Evlenmeden önce tanıma konusunda hatalı bir toplumuz o yüzden oluyor. İnsanların bütün iç yüzü, huyu suyu nikahı basıp aynı eve girince oluyor. Toplum baskısı şu bu o derken kimse doğru düzgün tanımıyor evleneceği insanı. Baştan hatalı yani bana göre tabi. Tabular, bazı ahlaki değerler vs derken tanımadan evleniyor millet. kocada cinsel problem var ama iş işten geçmiş, evlendikten sonra anlıyorsun. Adam ya da kadın evde çok dağınık, pis ya da başka kötü tarafları var ama evlendikten sonra anlıyorsun. Bunlar sadece ikisi, örnekler çoğaltılabilir. Bana göre bu açıdan noksanız, hadi herkes kişisel kararını kendine göre yaşasın başkasına karışmasın amenna. Ama genç bir kadın çıkıp da 'ben yatağa girmediğim erkekle evlenemem, ten uyumunu görmem lazım' dediği zaman kötü yola düşmüş muamelesi görüyor. Halbuki görmemesi lazım, onun hayatı kimseyi ilgilendirmiyor. Ama insanlar aile baskısı, toplum, çevre diye diye tanımadan etmeden evleniyorlar sonra ya amacı çıkıyor, ya da başka bir sıkıntısı.