Çocuk Hastalıkları Anneler bakabilir misiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

predilettoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
297
419
23
34
Merhaba kk nün güzel kadınları
Yiğenim daha 11 aylık ve sürekli vücudunda bi şeyler çıkıyor her doktor alerji diyor en son alerji için antibiyotik verildi oda alerji yapmış dedi doktoru ama çok artmış durumda.rica etsem fotoğraflara bakabilir misiniz başına gelen var mı?Nasıl çözüm buldunuz?
Bu arada yurtdışında yaşıyor ve orda sağlık biraz geride.normal alerjiyi Türkiye’de bi şurupla 2 günde geçirdi doktorlar,orda 6 ayda iyileştirmediler çocuğu :(

Eklentiler

• 44E1B1D4-2BD3-452A-88A1-74B9E63606EB.webp
    44E1B1D4-2BD3-452A-88A1-74B9E63606EB.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 129
  • E53BFD2C-463D-48B8-9693-B15D3B245B00.webp
    E53BFD2C-463D-48B8-9693-B15D3B245B00.webp
    9 KB · Görüntüleme: 125
Neye alerjisi olduğunu bulmadan kurtulamazsiniz. Annesi yediğini içtiğini takip etmeli. Bir yiyeceği üç gün arka arkaya versin, bir etkisi yoksa alerjisi yok demektir. Alerji testi de yaptırabilirsiniz.

Iyi aksamlar
Alerji evet. Cok iyi nemlendirici krem kullanmasi lazim. Nerde yasiyorlar3
Burda geride degilde oyle hemen ilac vermiyorlar. Antibiotik i bile cok nadir veriyorlar.

Alerji için antibiyotik verilmi ya ilk kez duyuyorum bunu..antibiyotigin içeriği nedir?Belkide penisilin alerjisi bile olabilir o yüzden geçmeyebilir.
Benim kızımın soğuk alerjisi var ve doktor sadece Priton diye bir alerji şurubu ile losyon veriyor sadece..tabiki öncelikle alerji testi yaptırıp neye alerjisi olduğunu bilmeniz lazim.
Biliyorsunuz bazı alerjiler tehlikeli olabiliyor

Bir yakınımda vardı alerji teşhisi koyup tedavi edildi ama sürekli tekrarlıyordu. Daha sonra mantar olduğu ortaya çıktı. Ama onun çok kaşınıyordu.

Iyi aksamlar
Alerji evet. Cok iyi nemlendirici krem kullanmasi lazim. Nerde yasiyorlar3
Burda geride degilde oyle hemen ilac vermiyorlar. Antibiotik i bile cok nadir veriyorlar.
Nemlendirici de fayda etmedi malesef.Moldova da yaşıyorlar ama alerji için antibiyotik vermeleri tedirgin etti beni:(

Alerji için antibiyotik verilmi ya ilk kez duyuyorum bunu..antibiyotigin içeriği nedir?Belkide penisilin alerjisi bile olabilir o yüzden geçmeyebilir.
Benim kızımın soğuk alerjisi var ve doktor sadece Priton diye bir alerji şurubu ile losyon veriyor sadece..tabiki öncelikle alerji testi yaptırıp neye alerjisi olduğunu bilmeniz lazim.
Biliyorsunuz bazı alerjiler tehlikeli olabiliyor
İnan’ın bende ilk kez duydum.allah tüm yavrularımızı korusun

Back
X