- 28 Mayıs 2017
- 118
- 92
- 13
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
-
Aynen oyle yaa adam annesini hakli gordukce cildiriyorum gelmeseydim de yine her zamanki gibi kavga kiyamet annem.hakli.kadincagiz kotu niyetle soylememis dicek ve ben sinir krizi geciricektim dayanamadim ve kafami toplamaya gidicem diyerek ciktim.geldimm ama bu belirsizlikten nefret ediyorumKeşke k.validen kocani 'kız' gibi yetiştirseymiş hani aşağılar gibi bunu ifade etmişsin ya keşke diyorum ben de.
Aile olmayı bir şekilde başaramamışsınız 15 gün olmuş kocan aramamış kucuk çocuk gibi doldurusa gelmiş anlaşılan
Hende ne doldurma yaaa Allahindan bulsun ne dicemi bilemiyorum artikAllah allah 15 gün aramaması bana pek normal gelmedi belli ki senin kV iyi doldurmuş esini
Felaket şeyi yapmak istemem fakat 15 gün geçmiş bence bir çok şey gözden çıkarılmış. Kocani dolduran kadına değil evlenecek kadar olgun görünüp de dolan karısını aramayan adama kız bence.Aynen oyle yaa adam annesini hakli gordukce cildiriyorum gelmeseydim de yine her zamanki gibi kavga kiyamet annem.hakli.kadincagiz kotu niyetle soylememis dicek ve ben sinir krizi geciricektim dayanamadim ve kafami toplamaya gidicem diyerek ciktim.geldimm ama bu belirsizlikten nefret ediyorum
Daha neyi bekliyor peki bir 15 gün daha geçmesini mi?Esimle bi arkadasimiz gorusmus ben karimi cok seviyorum hic bi akntimiz yok tek sorun aileler biraz toparlaniyim gidip gorusucem demis
Görüşmeye gelince sende sınırlarını cız. Annenin bu kadar mudahmüdahale etmesini istemiyorum de. Aranizda iletişim problemi var o çok belli. 15 gün aramamak ne demek.Esimle bi arkadasimiz gorusmus ben karimi cok seviyorum hic bi akntimiz yok tek sorun aileler biraz toparlaniyim gidip gorusucem demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?