İlşkiden yaklaşık 12 gün sonra belli olur ama kişiden kişiye nadir de olsa değişebilir bu durumkızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
Bu bana çok yardımcı oldu çok teşekkür ederimİlşkiden yaklaşık 12 gün sonra belli olur ama kişiden kişiye nadir de olsa değişebilir bu durum
Allah iyiliğini versin yav....hangi ilişki bilemeyeceğim o yüzdenkızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
ilişkiden kaç gün sonra diyor konu sahibi!kişiden kişiye değişiyor tatlım bıldıgım kdarıyla... benım 4 gun gecıkmıstı kanda cıktı :)
ilişkiden kaç gün sonra diyor konu sahibi!
hahaha bende!kestiremiyorum acaba hangi ilişkiden kaç gün sonraydıhımm pardon pardon o zaman canım ben adetimin üzerine gördüm :) tam olarak kestiremiyorum :)
Kız öyle desene ozmankızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
hahaha bende!kestiremiyorum acaba hangi ilişkiden kaç gün sonraydı
evt benim oldu ,ALLAH olmayana versin isteyene tabiki!güzelmiş :) sen düşünme artık o kadarını
15Merhaba hanımlar, sizlere bir sorum olacaktı. Kanda gebelik testi için malum durum sonrası kaç gün geçmesi yeterli oluyor bir bilginiz var mı acaba? Heyecanlı ve sabırsızım, bazı yerlerde 1 haftada belli olur denilmiş ancak tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?