• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Ayrıca sende ailenle fazla içki sisli olup eşinin ailesini silmesini bekleme. Onlar ne olursa olsun onun ailesi. En azından iki tarafa aynı davranmaya çalış.

Konusan arkadas cok uzgundu agliyodu cok kotu bi halde diyince cok uzuldum... ama ben bu kadar kirilmisken onun aglamasi cok da canimi yakmiyo.acikcasi.. evet cok seviyorum ama bu kadar aciz olmasi annesinin sesini kesememesi beni cildirtiyo.. kii o cok seven annesi ve kardesleri hep birlikte tatile gitmisler simdi esim orda tek basina ve ben onu dusunuyorum tek basina napiyo diye :( bilmiyorum yaa cok kotuyum ve dayanamiyorum bu yasadigim seylere

Ailemle olan iliskim degil mesele kadin kendi anneme anne dememden bile rahatsiz yani sapkinlik derecesinde kii zaten iki tarafta yanimizda degil sadece tlf gorusuyoruz yanlarina geldigimiz zamanda zaten ayri ayri gorusuyoruz ayni ortamda cok nadir bulunuyolar ona ragmen tum bu yasadiklarim

Ailesini silmesini kesinlikle istemedim esimden bundan snrasinda da asla istemem zaten ama bu kadar umursamaz takilmalarimdan nefret ediyor.. kaba tabirle kuyruklarini dik tutuyolar ailesi kizlarinin bosanmasini goze alamaz adim atatlar diye dusunuyolar sanirim

Iletisim problemi yada sandiginiz gibi bi sevgi sorunu yok aramizda onu cok iyi biliyorum .. sadece annesi boyle durumlarda adim atmamasini beni cezalandirmak akillandirmak olarak soyluyo ona oda bu ayrimin farkina varamiyo iste

Kadin uzakta konuşsun dursun daa eşin niye hak verip aranızda sıkıntı çıkarıyor..
Bence sıkıntılı olan dengeyi kuramayan eşin ... eğer almaya gelirse sağlam bir konuşma yap ..

15 gün aramamak ne demek bence çok ta güvenme yani üzgünüm. . Sevgilisi değilsin eşi sin hadi bir iki gün kafanızı dinlediniz de 15 gün yahu

Yani bundan sonrası için o kocayı iyice bir süründürürdm. Aklı başına gelsin taa fizandan annesinin aranıza girmesine izin veriyor çocuk gibi..

Birde eşinizi beklemeden evinizden ayrilmaniz garip geldi bana..bence yapmamaliydiniz annesine koz vermiş oldunuz hadi annesini geçin, beni yok sayıp eşim aynısını yapsa bozulurdum..

Yapmanız gerken eşinizi bekleyip konuşmak ve biraz kafa dinlemek istiyorum deyip kendinizi biraktirabilirdiniz

Ben de ona takıldım . nasıl eşin gelmeden gittin ki. Eşin yapsa ne hissedersiniz arar mısın . biraz aklı varsa aramasın, her kafama estiğinde gidersin ben olsam güvenmem sana

Tek hatam beklemeden cikip gelmek oldu ama kalsaydim tartisicaktim ve hersey daha da kotu olsun istemedim

Sinirle hareket etmişsiniz kavga da etseniz beklemeliydiniz şimdi daha kötü olmuş annesi haklı oldu siz bırakıp giden...

Olan olmuş eşinizle güzel bir konuşma yapma zamanı gelmiş kızarak değil de sizin de ailenizin kıymetli olduğunu hatırlatın kimse ağaç kavugunda yetişmiyor onunki ler aile sizinkiler neci kaldı ki uzaktasiniz. .

Tek yolu önce eşinizi buna ikna etmek ve aranıza kimseyi sokmamak ikiniz bu konu da aslastiginiz zaman sorun da kalmaz

Bence kocan aramak istemiştir ama annesi izin vermemiştir. Haliyle o da annesinin ağzıyla iş yapıyordur.

Kv den nasılsa burnunu sürtüp gelecek o zaman da haklı olan sen olacaksın demiştir, oğluna.

Haliyle kendin dönersen daha da çok ezecekler seni.

Bekle ve sakın arama.

Konusan arkadas cok uzgundu agliyodu cok kotu bi halde diyince cok uzuldum... ama ben bu kadar kirilmisken onun aglamasi cok da canimi yakmiyo.acikcasi.. evet cok seviyorum ama bu kadar aciz olmasi annesinin sesini kesememesi beni cildirtiyo.. kii o cok seven annesi ve kardesleri hep birlikte tatile gitmisler simdi esim orda tek basina ve ben onu dusunuyorum tek basina napiyo diye :KK43: bilmiyorum yaa cok kotuyum ve dayanamiyorum bu yasadigim seylere

hiç düşünme orda tek başına ne yapıyor falan diye, üzme kendini. Kazık kadar adam dağda bayırda kalsa gene bi yolunu bulur eve de döner hayatta da kalır hiçbişey olmaz. Olan sana oluyor farkında değilsin. Seni Çok iyi anlıyorum. Sen de zaten onu beklemeden gelmenin yanlıs oldugunu farkındasın ama olan olmuş ve haklısın duruşunda. Taviz verme. Ağlayan sızlayan erkege de inanasım gelmedi ( araman için öyle dedirtmiş olabilir ) Bir erkek bu kadar perişan olacak da 15 gün eşini aramayacak. He canım he...
Sonuna kadar haklısın. Seni isteyen arar, istemeyen anasının dizinin dibine gitsin.

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
Neden gittiğinizi anlatmadınız mı eşinize aslında gitmeyip eşinizle konuşsanız daha iyi olur du şayet kv dolduruyorsa eşinizi meydan ona kaldı

Kv ya kabullenecek ya hayatınızdan uzak duracak. Bunu sağlayana kadar geri adım atma. Ne demek gerekirse ailesini silecek. O kim oluyor, ona mı sordun ne yapayım diye. Sen benim ailemle görüşmeme karışamazsın diyeceksin, delirsin, ayılıp bayılsım gerekirse.

Back
X