• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bir akıl verin.... Şimdi ne yapmalıyım

Ciddiyetini başka nasıl anlatabildim.doktorun dediklerini söyledim. Kek porsiyonunu çeyrek koymak börek porsiyonunu artırmak çok mu zor

Bece bu ciddi konu da gidin yüz yüze görüşün. Ama biraz tepkilisiniz. Sert girismeyin.ama yumuşak da olmayın tabi. Öğrenmen ile görüşün. Öğretmene sorun mutlaka çocuğa böyle söylediğim halde neden lolipop veriyorsun. O gün kek de yemiş fotosu var. Niye dikkat etmediniz diye sakin sakin hesap sor. Sonra müdür ile görüşün.

Sekeri yememis zayen buyuknihtimalle verdiler ama evde yerain falan dediler.
Kekten de biaey olmaz. Yapmaniz gereken cantasina dis fircasini koymaniz ve cocugunuzu birsey yedikten aonra fircalama konusunda uyarmabiz bunu danogretmenine bildirmeniz
Yoksa o kadar cocugun icinde sizin cocugunuzu kisitlamalari yavruyu uzer.

Çok iyi anlıyorum sizi ama ya krese gitmeyecek yada kızınızla kendiniz komusacaksiniz önce .şekerin zararlarını vs.herkesin içinde dislanmis gibi olmaz mı ona şeker verilmezse sonuçta doğum günü .kek için de Ever porsiyon kucultulebilir ciddiyetini tekrar konuşun. Kalp ameliyatı öncesi diş bakımı şarttı tekrar başka bi işlem gerekti ameliyatim öncesi ve anestezi verilmedi uygun degul rahatsızlığa diye zor bir durum ama asabilirsiniz umuyorum allah kolaylık ve şifalar versin inşallah .tekrar tekrar kızınızla konuşun zararlı diye öğretmenlede konuşun tekrar

Yemiş yedikten önce ve sonra fotolarını dalga geçer gibi atmışlar.

Siz de hemen geçen konuşmuştuk, keşke yemeseydi. Bir dahakine daha küçük verin dişleri sıkıntılı hemen fircalayalim hocam diye bir cevap yazsaydınız
İnat sezinledim sen ne dersen de kek yiyecek fotosunu da gönderecez

Bence sadece unutmuşlar veya onemsememislerdir yeterince. Bu arada müdür sizin telefonunuza bilerek çıkmadı demişsiniz sizin bunlarla daha önce bir çatışmanın mi oldu.

Back
X