Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ay deme tontriko
doktoruyla konustum panik olma dedi cunku gozu atesten once basladi , goz 3 gundur var ates dun gece cikti
burda acilde de cocuk doktoru yok ki , ates dusurucu veeip sabah getirin diyecekler

Canim seni korkutmak istemem ama kizim havale gecirdiginde surekli bir tarafa daliyordu ben sonradan fark ettim .Goz kaymasi derken dalmak sa atesi de varsa dusurmeye calisin.Benim kizim da 38 ,5 ta havale gecirdi .Atesine dikkat edin .Gecmis olsun.

ay deme tontriko
doktoruyla konustum panik olma dedi cunku gozu atesten once basladi , goz 3 gundur var ates dun gece cikti
burda acilde de cocuk doktoru yok ki , ates dusurucu veeip sabah getirin diyecekler
Atesle gozun Tesadufte olabilir diycem ama bilemedim..goturebilecegin en hizli zmnda gotur doktora sabah zor gelir.. umarim ciddi birsey degildir

Havale türü bir şey değildir büyük ihtimalle. Şaşılık olabilir kafa travmaları maalesef küçük bebekler de daha uzun sürede belirti gösterebiliyor.

Ben olsam cocugu kaptigim gibi acile giderdim.
ya bi kere onu yaptim
yanlis teshis koydular doktorundan iyi bi azar isitmistim cok panik oluyorum diye
burda hastanede acilde cocuk doktoru yok maalesef o yuzden doktorumuz yarin sabah goze yonlendirdi
bilemedim simdi acile gotur diyen ikinci kisisin

Çok geçmiş olsun maalesef bir fikrim yok. Umarım önemli hiçbir şeyi yoktur. Allah şifa versin.

Milana bana sorarsan acile gotur kuzum, kafasini carpsa bile ates olmaz bence, belki viral bir enfeksiyon olabilir acaba simdi mi gotursen?
goturuyum bari tatlim herkes ayni seyi soyluyor
doktoru da goturme dedi konustugumda goze gotur dedi , offf icim sisti

ay deme tontriko

Canım benim kızım yataktan düştüğünde gözü kaymıştı acile götürdük bu durumda çocuk acil bakmadı normAl acile yönlendirdiler bizi. 2 tane şey çekildi adlarını şimdi unuttuğum.

Seninki düşmemiş gerçi ama düştü dersen bakarlar sanki.

arkadaşım mesele ciddi olabilir hemen bir beyin cerrahına başvurun çünkü bu belirtileri olan iki arkadaşımın çocuklarının sorunları beyinde ve beyincikte çıktı.
lütfen ihmal etmeyin..

Canim seni korkutmak istemem ama kizim havale gecirdiginde surekli bir tarafa daliyordu ben sonradan fark ettim .Goz kaymasi derken dalmak sa atesi de varsa dusurmeye calisin.Benim kizim da 38 ,5 ta havale gecirdi .Atesine dikkat edin .Gecmis olsun.
amanin , size de gecmis olsun
mila dalmiyor kayiyor goz bi de kapaniyo
cok tuhaf bi goruntusu var , duruyo ve bi anda sol gozunu kapatiyo titriyo gibi oluyo gozu

Atesi bile acile goturme sebebi degil mi?Gecmis olsun milana umarim bi seyi yoktur.
tesekkur ederim
ates max 39 gorduk , biz evde dusuruyoruz hep , doktoruna haber veriyorum , onun denetiminde dusuyor
bir kere dokrorunu dinlemeyip acile goturdum , yanlis teshis koydular onda da , sonra doktorundan tonla azar isitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…