Ya bak sabretmenin mukafatina inandim.omrum boyunca.. ve bir yil boyunca hatta nisanlilik.donemi de dahil hep sabreden taraf alttan alan taraf oldum ama ben bunu yaptikca onlar bir adim.daha ileri gitti buraya tasinirlarsa ayni evde oturacaklar benimle ailesini silecek.bu eve gelin geldi ailesi kim ki diyene kadsr herseye sabrettim.idare ettim ama ne yaparsam yapiim kv sadece bir kelimesi butun herseyi altust ediyo .. ailemden uzKta yasiyorum annemle kardrslerimle tlfnda knsblyrm sadece .. kendisi ise hep benden gizli knsr esimle saatlerce size soruyorum.hangi anne ogul hergun 1. Bucuk saat tlfnda konusur ve bu masum.konusmaysa bunu arama kaydindan siler ve bu konusmanin oldugu gun eve gelip ortda hicbisey yokken su bardaginin sekline takilip kavga cikarir ... gercekten gucumun tukendigini hissettigim icin gelmeyi tercih ettim ki orda kalsaydim o gun esim gelmeden kendime bisey yapardim .. cunku beni bu kadar caresiz biraktilar.. duzgunce dile getiruyorum olmuyo anlatiyorum olmuyo karsisinda konusuyorum cene yapma oluyo ama artik ben tukendim.. fedakarlik yapan taraf hep ayni kisi olunca gucun de kalmiyo bundan sonrasi nasip Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insaallah .
Şu yazdıklarına bir bak. Kendime bir şey yapardım, çıldırdım... Bir insan evladı için şu hırpalanmayı, eziyeti kendine yapmaya değer mi?
Yaşıtların, bir sürü insan şu an sokakta mutlu, neşeli, huzurlu, eğleniyor. Nice kadın şu an bir sürü iş başarıyor, kendine zaman ayırıp hobileriyle uğraşıyor, kahkaha atıyor?
Bir de şu yazdıklarına, kendini ne hale getirdiğine bak, kendine zarar verecek kadar çıldırmış, mutsuz, huzursuz, hayatını bir kadın ve bir adamla pespaye etmiş, küçücük bir dünyaya hapsolmuş.
Ey kadın, dışarıda hayat var, çok kısa ve beklemeyen türden. Göz açıp kapayana kadar bitecek yakında, neredeyse yolun yarısındasın bile zaten.
Kendine bunu yapma. Şu an kahkaha atan insanlardan biri olmak için, kendini içine hapsettiğin bu küçük dünyadan, dertlerden uzaklaş. Kurtul, adamdan da, ana veremediği hayattan da.
Çok daha iyisini bulabilirsin, dersini al, denedim, olmadı de geç.
Seni mutlu edecek sevgi ve şefkat dolu binlerce adam var sokaklarda.