Kız öyle desene ozman
İlişkiden sonra 1 hafta 10 gün içinde belli olur kan testinde.
Aynı soruyu tekrar sorucam seni kaç gün geçti
evt benim oldu ,ALLAH olmayana versin isteyene tabiki!
kızlarbahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim
geldi cnm 8,5 aylık oldu!AMIN canım :) hamıle mısın su an yoksa bebıs geldı mı dunyaya :)
geldi cnm 8,5 aylık oldu!
Şuan kan testinde çıkar diye düşünüyorum Bikaç tanıdığım bu şekilde yaptırmıştı10 gün kadar oluyor benim :) kan testi için uygun zaman mı diye araştırıyorum beklemek çok zor
Senin yumurtlama durumuna bağlı kişiye göre değişir.
Ayrıca hemen test yapmak için sabırsızlanmam çok yersiz. Sabredip adetinin geçmesini beklemen daha iyi.
Benim adetim 2 gün geçince evdeki testte net çıktı.
10 gün kadar oluyor benim :) kan testi için uygun zaman mı diye araştırıyorum beklemek çok zor
İnşallah Allah nasip eder paylaşırım tabii10 gun gectıys yap testı :) guzel haberlerle gelırsın ınsallah ve sonra bıızmle paylasırsın :)))
Şuan kan testinde çıkar diye düşünüyorum Bikaç tanıdığım bu şekilde yaptırmıştı
Neden yersiz sizce? Benim ilk bebeğim için ilk heyecanım olacak bu, sabırsız ve heyecanlı olmam bence normal.
İnşallah Allah gönlüne göre wersinKan testini yaptırmaya karar verdim, teşekkür ederim hayırlısıyla paylaşırım, olumlu bir sonuç gelir inşallah
Heyecan başka stres başka. Ben de ilk gerçek hamileliğimi yaşıyorum. Ama tecrübeyle konuşuyorum ilki düşüktü. Kendimi o kadar çok dinledim ki hep bir araştırma içindeydim. İkincide aynı hatayı yapmadım.
Doğru olan sabredip her şeyi akışına bırakmak. Diğer türlüsü kendi dinlemek ve stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?