ay deme tontrikoCnm hemen bi acile git bence.. atesten dolayi olabilir.. cok atesten beyinde bi fonksyonda sorun olabilir.. goz kaymasi bi sorundan ziyade birseye isaret olabilir cnm Allah korusun! benim oglumunda gozleri kanlanir siddetinden.
Buarada doktor bildigin eeg cekiyor bu beyin dalgalarinin kagit uzerindeki goruntusu.
tesekkur ederim , gozden randevu aldik o bi gorsun de zaten hastanede dr , olmadi ordan norolojiye gecerizBence nöroloji görse daha iyi olur. Umarım ciddi bir şey değildir, geçmiş olsun kuzuya ❤
Atesle gozun Tesadufte olabilir diycem ama bilemedim..goturebilecegin en hizli zmnda gotur doktora sabah zor gelir.. umarim ciddi birsey degildiray deme tontriko
doktoruyla konustum panik olma dedi cunku gozu atesten once basladi , goz 3 gundur var ates dun gece cikti
burda acilde de cocuk doktoru yok ki , ates dusurucu veeip sabah getirin diyecekler
ya bi kere onu yaptimBen olsam cocugu kaptigim gibi acile giderdim.
goturuyum bari tatlim herkes ayni seyi soyluyorMilana bana sorarsan acile gotur kuzum, kafasini carpsa bile ates olmaz bence, belki viral bir enfeksiyon olabilir acaba simdi mi gotursen?
cok saol futilecimHicbir bilgim yok konuyla alakali ama umarim onemli bir seyi yoktur, cok gecmis olsun minige
ay deme tontriko
doktoruyla konustum panik olma dedi cunku gozu atesten once basladi , goz 3 gundur var ates dun gece cikti
burda acilde de cocuk doktoru yok ki , ates dusurucu veeip sabah getirin diyecekler
arkadaşım mesele ciddi olabilir hemen bir beyin cerrahına başvurun çünkü bu belirtileri olan iki arkadaşımın çocuklarının sorunları beyinde ve beyincikte çıktı.biliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim
biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz
ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu
Ates 40 derece olursa evet 38,5 ugu cok dikkate almiyolar.. ayrica 3 gunden fazla surerse enfeksyon olabilir diye acil sebebidirAtesi bile acile goturme sebebi degil mi?Gecmis olsun milana umarim bi seyi yoktur.
amanin , size de gecmis olsunCanim seni korkutmak istemem ama kizim havale gecirdiginde surekli bir tarafa daliyordu ben sonradan fark ettim .Goz kaymasi derken dalmak sa atesi de varsa dusurmeye calisin.Benim kizim da 38 ,5 ta havale gecirdi .Atesine dikkat edin .Gecmis olsun.
insallah kuzum insallahAtesle gozun Tesadufte olabilir diycem ama bilemedim..goturebilecegin en hizli zmnda gotur doktora sabah zor gelir.. umarim ciddi birsey degildir
Cocuk oldugu icin degisik kategoriye girmesi gerek aslinda.Ates 40 derece olursa evet 38,5 ugu cok dikkate almiyolar.. ayrica 3 gunden fazla surerse enfeksyon olabilir diye acil sebebidir
tesekkur ederimAtesi bile acile goturme sebebi degil mi?Gecmis olsun milana umarim bi seyi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?