• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

bemim esimde hergun arar önceden sık sık giderdik artık çok sükür düzelmeye basladı o konusur konustugu kendine ben aramam görüncede saygisizlik yapmam çat kapı gelirlerse eşime sinirlenir söylenirim o ayrı ama şiddet affıolacak bir konu degil ortada bu kadar büyük sorunlariniz varken hala devam etme yönünde düşünceniz bana göre deli cesaretidir

Evlenmis ve birilerinin hayatini mahfetme yada guzellestirme sorumoulugunu almis bir adamdan bahsediyoruz. Hatta alamamis. Siddet konusunun kesinlikle affi yok. Sihirli bir degnekle kimse yonetemez kocanizi. Biri bir seyler anlatiyorsa bile bu adam ikna olacak kadar hak veriyor demektir. Ne yani kayinvalideniz olse bu adam melege mi donusecek? Kesinlikle hayir gelmez size. Bir insan sevdigine zarar verebilir mi? Aklinizdan cikarin. Hic haber beklemeyin. Bosanma davasini acin bence.
Dogru soyluyosunuz aslinda

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
esin seni hiç mi aramadı? evet yaa ana kuzusu erkeklerden oldum olası nefret ederim.gerçi benimde abi kuzusu

Ve kararimi vermis bulunmaktayim.. bu gece itibariyle herseyi bitirdim aklimda da kalbimde de .. Kararimi verdim bosaniyorumm.. Rabbim hayirlisi eylesin insaallah.. 1 aydir beni arayip sormayan kisiyle hic bisey yokmus gibi hayatima devam edemicemi anladim artikk.. Allahim kolaylastirsin zorlastirmasin... sizce bu kararimi.olan nasil bildirmeliyim.. su an adli tatil hemen dava acamam bide eve gidip esyalarimi almam lazim sizce bundan sonrasini nasil halletmeliyim

Ve kararimi vermis bulunmaktayim.. bu gece itibariyle herseyi bitirdim aklimda da kalbimde de .. Kararimi verdim bosaniyorumm.. Rabbim hayirlisi eylesin insaallah.. 1 aydir beni arayip sormayan kisiyle hic bisey yokmus gibi hayatima devam edemicemi anladim artikk.. Allahim kolaylastirsin zorlastirmasin... sizce bu kararimi.olan nasil bildirmeliyim.. su an adli tatil hemen dava acamam bide eve gidip esyalarimi almam lazim sizce bundan sonrasini nasil halletmeliyim
Hakkında hayırlısı doğru olanı yapıyorsun 1 ay aramayan adamdan hayır gelmez sen onun karisisin anlaşılan bunun idrakine varamamış ona sensizligi tattır ki anlasın anyayi konyayi o şimdi nasılsa tapusu benim elimde bosanamaz geri döner diye dusunuyordur durumun ciddiyetinin farkında değil erkekler işte çocuk gibiler heleki annesinin himayesinden henüz çıkamamış olanlar tescilli çocuklar. Mesaj at canım şimdi durma hiç direkt ben boşanmaya karar verdim de gönder anlaşmalı bosanalim uzamasın de ondan sonra olacakları izle eğer umrunda değilse zaten bitmiştir eğer tutusursa orasina demem birşey senin hayatın senin kararların ama çok yapıcı olma bırak inceldigi yerden kopsun galesiz ol

15 gün aramamak nedir ya bi de evlisiniz ve bu adam ev geçindirebilecek bi olgunlukta annesinin dolduruşlarıyla gerçekleri ayırt edemiyosa zaten bırak aramasın böyle ömür mü geçer kimsenin kimseyi bu kadar mutsuz etmeye hakkı yok herkes çizgisini bilsin. anne başka eş başka. ayrıca allah herkes böyle kıskanç kayınvalidelerden korusun kızlar...

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle

Aynen anakuzusu erkekler evlenmesin kardeşim. Bende de var benzer sorun. Bu kayinvalideleri Allah nasıl bilirse öyle yapsın. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

sende kendi geçmişimi buldum...anneci bir erkekten karısına hayır gelmez sana deyim ben 50 yaşına geldim 25 yıldır evliyim hala böyleyim..sende sadece kaynana var bende kaynana yanında 3 cazgır görümce var..

Boşanma aşamasına girdiyseniz dikkat edin.korkulacak bir kaynananız var belli ki.yanlış bilmiyorsam boşanmaya kimin karar verdiği de bazen mahkeme sürecinde önemli olabiliyo nafaka isteyecekseniz.tabi yine de bi avukata danışın.demem o ki msj atmayın atacaksanız da içeriğine dikkat edin ellerine koz vermeyin.Allah yardımcınız olsun.

Evlenmeden önce tanıma konusunda hatalı bir toplumuz o yüzden oluyor. İnsanların bütün iç yüzü, huyu suyu nikahı basıp aynı eve girince oluyor. Toplum baskısı şu bu o derken kimse doğru düzgün tanımıyor evleneceği insanı. Baştan hatalı yani bana göre tabi. Tabular, bazı ahlaki değerler vs derken tanımadan evleniyor millet. kocada cinsel problem var ama iş işten geçmiş, evlendikten sonra anlıyorsun. Adam ya da kadın evde çok dağınık, pis ya da başka kötü tarafları var ama evlendikten sonra anlıyorsun. Bunlar sadece ikisi, örnekler çoğaltılabilir. Bana göre bu açıdan noksanız, hadi herkes kişisel kararını kendine göre yaşasın başkasına karışmasın amenna. Ama genç bir kadın çıkıp da 'ben yatağa girmediğim erkekle evlenemem, ten uyumunu görmem lazım' dediği zaman kötü yola düşmüş muamelesi görüyor. Halbuki görmemesi lazım, onun hayatı kimseyi ilgilendirmiyor. Ama insanlar aile baskısı, toplum, çevre diye diye tanımadan etmeden evleniyorlar sonra ya amacı çıkıyor, ya da başka bir sıkıntısı.
türkiye de yaşamıyorsunuz sanırım. öyle saçmalık mı olurmuş biz elhamdülillah müslümanız bizim dinimiz bu şekil bi evliliği meşru görüyor( sizin tariflediğiniz ilişki türü düpedüz ahlaksızlık). ayrıca normal evli insanların en son dert ettiği şey cinselliktir. karşılıklı anlayış ve sevgi olursa o gibi problemler de aşılır. başlık sahibi arkadaş içinde bulunduğu çıkmazı bilmek isteyenlerle paylaşmış bu size onu yargılama hakkını vermez.hatalı olduğu yerler illaki olabilir. hepimiz insanız....

Acaba diyorum ben mi gerizekaliyim... cunku tum bunlari yasamama ragmen esimin beni gercekten cok sevdigini ve bunlari yanlizca annesinin baskisiyla yapip sonrasinda pisman oldugunu dusunuyorum hala..
estağfurullah öyle demeyelim ama bir insanın onu doğuran ve yetiştiren annesinin sözünü dinlemesi çok normal. keza eminim siz dahi annenizin bu konudaki telkinlerine kulak veriyorsunuzdur. evden ayrılmanızda bu tarz bir güdümün olduğunu düşünüyorum. her evlilikte sizi çıkmaza sokan sorunlar olur. sonuçta insan kan bağı olan beraber büyüdüğü insanlarla bile (aileyi kastediyorum) fikir ayrılığına düşebilir. keşke kocanızı hükmedilecek bir nesne olarak görmeseydiniz . eşinizin annesi de keza öyle. ama ne yazıkki eğitim seviyesi düşük anadolu kadınlarında erkek çocuk üzerinde evlendikten sonra dahi hak iddia etme alışkanlığı öğretilmiş nesiller boyu.o yaşa gelmiş kadın değişmez. ben yerinde olsaydım kendimi sevdirmeyi denerdim kaynanama o zaman taraf ayrılığı olmazdı. şu anda sana karşı olan tavırlarını bilemiyorum ama en kötü şey iletişimsizlik. kimse mükemmel değil ama bu aşamada senin de eşinin seni gerçekten sevip sevmediğini ( habi seninde aynı şekilde ) tartman gerek. seven insan gerekiyorsa sıkıntıya katlanır. erkekleri güdümlemek sandığından daha kolaydır. sen seni dinlemediğini sanırsın ama senin cümlelerini kullanarak senin savunduğun şeyi savunur yeri gelir( tabi iyi niyetinden eminse) eminim sende durumun bu hale gelmesini istemezdin. sonuçta türkiyede yaşıyoruz kimse yuvasını bozmak için evlenmez. emin ol üç aşağı beş yukarı herkes bu sorunu yaşıyor. inşallah kayınvaliden ve eşinle kötü sözler içeren bi tartışman olmamıştır. hiçbirşey için geç değil kayın validenin senin sevdiğin adamı dünyaya getiren ve yetiştirip bu güne getiren kadın olduğunu unutma.sırf bu sebep bile onu hoş görmen için yeterli bence. kendini hem kocanın hemde kayın validenin yerine koy ve düşün bana biri bunu yapsa ne yapardım. ama objektif ol ;) inşallah kötü günlerin geride kaldığını yazdığın mesajını da okuruz bi gün selam ve dua ile :KK37:

[QUOTE="neberuse, post: 52538190, member: 8türkiye de yaşamıyorsunuz sanırım. öyle saçmalık mı olurmuş biz elhamdülillah müslümanız bizim dinimiz bu şekil bi evliliği meşru görüyor( sizin tariflediğiniz ilişki türü düpedüz ahlaksızlık). ayrıca normal evli insanların en son dert ettiği şey cinselliktir. karşılıklı anlayış ve sevgi olursa o gibi problemler de aşılır. başlık sahibi arkadaş içinde bulunduğu çıkmazı bilmek isteyenlerle paylaşmış bu size onu yargılama hakkını vermez.hatalı olduğu yerler illaki olabilir. hepimiz insanız....[/QUOTE]

Ne dini ne müslümanlığı ya, niye işe dini karıştırdınız şimdi? Sizin daha yaşadığınız toplumdan haberiniz yok. Türkiye laik bir ülkedir, herkes istediği dine inanır, çoğunluğun müslüman olması Türk halkının ıslama göre yaşamak zorunda olduğu anlamına gelmez. Sizin müslümanlığınız da kimseyi ilgilendirmiyor, siz dine göre yaşayabilirsiniz ama başkası buna mecbur değil. Başkasına ahlaksız derken önce kendinize bakın.
Mune Mune dini içerik karıştırmış icabına bakar mısınız?
neberuse neberuse

Back
X