Çocuk Hastalıkları anneler bi bakin lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
merhaba kizlar 5 aylik bir evladim var 3. ayindan bellidir hep oksuruk ve hirilti var antibiyotik kulaniyoruz iglesiyo tekrarliyor cok takiyorum aranizda boyle olan varmi ne ilaclar kulandiniz yardimci olun lutfen kizlar
Ben de 5. Ayda aynı şikayetle götürdüm doktora. Sadece burnu tıkanmıştı hırıltı genizden geliyormuş. serum fizyolojik kullan dedi doktor. Kullandık geçti ara ara hırıltı oluyor genizden geldiğini de ayırt edebiliyoruz artık serum fizyolojik kullanıyoruz geçiyor.

merhaba kizlar 5 aylik bir evladim var 3. ayindan bellidir hep oksuruk ve hirilti var antibiyotik kulaniyoruz iglesiyo tekrarliyor cok takiyorum aranizda boyle olan varmi ne ilaclar kulandiniz yardimci olun lutfen kizlar

Benim oğlum böyleydi.Surekli hırıltısi ve öksürüğü vardı.Ama 3 yaşlarında başladı.Alerjik astimi varmış.Ev tozuna alerjisi var.

O kadar küçükken olur mu bilmiyorum.Tekrar Dr a götürün derim.

Nerede oturuyorsun ben bebegimi hem aylik takibine hemde hastalandiginda cerrahpasaya goturuyorum.minimum ilacla atlatiyoruz hastaliklari .buyuk kizim 4 yasina kadar bronsit oldugu halde antibiyotik kullanmadi.
ya oylemi istanbulda yasiyorum ben ozel hastaneye gotryorum canim isim vermek yasak sanirim hastane

Zaten hijyenden kastim evi silip supurmek degil, baska hastalarin mikroplarina karsi dikkatli olmakti. Yoksa elbet temizliyorsunuzdur evi.
Hasta olanları evinize almayin, isteyen darilsin kussun, en azindan bebege dokunmasinlar.
Bu kadar ilac icirilmez yazik gunah bebege.
Dikkat etsinler biraz

ya oylemi istanbulda yasiyorum ben ozel hastaneye gotryorum canim isim vermek yasak sanirim hastane
Kendine ilac sevmeyen bir dr bul biran once
Aile apartmaninda cok hasta oluyor cocuklar tek burnu akiyo biseyi yok gece ateşlendi ama biseyi yok diyenleri dinleme bebegim hasta oluyo de birkac gun uzak dur.ben eve gelenler ellerini yikamadan bebegi vermiyorum kendinden baskasinada opturtme lutfen .

cok dogru soyluyosun iste ilk bebegim birde insalah alerjik filen degildir baska bir dr goturecegim gecmezse

aynen dogru diyosun cok canim skkin bu konudan bir an once iglese kimseyi yaklasdirmiycam

Çok ilaç vermeyin bence. Benim kızda da öksürük hırıltı vardı 5 gün surup kullandım sonra bıraktım kendi kendine gecti. Balgamdi bizdeki sorun. Burnu tıkalı değilse ciğerleri temizse sıkıntı yok.

Bebek nezle olunca nezle surubu oksuruk surubu antibiyotik yazan dr dan uzak dur .dr kriterin bu olsun .ilac icende iyilesiyo icmeyende .burnunu bol bol serum fizyolojikle temizle odayi sık sık havalandir nemlendir .1-2haftada geçiyor oksuruk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…