• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bi yardım

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Konu ben değil ama arkadaşımın bebeği. 2 çocuğu var ve aralarında sadece 1 yaş var 3 ve 4 yaşlarında. Arkadaşım küçük olan doğduğundan beri onunla yatıyorMuş ve aynı odada büyük olan da kendi yatağında uyuyor. Annesine sen beni sevmiyorsun hep onu seviyorsun hep ona sarilip uyuyorsun vs tarzı cümleler söylemiş. Annesi de küçük olan hasta vs fln diyor. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Büyük olan çocuğu kıskanç diye nitelendiriyor. Ben henüz doğum yapmadım ama en azından öteki ile de uyuyabilir bunu söyledim sizce ne yapmalı. Pedagog a filan gitmeli mi Cevapları o da okuyacak

Konu ben değil ama arkadaşımın bebeği. 2 çocuğu var ve aralarında sadece 1 yaş var 3 ve 4 yaşlarında. Arkadaşım küçük olan doğduğundan beri onunla yatıyorMuş ve aynı odada büyük olan da kendi yatağında uyuyor. Annesine sen beni sevmiyorsun hep onu seviyorsun hep ona sarilip uyuyorsun vs tarzı cümleler söylemiş. Annesi de küçük olan hasta vs fln diyor. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Büyük olan çocuğu kıskanç diye nitelendiriyor. Ben henüz doğum yapmadım ama en azından öteki ile de uyuyabilir bunu söyledim sizce ne yapmalı. Pedagog a filan gitmeli mi Cevapları o da okuyacak
Üzüldüm ufaklığa.

Ne kadar adaletsiz bir anne, ne kadar haklı bir küçük insan.

"O kıskanç" demek ne kadar kolaymış arkadaşınız için,etiketlemek o kadar kolaysa ben de diyorum ki "kendisi kötü anne". Pes.

Çocuğum yok ama yani düşünüyorum da ikisi de el kadar, her koşulda eşit davranılmalı bence.

İkisi de kendi yataklarına gitsin.

ben buyuk oglumun odasini ayirdigim zaman kucugude onun odasinda yatirmaya basladim.ustelik 1 bucuk yasindaydi kücuk.cocuk tabiki kendini dislanmis hisseder bu cok normal.neden onu yaninda uyutuyor surekli.3 yasina gelmis.ustelik buyugun odasi ayriyken.bunlari dusunmek gerekli bence.cocuklar boyle seylere cok onem verir..malesef bazen kücuklerin ilgiye daha cok ihtiyaci oldugunu dusunup buyuk olani gözümuzde cok büyütuyoruz.benim icin o sartlarda buyuk cocugumun piskolojisi daha onemliydi.hem birbirlerine arkadas oldular hem odalarini benimseyerek hemde bu konuda esit olduklarini bilerek buyuyorlar.arkadasiniza soyleyin bir an once bu duruma son versin..kucugun ihtiyaclari icinde gece kalkip odalarina gitsin bir zahmet..

Kücük gercekten mi hasta? 4 ySindaki hakli yani yazik cocuga ikisini beraber yatirsin aralarinda fazla yas yok kücügü de zaten 3 yAsinda arkadasinin yaptigi dogru degil. Ya ikisiyle yatsin yada kücüklede yatmasin

büyük dediğiniz de küçük hem de çok küçük. kıskanç diye yafta yapıştırmadan önce anne bi kendi yaptığına baksın. 3 yaşındaki çocuk artık kendi yatağında yatabilir neden ille koynunda uyutuyor? pedagogdan önce kendine bi terapi şart bence.. çocuklarda sorun yok annede var.

Küçük olan erkek çocuğu ve ailede cok cok kıymetli maalesef :KK43:
Hastalığı basit şeyler. Grip soğuk algınlığı vs gibi. Öksürük gibi.

Allah ıslah etsin ayrımcılığın hesabı sorulmaz mı ahirette?

Ya ikisiyle de aynı yatakta uyumalı ya da ikisini de ayrı yatakta yatırmalı

Birbirine düşman olacak kardeşler yetiştiriyor haberi yok

Ben de 1 yaş arayla çocuklarım olsun istiyorum daha şimdiden düşünüyorum uyuma işi nasıl olur diye kızımla beraber uyuyorum çünkü

Diğeri doğduğunda iki çocuğumla beraber uyuyacağım. Biriyle o duyguyu tadıp diğeriyle tadmamak olmaz.

Bazen gerçekten bazı insanların anne olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dilerim o "anne" yaşlandığını zaman kızına muhtaç kalır!!

3.5 yaşında bi kızım var 6 aylıkken odaları ayırdık. Yinede yatağı inip gelebilecek yükseklikte korktuğu yasa ihtiyaç hissettiği an gelebilsin yanımıza diye. (3 senede 6-7 kere ancak gelmiştir) 27 günlük bi oğlum var oda 6. Ayında ayrılacak ablasıyla aynı odada kalacak.
Ben anlamıyorım ilkokul çağına kadar aynı yerde yagma işini. Acaba öyle yapınca daha iyi anne mi olunuyor. Çocuk haklı bi isyanda bulunmuş hiç kıskançlık falan değil. Zaten bu durum zoruna gitmese bi anormallik vardı.

Böyle dengesiz anneler yüzünden sevgisiz kıskanç çocuklar büyüyor küçüğü hasta diye diye büyüğü de ruh hastası yapmasın da. Kucukten ayrilamiyorsa ki sart artik Ikisiyle yatsın

Sadece yatma düzeninde değil, başka konularda da büyük eziliyordur muhtemelen. En azından söylüyormuş yavrucak, anne kulak vermeli bu serzenişe.

Back
X