Çocuğum4 buçuk yaşına sadece1 kere antibiyotik aldı ah kafam ah doktor sorgulamayı bilmeyen kafam kadir tuğcu kendime getirdi.Kesinlikle o doktor sayesinde hiç ilaç kullanmadan 2 yılı atlattık çok şükür. Her anne mutlaka okumalı.
Tabiki benim dediğim doğru demiyorum. Ama bende bebegimde bembe cis görünce bezi alıp doktora kostum ve bu yanıtı aldım sonra araştırdım. Ama sen o pembe ligin kan olduğuna eminsen burda zaman kaybetme acile kos o bezi alıpcanım bilgi hekimlik bilgisi ayrıca enf. tam tesbiti için kan degerlerine bakılmalı
idrardan kan gelmesi enf. belirtisidir (genel olarak)
Ustelik6. Hastalık bile demedi. Gece ateşi çıktı dedim simdide elinde ayağında kızarıklık var dedim. Bak başka bomba da var ateş düşürücü verdi. Bidaha ateşi çıkar diye bide densiz. Ki bu uzman doktor.6. hastalık için antibiyotik mi verdi???şok içindeyim
Su vermedin mi bu zaman a kadar anne sütü alıyorsa süt verme derler ama ben oğlumu sadece 1 hafta emzirebildim o arada bile nerdeyse küçük bir biberonun tamamini içiyordu yazık çocuğa ver su anne sutu aliyorsa eger az az ver ama bence.şu an kızım da çok kötü oksuruyor Bronşit falan yok bitkisel ilaç kullanıyor bitkisel yöntemler dene.Bebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
Çocuğum4 buçuk yaşına sadece1 kere antibiyotik aldı ah kafam ah doktor sorgulamayı bilmeyen kafam kadir tuğcu kendime getirdi.
Bu yil anasınıfında malum surekli grip alıyor. Ama kadir tugcunun altın bilgileri ile 0 ilaçla sınıftaki tüm çocuklardan kolay atlatıyor.
Cevredeki tüm çocuklar abtibiyotik bağımlısı haline gelmiş. Resmen artık verilen dozlar yetersiz geliyor. Ve bünye alışmış antibiyotik almadan iyileşiyor. Oğlum anne sütü alırken ben sütü hep ilaç niyetine verdim. 2 buçuk yaşına kadar emdi disi curur diyip durdular sınıfta en sağlam dış çıktı. Antibiyotik dis çürütüyor.
Kadir beyi başta çok yadırgadım beni baya okkalı fırçaladı antibiyotik verdim diye. Ama allah razı olsun kendime geldim. Ne yazıp akıl alanlar var ya doktor astım teshisi koyuyor kadir bey hangi ilaçları kullanıyor diyor ve şu ilacı kesin diyor. Adam minnetle geri dönüyor çocuğum düzeldi. Lütfen anneler bu doktoru takip edin ilaçsız büyüyen çocuklar için
Zaten bu doktorların muayene ederek doğru teshis koyamamasi na rağmen kadir bey nasıl netten doğru teşhis koyup tedavi ediyor. Çok büyük nimet kendisi gerçekten. Sizin gibi6böyle bıçak sırtı durumlardan çok kurtulan oluyor7sayesinde. Allah korumuş gerçekten size de büyük geçmiş olsunKesinlikle biz de Kadir Tugcuyu takipteyiz çok şükür nasip oldu da bilmediğimiz yanlislardan çabuk döndük. Çocuğum kulak tüpü ameliyatından sayesinde kurtardı. Ne kadar duacı olsam az.
Konu sahibi arkadasa gelince bebeginiz susuz kalmış biraz bi iki gün bi iki çay kaşığı günlük su verin geçer. Bu bilgiyi de Kadir Tugcudan yazıyorum. Ayrıca bronsiolit için ne ilaç verildi bilmiyorum ama ( verilmez gerçi de) soğuk algınlığı suruplari, oksuruk şuruplari, balgam sokuculer, alerji şurupları hele hele de ventolin çocuğun durumunu daha da ağırlaştırır. Burnuna bol bol serum fizyolojik, yastığına da cold mix damlatin. Banyo rahatlatır. Uyuyunca basucuna( çocuğa tehlike olmayacak şekilde Allah korusun) tencerede su kaynatıp koyun. Bi haftaya kalmaz geçer inşallah. Ama antibiyotik ve o saydığım ilaçla bebeginiz daha perişan olur Allah korusun. Geçmiş olsun..
Zaten bu doktorların muayene ederek doğru teshis koyamamasi na rağmen kadir bey nasıl netten doğru teşhis koyup tedavi ediyor. Çok büyük nimet kendisi gerçekten. Sizin gibi6böyle bıçak sırtı durumlardan çok kurtulan oluyor7sayesinde. Allah korumuş gerçekten size de büyük geçmiş olsun
3,5 aylık bebege su verilmez ki anne sütü almıyor muBebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
Demir icin erken dedi doktor .. Tesekkurleranne sütü harici birşey almıyorsa su vermeyin..
demir ilacını düzenli kullanmadığınız için o pembelik..
mama alıyorsa suda verin mutlaka.
Yiyo sukur anne sutunu ben pembe renk gorunce susuz kaldi die dusundum ..3,5 aylık bebege su verilmez ki anne sütü almıyor mu
Simdi ben anne olunca sitesine uye oldum o doktoru nasil takip edicemm pekiiKesinlikle biz de Kadir Tugcuyu takipteyiz çok şükür nasip oldu da bilmediğimiz yanlislardan çabuk döndük. Çocuğum kulak tüpü ameliyatından sayesinde kurtardı. Ne kadar duacı olsam az.
Konu sahibi arkadasa gelince bebeginiz susuz kalmış biraz bi iki gün bi iki çay kaşığı günlük su verin geçer. Bu bilgiyi de Kadir Tugcudan yazıyorum. Ayrıca bronsiolit için ne ilaç verildi bilmiyorum ama ( verilmez gerçi de) soğuk algınlığı suruplari, oksuruk şuruplari, balgam sokuculer, alerji şurupları hele hele de ventolin çocuğun durumunu daha da ağırlaştırır. Burnuna bol bol serum fizyolojik, yastığına da cold mix damlatin. Banyo rahatlatır. Uyuyunca basucuna( çocuğa tehlike olmayacak şekilde Allah korusun) tencerede su kaynatıp koyun. Bi haftaya kalmaz geçer inşallah. Ama antibiyotik ve o saydığım ilaçla bebeginiz daha perişan olur Allah korusun. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?