esim de bakiciya ilk onu sordu ama bakici kesinlikle kafasini carpmadifini soyledi , duserken popo ustu dusup oturuyor dediCanım çocuk kafasına darbe mi aldı.
Malum bir yaş yürümeye başladıkları ve en çok düştüğü zaman zarfından
Atesi devam ediyormubiliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim
biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz
ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu
yok tatlim normalde hicbirsey yokAbla gözü normal durduğunda falan da farklı duruyor mu? bana bi fotoğrafını filan at anneme gönderiyim ay geçmiş olsun
Allaha emanet yavrularımız. Böyle bir konuda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bakıcının. İnşallah bir sıkıntısı yoktur kuzunun yarın da güzel haberlerle gelirsiniz.esim de bakiciya ilk onu sordu ama bakici kesinlikle kafasini carpmadifini soyledi , duserken popo ustu dusup oturuyor dedi
cok korkuyorum bu olasiligi dusununce
iste bende korkudan actim konuyu belki yasayan vardir diyeBurdan kimse size şöyledir böyledir diyemez en iyisi hemen iyi bir doktora götürün. Göz çok hassas bir mevzu. Sizi korkutmak istemiyorum da komşumun 2 yaşında kızı düşmüş sokakta gözü kaymış biraz bunlr umursamamış fazla . Çocukcağızın geçenlerde (3ay sonra) öğrendiler ki o gözü görmüyormuş artık. Doktorda bunları neden vaktiyle gelmediniz diye haşlamış. Sizin ciddi bir durumum olmadığını umut eder , göz konusunda uzman iyi bir doktora ivedilikle gitmenizi öneririm
Of of offfBurdan kimse size şöyledir böyledir diyemez en iyisi hemen iyi bir doktora götürün. Göz çok hassas bir mevzu. Sizi korkutmak istemiyorum da komşumun 2 yaşında kızı düşmüş sokakta gözü kaymış biraz. bunlr sağlık ocağına göstermiş doktor bişey Yok demiş aile kaymayı umursamamış fazla . Çocukcağızın geçenlerde (3ay sonra) öğrendiler ki o gözü görmüyormuş artık. Doktorda bunları neden vaktiyle gelmediniz diye haşlamış. Sizin ciddi bir durumum olmadığını umut eder , göz konusunda uzman iyi bir doktora ivedilikle gitmenizi öneririm
cok tesekkur edeeimAllaha emanet yavrularımız. Böyle bir konuda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bakıcının. İnşallah bir sıkıntısı yoktur kuzunun yarın da güzel haberlerle gelirsiniz.
evet su anda 38.5Atesi devam ediyormu
tesekkur ederimGecmis olsun cnm umarim ciddi bir sey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?