.