- 10 Nisan 2016
- 71
- 38
- 8
- Konu Sahibi Hilalizmir
-
Ben biliyorum konuyu. Büyütülmeyecek halledilecek bir konu.arasindaki konusmanin icerigi onemli bazen buyukler gorebiliyor biseyleri
Bende sevgilimde daha önce bir evlilik yaptık. İkisinin arasındaki geçen konuşmada bana gelinlik giydireceğini, mutlu edeceğini, herşeyi unutturacağını söylemiş. (Abim yüzünden hayat yaşayamadımda) bunu belirtmiş. Annemde buna kızmış.Özel değilse annemizle erkek arkadasınızın arasındaki konuşma ne ile ilgiliydi? Neden anneniz tepki gösterdi?
:)) ağlarken beni güldürdünüz. Teşekkür ederim.Ben senin anlattığın hiçbirşeyi anlamadım o gelmiş bu gitmiş sewmiyor istemiyor hep yüzeysel yazıyorsun niye istemediğini hala anlamadım neyse iyi geceler
Anlattım. İstemediği bir konu olunca dinlemiyor. Köpürüyor hemen. Ekim ayından beri durum bu. Uğraşıyorum. Hayatımdaki kişiyi tanısanız beni çok iyi anlardınız. Aileside süper insanlar. Annesi babası köylü. Annesi şalvar giyiniyor. Onu giyimiyle dalga geçti. Ne bunlar böyle dedi. Ya inssanları kıyafetleriyle yargılayamayızki. Yargılamak bile yanlış.yuzune bakilacak kadar guzeldir bu adam herhalde onemli olan huy ahlak guzelligi annene bunu yumusaklikla ifade et eger sen onunla mutlu olacaksan ve icine gercekten siniyorsa anneni ikna et sen cana yakin davranmaya calis op yanaklarindan mincikla belki oda senin gibi dusunuyordur
arkadaşım 3 şıkkın doğru tespit etmişsin teprik ederim evet bencede nasıl olsa 1evlilik yaptı bundan sonrasıda olamaz izin vermiyor yaşlılığı için garantisi sensin yani sen kendinden vazgeçecek iki büklüm olana kadar yalnız süreceksin hayatını .Lütfen vakit geçirmeden istiyorum diyorsan evlen seni isteyen adamla artık kabul edersede etmezsede kendi bilir annen sen çok uğraşmışsın gönül rızası ile olsun diye belki evlendikten sonra yumuşar yumuşamazsada kendi bilir sonuçta zina değil nikahlı evleniyorsun Rabbim hakkında en hayırlısını versin canımTuŕşunumu kurçak, sana düşkün desem sevmiyor diycen, çalışsan paran için diycem
dulsa yanlız kalmaktan korkuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?