Çocuk Hastalıkları anneler bi bakin lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.725
1.065
133
merhaba kizlar 5 aylik bir evladim var 3. ayindan bellidir hep oksuruk ve hirilti var antibiyotik kulaniyoruz iglesiyo tekrarliyor cok takiyorum aranizda boyle olan varmi ne ilaclar kulandiniz yardimci olun lutfen kizlar

Ne teshis koydu dr?
Oyle herkesin kullandigi ilaci ogrenerek bir çözüme ulasamazsiniz.
Iyi bir doktor gorsun bebeginizi.
Alerji, reflu acisindan degerlendirildi mi?

Kronik bronşit gibi duruyor.
Ilac ismi vermek yasak

Verilen ilaçları tam saatinde kullanmaya özen gösterin. Eğer dikkat etmezseniz hastalık geçer gibi durur ama tekrar atak yapar. O yüzden vermeniz gereken saatler önemli.

Gece göğsüne zeytin yağı sürüp üstüne kuru nane serpin ve bir parça gazeteyle üstünü kapatın zıbınını kapatın.Öksürüğe göğüsteki tıkanıklığa iyi gelir

anne sutune alerji ola biliyor mu ki 3.cu ayindan bellidir boyle kafayi iyorum daha
Anne sutu alerjisi diye bir sey yoktur.
Baska besinlere alerji vardir, o besinler de sutunuzden bebege gecerek rahatsizlik verir. Anne sutu bebek icin her zaman en saglikli besindir.
Oyle bir durum varsa siz diyet yaparsiniz olur biter.
Ama bunu anlamak icin iyi bir doktora ya da araştırma hastanesine gitmeniz gerek.

Ne teshis koydu dr?
Ne teshis koydu dr?

soguk alginligi diyor dr lar istanbulda yasiyorum oyle goturdum dr larda iyi dr lar cok takiyorum ya

Verilen ilaçları tam saatinde kullanmaya özen gösterin. Eğer dikkat etmezseniz hastalık geçer gibi durur ama tekrar atak yapar. O yüzden vermeniz gereken saatler önemli.
saatine cok onem veriyorum aslinda sabah hangi saat verdiysem aksamda o sekil veriyorum

soguk alginligi diyor dr lar istanbulda yasiyorum oyle goturdum dr larda iyi dr lar cok takiyorum ya
Benim oglum da geceleri surekli horluyor, tikaniyordu. Kbb ye goturdum cok minikti, 1 yasina kadar olabilir burnunu acik tut dediler.
Soğuk alginligi niye surekli tekrar etsin, evde bir sorun mu var? Ya da hijyene dikkat edilmiyor mu? Gripli biri gelip bebegi operse tabi surekli hastalanir.
Okula giden cocuk vs? Bunlar da önemli.
Ama surekli antibiyotik diyorsunuz bu düşündürücü. Bebeklere henelde tercih etmezler antibiyotik vermeyi
Gercek bir enfeksiyon lazim bunun icin. Soguk alginligi onemli bir sey degil ki

Nerede oturuyorsun ben bebegimi hem aylik takibine hemde hastalandiginda cerrahpasaya goturuyorum.minimum ilacla atlatiyoruz hastaliklari .buyuk kizim 4 yasina kadar bronsit oldugu halde antibiyotik kullanmadi.

Benim oglum da geceleri surekli horluyor, tikaniyordu. Kbb ye goturdum cok minikti, 1 yasina kadar olabilir burnunu acik tut dediler.
Soğuk alginligi niye surekli tekrar etsin, evde bir sorun mu var? Ya da hijyene dikkat edilmiyor mu? Gripli biri gelip bebegi operse tabi surekli hastalanir.
Okula giden cocuk vs? Bunlar da önemli.
Ama surekli antibiyotik diyorsunuz bu düşündürücü. Bebeklere henelde tercih etmezler antibiyotik vermeyi
Gercek bir enfeksiyon lazim bunun icin. Soguk alginligi onemli bir sey degil ki
bende anlamadim aile binasinda yasiyoruz dediniz gibi bir grip salgini var suan cocuklar var esimin iyenleri onlardan bulasdi sanirim bu sonuncu hijyne cok dikat ederim aslinda gunluk supurup tozlari alirim bilemiyorim canim ya insalaj iglesir tamamen

Back
X