- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Sizde benim ne demek istediğimi anlamak istememişsiniz. Yaşlıların bilememesi gayet normal. Her seferinde bozuldugundan şikayet etmişsiniz. Güzel, uygun bir dille bak nineciğim; buraya basman yeterlidir. Diger yerlere dokunmana gerek yok. Bu kadar zor mu?Siz bu işlerden anlamıyorsunuz diye diğer bayanlar da anlamayacak diye bir şey yok. Bazı bayanlar tesisat vs. gibi işlerden anlarlar, ellerinden gelir.
Sampuan varsa bi duş alaydın su boşa gitmeyeydiKonuyla alakasız ama bir iş görüşmesine gitmiştim, güzel giyindim, şık bir ofis... çok bekleyince hadi bir WC'ye gideyim dedim. Taharet musluğunu açmamla öyle şiddetli su fışkırdı ki.... Aman yarabbim ben ıslandım, wc deki ayna yerler her yer ıslak!!! Ben böyle utanç bilmiyorum
Ananen için ise, yapılacak şey Yok. Canı sağolsun
sonra herkes mutlu. :)ee sonra?
o temizlenir.necasetli suyun kokusunu gidermek daha fena.evi necaset götürsün..
ben söker monte ederim ustalaşırım bu konuda.Konu sahibinin bunu dusunememesi utanc verici.
yaşlılar onu kullanmayı bilmiyorlar . malesef biz de yaşadık . ama bi şey denmiyor.Anneannem ne zaman bize gelse sifon bozuluyor, dolmamaya veya yavaş dolmaya ve boş yere su akıtmaya başlıyor. Ne yapıyor olabilir anlayamıyorum. Normal ev halki kullanırken hiç bir sorun yaşamıyoruz. Sizce ne yapıyor olabilir ve nasıl onleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?