• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Cok gecmis olsun canimm... inan bi adimi hakedecek olsalar gurur evlilik hicbisey umursamadan ararim. Ama onlar o kadar umursamaz ki hadi esim aramadi kv kp kimse demiyo ki bizim gelinimiz nerde bu kadar igrenc insanlarmis yaa esim de suan kendine ediyo o bunlari yaptikca ona olan sevgimi de kaybediyorum sanirimmm

Ne yaptin canim.ben maalesef bebegimi kaybettim

Empati kuramiyorum maalesef. Lanet demeniz bile tuyler urpertici.

Esinizi beklemeden, sadece arayarak il disindaki ailenize gitmissiniz. Bi nevi evi terketmissiniz. Bunu hosgorebilecek biri var mi? Aramamasi cok normal. Siz niye aramiyorsunuz?

Empati kuramiyorum maalesef. Lanet demeniz bile tuyler urpertici.

Esinizi beklemeden, sadece arayarak il disindaki ailenize gitmissiniz. Bi nevi evi terketmissiniz. Bunu hosgorebilecek biri var mi? Aramamasi cok normal. Siz niye aramiyorsunuz?
Hosgorulmicek onca seyden sonra evden cikip gitmemin cok da yerinde bi davranis oldugu dusuncesindeyim.. bi es dusunun ve karisiyla ilgili yatak odasina varana kadar herseyi annesine anlatan ve sonrasinda annesinin doldurusuyla 1 yil boyunca her gun aglamasina ragmen bir umut diyerek bekleyen karisini bir kez olsun aramayan ... bir kez daha dusun derim bu yorumunu savunmadan once..

Hosgorulmicek onca seyden sonra evden cikip gitmemin cok da yerinde bi davranis oldugu dusuncesindeyim.. bi es dusunun ve karisiyla ilgili yatak odasina varana kadar herseyi annesine anlatan ve sonrasinda annesinin doldurusuyla 1 yil boyunca her gun aglamasina ragmen bir umut diyerek bekleyen karisini bir kez olsun aramayan ... bir kez daha dusun derim bu yorumunu savunmadan once..
1 yil boyunca hergun aglamak yerine bu olay basladiginda karsilikli oturup ben buna katlanamayacagim diyip de gidebilirdiniz. Bi iliski bitebilir. Bi iliskide nefes de almak istenebilir belki. Ama bence bi iliskiye yapilabilecek buyuk saygisizliklardan biride hic soz hakki tanimadan, gormeden, ben gidiyorum demeden cat diye gitmek. Kayinvalidenizin huyunu biliyorsunuz madem, niye canak tuttunuz ki giderek?

Anneci erkekler evlenmesin değil bunun çözümü. Siz böyle erkekler ile evlenmeyeceksiniz, bu kadar basit. Kafanıza silah dayamıyorlar değil mi bu adamla evleneceksin diye... Bunlarla evlenmezsiniz olur biter.

Anneci erkekler evlenmesin değil bunun çözümü. Siz böyle erkekler ile evlenmeyeceksiniz, bu kadar basit. Kafanıza silah dayamıyorlar değil mi bu adamla evleneceksin diye... Bunlarla evlenmezsiniz olur biter.
Alınlarında yazmıyor ki anacım.

"Ben anamın kuzusuyum" diye.

Alınlarında yazmıyor ki anacım.

"Ben anamın kuzusuyum" diye.
Evlenmeden önce tanıma konusunda hatalı bir toplumuz o yüzden oluyor. İnsanların bütün iç yüzü, huyu suyu nikahı basıp aynı eve girince oluyor. Toplum baskısı şu bu o derken kimse doğru düzgün tanımıyor evleneceği insanı. Baştan hatalı yani bana göre tabi. Tabular, bazı ahlaki değerler vs derken tanımadan evleniyor millet. kocada cinsel problem var ama iş işten geçmiş, evlendikten sonra anlıyorsun. Adam ya da kadın evde çok dağınık, pis ya da başka kötü tarafları var ama evlendikten sonra anlıyorsun. Bunlar sadece ikisi, örnekler çoğaltılabilir. Bana göre bu açıdan noksanız, hadi herkes kişisel kararını kendine göre yaşasın başkasına karışmasın amenna. Ama genç bir kadın çıkıp da 'ben yatağa girmediğim erkekle evlenemem, ten uyumunu görmem lazım' dediği zaman kötü yola düşmüş muamelesi görüyor. Halbuki görmemesi lazım, onun hayatı kimseyi ilgilendirmiyor. Ama insanlar aile baskısı, toplum, çevre diye diye tanımadan etmeden evleniyorlar sonra ya amacı çıkıyor, ya da başka bir sıkıntısı.

1 yil boyunca hergun aglamak yerine bu olay basladiginda karsilikli oturup ben buna katlanamayacagim diyip de gidebilirdiniz. Bi iliski bitebilir. Bi iliskide nefes de almak istenebilir belki. Ama bence bi iliskiye yapilabilecek buyuk saygisizliklardan biride hic soz hakki tanimadan, gormeden, ben gidiyorum demeden cat diye gitmek. Kayinvalidenizin huyunu biliyorsunuz madem, niye canak tuttunuz ki giderek?
Bu olay basladigi gunden beri konusarak biseyleri cozmwye calistim zaten ama olmayinca karsindaki anlamak istemeyince anlamiyo iste... kii canak tutmak mis zerre kadar umrumda degil beni bir kez olaun dusunmeyen bi adamin yaninda fazla bile kalmisim keske aglayip karimi seviyorum demek yerine gitmek istedigimi soyledigimde kal deseydi yada defalarca bana yolu gostermek git demek yerine beni anlamayi tercih etseydi... ayrica saygisizlik demissin ama sozel ve fiziksel siddet gormeme ragmen durduysam bisey degismediyse asil birakip gitmenin en buyuk saygi oldugunu dusunuyorum kendimw hemde !!!!!

Bu olay basladigi gunden beri konusarak biseyleri cozmwye calistim zaten ama olmayinca karsindaki anlamak istemeyince anlamiyo iste... kii canak tutmak mis zerre kadar umrumda degil beni bir kez olaun dusunmeyen bi adamin yaninda fazla bile kalmisim keske aglayip karimi seviyorum demek yerine gitmek istedigimi soyledigimde kal deseydi yada defalarca bana yolu gostermek git demek yerine beni anlamayi tercih etseydi... ayrica saygisizlik demissin ama sozel ve fiziksel siddet gormeme ragmen durduysam bisey degismediyse asil birakip gitmenin en buyuk saygi oldugunu dusunuyorum kendimw hemde !!!!!
İyide bu anlattiklariniziin hicbirini ben konu basinda goremedim. Suan soyluyorsunuz. Bu tepkiniz saydiklariniza verilecek bi tepki evet. Ama giden insan aa niye kocam aramadi da demez. Bosarsin giderr sana siddet uygulayan insani. Kayinvakidenizin doldurmasindan cok daha buyuk sorunlariniz varmis. Lanet olan burda kocaniz demek ki.

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
Ah canim ayni dertten muzdaribiz. Okurken ne demek istedigini cok iyi anladim. Benim esimdr 4 ,5 senedir hergun annesine rapor veriyor. Ben bazen kendi annemi aramayi unutuyorum o unutmuyor..
Sorsan erkek olan bunlar degil mi? ama oyle degil iste. Bu tarz kayinvalidelerin hepsine Allah akil fikir versin...bizi ogulalrindan ayirinca ellerine ne gececek ?

Ah canim ayni dertten muzdaribiz. Okurken ne demek istedigini cok iyi anladim. Benim esimdr 4 ,5 senedir hergun annesine rapor veriyor. Ben bazen kendi annemi aramayi unutuyorum o unutmuyor..
Sorsan erkek olan bunlar degil mi? ama oyle degil iste. Bu tarz kayinvalidelerin hepsine Allah akil fikir versin...bizi ogulalrindan ayirinca ellerine ne gececek ?
Ahh bi bilsem amaclarini bunu yapinca elini ne gectigini.. peki ayrilmayi dusundun mu hic yada benimkine benzer biseyler yaptin mi

İyide bu anlattiklariniziin hicbirini ben konu basinda goremedim. Suan soyluyorsunuz. Bu tepkiniz saydiklariniza verilecek bi tepki evet. Ama giden insan aa niye kocam aramadi da demez. Bosarsin giderr sana siddet uygulayan insani. Kayinvakidenizin doldurmasindan cok daha buyuk sorunlariniz varmis. Lanet olan burda kocaniz demek ki.
Acaba diyorum ben mi gerizekaliyim... cunku tum bunlari yasamama ragmen esimin beni gercekten cok sevdigini ve bunlari yanlizca annesinin baskisiyla yapip sonrasinda pisman oldugunu dusunuyorum hala..

Acaba diyorum ben mi gerizekaliyim... cunku tum bunlari yasamama ragmen esimin beni gercekten cok sevdigini ve bunlari yanlizca annesinin baskisiyla yapip sonrasinda pisman oldugunu dusunuyorum hala..
Evlenmis ve birilerinin hayatini mahfetme yada guzellestirme sorumoulugunu almis bir adamdan bahsediyoruz. Hatta alamamis. Siddet konusunun kesinlikle affi yok. Sihirli bir degnekle kimse yonetemez kocanizi. Biri bir seyler anlatiyorsa bile bu adam ikna olacak kadar hak veriyor demektir. Ne yani kayinvalideniz olse bu adam melege mi donusecek? Kesinlikle hayir gelmez size. Bir insan sevdigine zarar verebilir mi? Aklinizdan cikarin. Hic haber beklemeyin. Bosanma davasini acin bence.

Back
X