Çocuk Hastalıkları Anneler bana bi bakin lutfenn.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Bebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil

Bebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil

doktora bildirdiniz mi durumu???

Siz bunu en iyisi sağlık ocağı hemşiresi ne sorun arayabilirsiniz burda yanlış bilgi vermeyelim

Birincisi bunu doktor mutlaka bilmeli ikincisi altı aya kadar çocuğa anne sütü dışında birşey verilmez.rahatsız olduğu için emme isteği azalmış olabilir öutlaka anne sütünü sağıp verin. Sakın emzirme aralıklarını uzatmayın. Asıl susuzluk nedeni bu olur geçmiş olsun.

Sagdimda sutu ..yrn doktoru arayacm bugun oldu leke susuz kaldi galiba.

Sagdimda sutu ..yrn doktoru arayacm bugun oldu leke susuz kaldi galiba.

susuz da kalmış olabilir
idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
böbreklerle ilgili sorun da olabilir
yani illa susuzluk diye düşünmeyin
mutlaka bir doktora götürün

neden sütünüzü sağıp veriyorsunuz? ememiyor mu? anlayamadım...

Eski. Akılla mı büyütüyorsun vücudun en çok suya ihtiyacı var iki saat arayla 5 çay kaşığı su verebilirsin.o pembe kan değil normalde bazı bebeklerde olan bir şey su ile ilgisidir yok

Eski. Akılla mı büyütüyorsun vücudun en çok suya ihtiyacı var iki saat arayla 5 çay kaşığı su verebilirsin.o pembe kan değil normalde bazı bebeklerde olan bir şey su ile ilgisidir yok

imalı değil gerçekten merak ettim, o yüzden soruyorum
artık sadece meme emen bebeklere su veriliyor mu? su vermeme yöntemi "eski" mi oldu?
4 sene önce verilmiyordu da, "bebek ne kadar su içerse (ki 3 aylık bebek için 2 saatte 5 çay kaşığı çok çok çok büyük miktar), o kadar az süt içer - tüm su ihtiyacını sütten alır bebek" ti 4 sene önce

Sadece Anne sütü alıyorsa suya gerek yok sütün yüzde 70i zaten sudur.
Pembe leke kan gibi değilse sorun yoktur ama yine de doktoruna danışmalısın. Eğer mama alıyorsa su verebilirsin.

Bebeklere eskiden su verirlermiş artık doktorlar önermiyor anne sütü içinde yeterli su vardır fazla su ile bebeğin midesini boş yere doldurursunuz sonra emmek istemez. İki doktorum da bu şekilde söylemişti 6 aya kadar bebeğim su bile içmedi sadece anne sütü.

evet benimkiler de
ek gıdaya başlayıncaya kadar su içmediler

Bu kadar küçük bebek anne sütü dışında bir şey almamalı buna suda dahil. Su vermeye kalkmayın lütfen bol bol emzirin. Su verirseniz minicik midesi dolar ve zaten hasta olduğu için azalan emme isteği daha da azalır. Anne sütünde hastalığını düzeltecek antikorlara sahip. Altı aydan önce su dahil asla ama asla bebeğe birşey verilemez verilir diyenlere itimat etmeyin ve lütfen doktorunuzla görüşün.

Bazen huusuzlaninca memeyi istemiyo ondan sagdim.. cisinide az yapiyo bgn ondan dedim su versemmi die. Kabiz old. Icin sanci oluyo memede birakiyo

sanırım yanlış alıntıladınız???

Emiyor ise suya ihtiyacı yok yeni doğan larda idrar da kristal denilen atık oluyor ve idrar pembe oluyor. Internetten araştırın ve benden size tavsiye bronşit gibi hastalık teshisinde tek bir doktora bağımlı kalmayın sanki hiç doktora goturmemis gibi ikinci bir doktora götürün heleki bu teşhisi özel hastane koyduysa daha şüpheli yaklaşın. Geçmiş olsun

Sabah arayacam zatende sizlerede sormak istedim.. cok uzuldum pembemsi leke vardi hafif bezde.. doktora soracam krem bi ise yaramadi olmadi fitil vereyim

Inaan bi hafta once goturdum bise yok dedi. Okyanus suyu damlatmaya basladim iki gun sora cocuk hasta oldu

Varmış bazı doktor musvetreleri verin yazın su diyen. Ek ogune geçince verilir yavaş yavaş. Ama şahsen ağustos sıcağında bile emzirdim ve hiçte sususz kalmadı. ma sadece karın doyurmak için2 3 saat ara koyulmamalı yazın susayacağını düşünerek ekstra daha çok emzirilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…