- Konu Sahibi kybele1180
-
Ben annemi hiç tanımadım ben daha 3 aylık bebekken vefat etmiş, babamı ise 3 yıl önce kaybettim. İkisininde mekanı cennet olsun inşallah. Babacığım kendi halinde bir adamdı bu yüzdendir ki annemin yeri hiç dolmadı belkide hep burukluk hissettim, ama ne zaman ki babamı da kaybettim işte o zamandan beri başıma en ufak bir şey de gelse , sanki onlar hayatta olsaydı o olaylar başıma gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.Ne diyeyim Rabbim bizim yavrularımızı bizsiz bırakmasın.Gece gece duygulandım gene ya
Babamla ilgili bir hatıramı anlatayım Babacığım felç olmuş ve biz haberini alır almaz 1 saatlik yoldan geldik ben babamı öyle görünce çok kötü oldum ve onun morali bozulmasın diye nasılsın babacığım dedim. oda yarım yamalak zor anlaşılır bir sesle iyiyiym kuzum dedi. Ağabeyim "Baba kuzum diyorsun ama kim bu tanıdın mı "diye sordu babam tanıdım dedi ve ismimi söyledi ve bir daha hiç konuşmadı. 10 gün sonra aynı olayı onu kaybettiğimiz gün tekrar yaşadık. Canım babam o günde son defa benim soruma kızım diye cevap verdi ve 1 saat sonra bilincini kaybetti.Bu olayı asla unutamıyorum.
İşte benim fobim ölmek..Siz anlatıyorsunuz ya yaşamışsınız ve hala ayaktasınız...
Benim annem babam Allahıma çok şükür yaşıyor..Elbet ölücez ölücekler işte o zaman ben ne yaparım bilmiyorum..Şuan ağlayarak yazıyorum bu satırları her gece yatağıma uzandığımda eee niill bir günüde devirdin ölüme bir gün daha yaklaştın diyorum zırlamaya başlıyorum..Birgün uyandığımda herşey iyiken hoşken bir anda karabulutların çökmesinden korkuyorum aniden kara haberlerini almaktan işte korktuğun başına geldi hep düşünüyordun ya ne zaman diyee işte bugünmüş o iğrenç gün demekten çok korkuyorum...Onlarınn sesini duymamak sadece anılarımda yaşatmak az geliyor bana dayanılmaz geliyor...Daha ölmeden acılarını yaşıyorum resmen...
Keşke hiç büyümeseydim........
Allah sabır versin mekanlarını cennet etsiin..!!:Saruboceq:
Canim benim senin hikayeni okuyunca inan kendimi birazda olsa sansli hissettim en azindan ben anne ve baba sevgisini yasayabildim.Simdi babami kaybetmis olsam bile.Inan senin adina çok uzuldum.Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsinlar.Ve Allah yardimcin olsun canim arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?