Anne veya Babasını erken yaşta kaybedenler...

rabbim hiç bir sevdiğimizin acısını bize göstermesin..
annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin, eksik olanlara da bol bol sabır versin inşallah..

Ana bana acısı çok zor. Ben değil ama evladım biricigim kizim babasız kaldı. 31 martta bir yıl oluyor . Çocuğum 3. Yaşını babasız bitirdi. Eşim 34 yaşında pat diye gitti. Kalbinin etrafı sıvı sarmış iltihap yapmış dedi doktorlar. 29 yaşımda dul kaldim biricik evladımla. Kendimden geçtim yavrum neler yaşadı neler gördü
Dağa 35 aylık bir kız babasına sarılmış kolunun altında. Baba uyuma baba kalk oynayalım diye ağlıyor. Uyuyor sandım. Kızı alayım dinlensin diyerek yaklaştım ki ne göreyim sevdiğim can çekişiyor. Hemen oracıkta kaybettik. Ambulans hastane doktorların kaybettik başınız sağolsun demesi. Hepsi bir sis bulutun içindeyken geçti üstümüzden silindir gibi.. Yavrum biricigim anlatıyor. Babam bana seni seviyorum dedi unutma tamam ki dedi sonrada uyudu bir daha uyanmadi diyor. İlerde nasıl hissedecek bu eksikliği içinde nasıl bir yarası var sâdece biliyorum merhem olamıyorum. Hatırlayacak mi ilerde hiç bilemiyorum. 8 yıl doktor doktor gezdik tüp bebekle oldu yavrumuz. Ama babası hiçbir özelinde yanında olamayacak.. Allah hepimize sabırlar versin bunları unutturacak acılar vermesin..

Ana bana acısı çok zor. Ben değil ama evladım biricigim kizim babasız kaldı. 31 martta bir yıl oluyor . Çocuğum 3. Yaşını babasız bitirdi. Eşim 34 yaşında pat diye gitti. Kalbinin etrafı sıvı sarmış iltihap yapmış dedi doktorlar. 29 yaşımda dul kaldim biricik evladımla. Kendimden geçtim yavrum neler yaşadı neler gördü
Dağa 35 aylık bir kız babasına sarılmış kolunun altında. Baba uyuma baba kalk oynayalım diye ağlıyor. Uyuyor sandım. Kızı alayım dinlensin diyerek yaklaştım ki ne göreyim sevdiğim can çekişiyor. Hemen oracıkta kaybettik. Ambulans hastane doktorların kaybettik başınız sağolsun demesi. Hepsi bir sis bulutun içindeyken geçti üstümüzden silindir gibi.. Yavrum biricigim anlatıyor. Babam bana seni seviyorum dedi unutma tamam ki dedi sonrada uyudu bir daha uyanmadi diyor. İlerde nasıl hissedecek bu eksikliği içinde nasıl bir yarası var sâdece biliyorum merhem olamıyorum. Hatırlayacak mi ilerde hiç bilemiyorum. 8 yıl doktor doktor gezdik tüp bebekle oldu yavrumuz. Ama babası hiçbir özelinde yanında olamayacak.. Allah hepimize sabırlar versin bunları unutturacak acılar vermesin..

Off off offf diyorum baska bir sey demiyorum :( Rabbimin size biçtiği imtihan da çok zormuş :( Allah sabır versin kardeşim ne denir ki :(

Anne babamın yanımda oldugu her saniye için Rabbime şükürler olsun.nolur anne babalarımızı kırmayalım üzmeyelim.onlara hep seni seviyorum diyelim..

zaten hiç güzel günler yaşamıyoruz bir de bunları okuyunca iyice mahfoldum ben :(
Allah sabırlar versin nur içinde yatırsın kaybettiklerimizi :(

Annemi 23 yaşında türü çok çok kötü olan bir kanserden kaybettim.
Annem beni okuttu binbir emekle özveriyleb gözümün içine bakarak büyüttü.
üniden mezun olmamı göremedi.
Nişanımı göremedi.
Evlendim göremedi.
Allahım 50-60 yaşında koca kadınların annesi yanında ben 23 yaşındayım benim günahım ne diye düşündüm çok ağladım.
40 lı kilolarda kalan annem yoğun bakımda bir hafta kaldı. her gün öldüm o kapılarda gündüzüm gecem her anım acıyla geçti mahvoldum:(
Kendime zarar veresim geliyordu annem orda yatıyo ve ben bişey yapamıyorum etimden et kopsa canım bu kadar yanmazdı. 2 yıl geçti hala aynı acı bir gram eksilmiyor.
Allahım herkesin ailesine önce "sağlık" versin geri kalan hiçbir şeyin önemi yok...

Cok üzüldüm basınız sağolsun Allah sabır versin başka acı göstermesin inşallah.

Annemi 23 yaşında türü çok çok kötü olan bir kanserden kaybettim.
Annem beni okuttu binbir emekle özveriyleb gözümün içine bakarak büyüttü.
üniden mezun olmamı göremedi.
Nişanımı göremedi.
Evlendim göremedi.
Allahım 50-60 yaşında koca kadınların annesi yanında ben 23 yaşındayım benim günahım ne diye düşündüm çok ağladım.
40 lı kilolarda kalan annem yoğun bakımda bir hafta kaldı. her gün öldüm o kapılarda gündüzüm gecem her anım acıyla geçti mahvoldum:KK43:
Kendime zarar veresim geliyordu annem orda yatıyo ve ben bişey yapamıyorum etimden et kopsa canım bu kadar yanmazdı. 2 yıl geçti hala aynı acı bir gram eksilmiyor.
Allahım herkesin ailesine önce "sağlık" versin geri kalan hiçbir şeyin önemi yok...

Başınız sağolsun benzer bir kayıp yasadık cok zor gerçekten.

bizimkiler hayatta ama yokluklarını hiç düiünemiyorum. düşündükçe de ağlıyorum. zaten anneme çok düşkünleştim. ama bugün kırdım onu çok üzgünüm. bi de annem hep beni öpmek istiyor anneme öptüremiyorum kendimi . hatta sarılmasını bile istemiyorum ALLAHIM affet beni. ben neden böyleyim bilmiyorum ama onu çok seviyorum her istediğini yapmaya çalışıyorum canım annemmmm

ergenlikte annemin yokluğununçok hissettim gerçekten zor hiç yüzünü görmedim ben ama okulda falan anneyle ilgili bi şiir bişey olsa çok kötü oluyodum

Ben annemi hiç tanımadım ben daha 3 aylık bebekken vefat etmiş, babamı ise 3 yıl önce kaybettim. ıkisininde mekanı cennet olsun inşallah. Babacığım kendi halinde bir adamdı bu yüzdendir ki annemin yeri hiç dolmadı belkide hep burukluk hissettim, ama ne zaman ki babamı da kaybettim işte o zamandan beri başıma en ufak bir şey de gelse , sanki onlar hayatta olsaydı o olaylar başıma gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.Ne diyeyim Rabbim bizim yavrularımızı bizsiz bırakmasın.Gece gece duygulandım gene ya
Babamla ilgili bir hatıramı anlatayım Babacığım felç olmuş ve biz haberini alır almaz 1 saatlik yoldan geldik ben babamı öyle görünce çok kötü oldum ve onun morali bozulmasın diye nasılsın babacığım dedim. oda yarım yamalak zor anlaşılır bir sesle iyiyiym kuzum dedi. Ağabeyim "Baba kuzum diyorsun ama kim bu tanıdın mı "diye sordu babam tanıdım dedi ve ismimi söyledi ve bir daha hiç konuşmadı. 10 gün sonra aynı olayı onu kaybettiğimiz gün tekrar yaşadık. Canım babam o günde son defa benim soruma kızım diye cevap verdi ve 1 saat sonra bilincini kaybetti.Bu olayı asla unutamıyorum.
Allah rahmet eylesin cnm

Ben de 12 yaşındaydım. Babam onkolojide yatıyordu. 13 Mayıs anneler günü. Anneme çiçek alıp götürmüştüm hastaneye. Babamı görmüştüm dağ gibi adam bi deri bi kemikti. Ayaklarını görmüştüm derisi vardı yalnızca. O halini görünce çıkıp dışarı ağlamıştım. Arkadaşları gelmiş şehir dışından, görmeye, çok sevinmişti babam. Sonra sarıldım öptüm eve gittim. Teyzemle kalıyordum akşam ezanında annem aradı gitti hastaneye. Bir kaç saat sonra diğer teyzemler geldi gidiyoruz diye. Evden çıkarken amcamın oğlunu gördüm merdivenlerden koşarken ' o benim amcamdı' diye bağırarak uzaklaştı. Sonra hastaneye vardık. Annem gözleri kan çanağı oturdu yanıma. Büyük teyzem geldi sarıldı anneme. Basın sağolsun dedi. Anneme baktım o da bana sarıldık agladik agladik. Hala daha ağlıyorum. Öyle eksik ki bir yanım.

Annemi kurban bayramı arefesinde kaybettim 34 yaşındayım bekarım babamı da 15 yaşında kaybetmiştim 2 bekar ablam var daha bizleri evlendirecekti 1 ablam ve 1 abim evli ailesi olanın tuzu kuru ama biz 3 bekar kız annemizle yaşıyorduk ben başka bir şehirde memurum bayram tatili için gelmiştim eve geldim 1 gün gördüm ertesi sabah annemi hastaneye kaldırdık kadın evin önünden arabaya yürüyerek bindi hastanede müdahele ediliyorken Son nefesini yanımda verdi

Bu psikolojiyi nasıl toparlıcam ben ağlamıyorum fakat derin derin düşünüyorum dalıp Dalıp gidiyorum ilk iki gün çok ağladım sonra göz yaşım kurudu ne yapıcam ben

Babamı kaybedeli 30 ay oldu, 29 yaşındaydım, babam 53tü, böyle noktalanmamalıydı ama vade, kader, ilahi takdir...çok şey birikti anlatacak akıl alacak, kavga da ederdik eminim, dağ gibi bir adamdı, dimdik onurlu güvenilir iyiki öyle bi adamın kızıyım, doyamadım, 80ine kadar yaşasaydı gene doyamazdım ya neyse...zor

Back
X