Anneden nefret etmek

buyuksehirde olsaydiniz ucretsiz terapi saglayan cok guzel merkezler var tavsiye edecektim fakat yine de maddi olarak kendinizi zorlasanizda tedavi olmanizi oneririm evet fiziksel olarak saglam gorunebilirsiniz fakat ruhunuz da bedeniniz kadar degerli. hic olmadi kitap okuyun bol bol cok iyi gelir. satin almaya gucunuz yoksa ilce kutuphanesinden alin

Çok üzüldüm okurken 😞 Bu yaşadıklarını anlattın mı hiç eşine, dostuna? Annen şuan nasıl yüzüne bakabiliyor yazıklar olsun.

Bence bir saatden sonra icimizdeki cocuga annemizin bundan daha iyi bir performans sergileyemeyecegini anlatmaliyiz . Yasimiz kac olursa olsun yine insan annesi ile aslinda bir bag kurabilmek istiyor. Lakin anneniz bunu yapacak kapasitede degilse o zaman kendimize yönelmemiz lazim ve onu oldugu gibi var olmaya birakmaliyiz.

Sizce neden öyle peki?
Özünde kötü birimi, yoksa etrafına karşı reaksiyon olarak mı öyle?
Ya da size özel bi tavrı mı var?
Babanıza ya da çevreye nasıl?
Neden öyle sorunlu
Özünde nasıl inanın artık iyi bile diyemiyorum
Bana özel tavrı hep vardı çünkü hep ona tepki gösterdim
Babamla ayrı
Çevreye de kötü yani eziyet edebildiğine fırsat bulduğunda ediyor sanki fakat yapabileceği bi iyilikte varsa yapar ama kendini yormadan ona buna rica ederek minnet ederek ve kendine zararı olmadan

Her anı yalan hep bi dolap çevirme gerekli gereksiz sürekli yalan söyleyen bencil bi kadın. Cocuklugumu gençliğimi ziyan etti.
Yaptıklarını gördüklerimi duyduklarımı bildiklerimi kafamdan atamıyorum
Her ebebeyn mükemmel olmuyor ne yazıkkı

Online alabilirsiniz.
Bu dönemde hep online oluyo zaten.
Bi de çok kalifiye psikologlar var YouTube kanallarını aktif kullanan.
Online de güvenilirlik nasıl olur verim alır mıyım bütçe sıkıntım çok. Uygun olur mu tavsiye alabiliyor muyuz yasak mı

buyuksehirde olsaydiniz ucretsiz terapi saglayan cok guzel merkezler var tavsiye edecektim fakat yine de maddi olarak kendinizi zorlasanizda tedavi olmanizi oneririm evet fiziksel olarak saglam gorunebilirsiniz fakat ruhunuz da bedeniniz kadar degerli. hic olmadi kitap okuyun bol bol cok iyi gelir. satin almaya gucunuz yoksa ilce kutuphanesinden alin
Cocuklarim var maddiyat gerçekten zor.. kitap okumak bu hayattaki en sevdiğim aktivite çocukluğumdan beri ona gomdum zaten kendimi ama son bi kaç senedir onu da yapamıyorum cocuklarim küçük zaman bulamıyorum. Aslında çabuk yoruluyor ve odaklanamiyorum

Bilsem... ya da keşke hiç bilemeseydim. Gizli buluşmalarını görmeseydim göstermeseydi benden de gizleseydi
Ben de çocuğum olduktan sonra annemle ruhsal olarak hesaplaşmaya başladım. Çocukluğumdan gelen sevgi eksikliği ortaya çıktı. Bir kitap var. “İyileşen Anneliğim, İyileşen Çocukluğum” isminde. O kitabı okumaya başladım ama ilerleyemiyorum. Sel olup akıyor göz yaşlarım

Çok üzüldüm okurken 😞 Bu yaşadıklarını anlattın mı hiç eşine, dostuna? Annen şuan nasıl yüzüne bakabiliyor yazıklar olsun.
Anlatmaya çalıştıklarım oldu ama hiç bi zaman herşeyi anlatamadım. utandım. Onun kızı denmesinden yargılanmaktan hep korktum.
Yüzüme hiç bisey yaşamamışız gibi haklıymış gibi ben deliymisim gibi gayet gülerek bakıyor.
Teşekkür ederim benim için yaşadıklarım için üzüldünüz 😔

Bence bir saatden sonra icimizdeki cocuga annemizin bundan daha iyi bir performans sergileyemeyecegini anlatmaliyiz . Yasimiz kac olursa olsun yine insan annesi ile aslinda bir bag kurabilmek istiyor. Lakin anneniz bunu yapacak kapasitede degilse o zaman kendimize yönelmemiz lazim ve onu oldugu gibi var olmaya birakmaliyiz.
Bazen yapıyor gibi oluyorum ama çok zamanda kafaya takıyor ve etkileniyorum hala.. atamıyorum içinden hiç bi ani unutamıyorum. Sürekli beynimde dönüyor beni yoruyor yıpratıyor gergin ve sınırlı olmasada sebep oluyor.nasil yapılır

Online de güvenilirlik nasıl olur verim alır mıyım bütçe sıkıntım çok. Uygun olur mu tavsiye alabiliyor muyuz yasak mı

Güvenli olur tabiki.
Rahat olun.
Ben ülkelerarası aldım online.
Normal görüntülü konuşma işte.
Eminim düşük ücretli vardır veren.
En kötü devlete gitseniz.
Yayılır diye mi endişeniz, doktorlar genelde ilçe halkından olmuyo aslında.
Bence bi denemeye değer.
Ama mutlaka bi onarıma girin.
Çok acil.
Olmadı onaran bi kitap okuyun, videolar vs.
Onlar bile çok etki eder.

Ben de çocuğum olduktan sonra annemle ruhsal olarak hesaplaşmaya başladım. Çocukluğumdan gelen sevgi eksikliği ortaya çıktı. Bir kitap var. “İyileşen Anneliğim, İyileşen Çocukluğum” isminde. O kitabı okumaya başladım ama ilerleyemiyorum. Sel olup akıyor göz yaşlarım
Buna bakıcam teşekkür ederim. Siz neler yaşadınız

Kimse mükemmel değildir ama kimi de kendinden ödün verir iyi olsun mutlu olsun diye çabalar sevdiği için.
Aynen oyle .Ama eskılerın çogunun bence psıkolojısı bozukmuş .

Buna bakıcam teşekkür ederim. Siz neler yaşadınız
Annem üç çocukla çalışan bir memurdu. Bir kere bize sarıldığını bilmem. Hep mutfaktaydı. Bütün evin yükü ondaydı. Bizimle uğraşacak hâli yoktu. Bir de işi bitince el işi yapardı. Yani çocuk büyütmek, yetiştirmekle ilgili hiçbir şey bilmiyordu annem de babam da. İkisi de üniversite mezunu oysa.

Anlatmaya çalıştıklarım oldu ama hiç bi zaman herşeyi anlatamadım. utandım. Onun kızı denmesinden yargılanmaktan hep korktum.
Yüzüme hiç bisey yaşamamışız gibi haklıymış gibi ben deliymisim gibi gayet gülerek bakıyor.
Teşekkür ederim benim için yaşadıklarım için üzüldünüz 😔
Benimde annemden yana derin yaralarım var. İnsan bazı şeyleri eşi de olsa tam anlamıyla anlatamıyor, anlıyorum. O değersizlik hissi, içindeki boşluk çok fena yerini hiç birşey doldurmuyor, bende çoğu zaman baş edemiyorum. Ama senin ki gibi gözümün önünde bi ahlaksızlığını görmedim okuyunca içimde bişeyler yandı sanki. Profesyonel destek almalısın, almalıyım. Bende maddi durumlardan dolayı erteledim. Yotubedan Beyhan Budak dinliyorum iyi geliyor, kitap okuyorum.. - iyi hissetmek- kitabın ismi tavsiye ederim. Düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Allah içine ferahlık versin.

Güvenli olur tabiki.
Rahat olun.
Ben ülkelerarası aldım online.
Normal görüntülü konuşma işte.
Eminim düşük ücretli vardır veren.
En kötü devlete gitseniz.
Yayılır diye mi endişeniz, doktorlar genelde ilçe halkından olmuyo aslında.
Bence bi denemeye değer.
Ama mutlaka bi onarıma girin.
Çok acil.
Olmadı onaran bi kitap okuyun, videolar vs.
Onlar bile çok etki eder.
Yayılır endişesinden ziyade eşim taraftar değil devlete hatta bulunduğum yerde bi yardım almama. Yardım aldığımın öğrenilmesine hatta. Deli derlerse utanır herhalde. Herkes birbirini bilir ya burda. Eşim için deliyle evlenmiş derlerse onu uyandırmış olurum sanırım

Back
X