Bebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
Sagdimda sutu ..yrn doktoru arayacm bugun oldu leke susuz kaldi galiba.
Eski. Akılla mı büyütüyorsun vücudun en çok suya ihtiyacı var iki saat arayla 5 çay kaşığı su verebilirsin.o pembe kan değil normalde bazı bebeklerde olan bir şey su ile ilgisidir yokBebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
Eski. Akılla mı büyütüyorsun vücudun en çok suya ihtiyacı var iki saat arayla 5 çay kaşığı su verebilirsin.o pembe kan değil normalde bazı bebeklerde olan bir şey su ile ilgisidir yok
Bebeklere eskiden su verirlermiş artık doktorlar önermiyor anne sütü içinde yeterli su vardır fazla su ile bebeğin midesini boş yere doldurursunuz sonra emmek istemez. İki doktorum da bu şekilde söylemişti 6 aya kadar bebeğim su bile içmedi sadece anne sütü.Eski. Akılla mı büyütüyorsun vücudun en çok suya ihtiyacı var iki saat arayla 5 çay kaşığı su verebilirsin.o pembe kan değil normalde bazı bebeklerde olan bir şey su ile ilgisidir yok
Bebeklere eskiden şu verirlermiş artık doktorlar önermiyor anne sütü içinde yeterli şu vardır fazla su ile bebeğin midesini boş yere doldurursunuz sonra emmek istemez. İki doktorum da bu şekilde söylemişti 6 aya kadar bebeğim su bile içmedi sadece anne sütü.
Bu kadar küçük bebek anne sütü dışında bir şey almamalı buna suda dahil. Su vermeye kalkmayın lütfen bol bol emzirin. Su verirseniz minicik midesi dolar ve zaten hasta olduğu için azalan emme isteği daha da azalır. Anne sütünde hastalığını düzeltecek antikorlara sahip. Altı aydan önce su dahil asla ama asla bebeğe birşey verilemez verilir diyenlere itimat etmeyin ve lütfen doktorunuzla görüşün.imalı değil gerçekten merak ettim, o yüzden soruyorum
artık sadece meme emen bebeklere su veriliyor mu? su vermeme yöntemi "eski" mi oldu?
4 sene önce verilmiyordu da, "bebek ne kadar su içerse (ki 3 aylık bebek için 2 saatte 5 çay kaşığı çok çok çok büyük miktar), o kadar az süt içer - tüm su ihtiyacını sütten alır bebek" ti 4 sene önce
Bu kadar küçük bebek anne sütü dışında bir şey almamalı buna suda dahil. Su vermeye kalkmayın lütfen bol bol emzirin. Su verirseniz minicik midesi dolar ve zaten hasta olduğu için azalan emme isteği daha da azalır. Anne sütünde hastalığını düzeltecek antikorlara sahip. Altı aydan önce su dahil asla ama asla bebeğe birşey verilemez verilir diyenlere itimat etmeyin ve lütfen doktorunuzla görüşün.
Emiyor ise suya ihtiyacı yok yeni doğan larda idrar da kristal denilen atık oluyor ve idrar pembe oluyor. Internetten araştırın ve benden size tavsiye bronşit gibi hastalık teshisinde tek bir doktora bağımlı kalmayın sanki hiç doktora goturmemis gibi ikinci bir doktora götürün heleki bu teşhisi özel hastane koyduysa daha şüpheli yaklaşın. Geçmiş olsunBebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
Inaan bi hafta once goturdum bise yok dedi. Okyanus suyu damlatmaya basladim iki gun sora cocuk hasta olduEmiyor ise suya ihtiyacı yok yeni doğan larda idrar da kristal denilen atık oluyor ve idrar pembe oluyor. Internetten araştırın ve benden size tavsiye bronşit gibi hastalık teshisinde tek bir doktora bağımlı kalmayın sanki hiç doktora goturmemis gibi ikinci bir doktora götürün heleki bu teşhisi özel hastane koyduysa daha şüpheli yaklaşın. Geçmiş olsun
Varmış bazı doktor musvetreleri verin yazın su diyen. Ek ogune geçince verilir yavaş yavaş. Ama şahsen ağustos sıcağında bile emzirdim ve hiçte sususz kalmadı. ma sadece karın doyurmak için2 3 saat ara koyulmamalı yazın susayacağını düşünerek ekstra daha çok emzirilmeliimalı değil gerçekten merak ettim, o yüzden soruyorum
artık sadece meme emen bebeklere su veriliyor mu? su vermeme yöntemi "eski" mi oldu?
4 sene önce verilmiyordu da, "bebek ne kadar su içerse (ki 3 aylık bebek için 2 saatte 5 çay kaşığı çok çok çok büyük miktar), o kadar az süt içer - tüm su ihtiyacını sütten alır bebek" ti 4 sene önce
Ewett;(sanırım yanlış alıntıladınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?