- 14 Temmuz 2016
- 81
- 17
- 3
- 33
Mrb sevgili kadınlar. Bunları yazarken bile içimde yumruk gibi bisey oturmuş ve yutkunamiyorum. Şimdi olaya şöyle gireyim 2 yıllık bir iliskim vardı ve ciddiydik kendi aramizda tabi ailelerin de (annelerin sadece) haberi varken yüzük taktik. Ben ona nisan yapalım dedikce o param yok biriktirince der dururdu hakliydi aslında bende bekledim ama nisan için çok paraya ihtiyaç yoktu ki neyse bu da baska konu tabi. Şimdi biz bununla birlikteyken annesi surekli beni arar ya oğlumu uykusuz bırakma telefonu erken kapat, oglumu söyle yapma böyle yapma der dururdu. Bende tamam teyzecim derdim kapatirdim konuyu. Neyse birgün ben erkek arkadaşımın haberi olmadan sosyal bi erkek arkadasimla gorustum falan buda bizim fotomuzu gördü sosyal bir hesaptan ben ona yeminler ettim kotu bisey yapmadım diye buda kalkıp fotoyu annesine gosterdi annesi annemi arayıp kızına söyle bir daha oğlumu aramasin falan diyince annem tamamen koptu. Biz de ayrıldık haliyle. Şimdi burda ben hatalı miyim içim içimi yesin istemiyorum hanımlar. Lutfen bir el atın sevgiler şimdiden teşekkürler